Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 780
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Какво мнение имате за baby roll на Лореал? Някой ползвал ли е?

Доволна съм. Удължава, не се рони, позволява наслагване, издържа ми цял ден и се маха лесно.

# 421
Отстъпката за рожденник комбинира ли се с вече намалени стоки?

# 422
Ох, това четох и аз, че загрявал Smiley Изрових тук една стара тема за марката, но тя е от преди няколко години и не знам колко е актуално сега всичко писано в нея. Иначе геловете са ги хвалили момичетата. Наясно съм, че няма как да разчитам само на мазило да ми махне целулита, но спортувам, пия много вода и редица подобни, затова си мисля, че едно такова кремче би могло да има ефект заедно с другите неща.
Ще взема един и ще видим. Smiley

Ако храненето и спортът (движение на мускулите на дупето и бедрата) са ти по подразбиране, един хубав антицелулитен крем (каквито далеч няма много на пазара, повечето са с едно кофеинче и лимонова трева вътре), втрит с енергичен масаж + предварително под душа обработка с вендузка от аптеката за левче и ще имаш много бързо видим резултат!
Обещавам!

# 423
Бамбина, каква е тази вендузка? Че и на мен ми е нужна една такава Simple Smile

# 424
http://www.alo.bg/user_files/m/matsanovbg/4807434_89732250_big.jpg

Ей такова нещо! Най-обикновено силиконово... ама чудо! Имах я от половин година, бях чела, че се прави точно като си се намазала с лосион. Да, ама не. Никакво защипване, никакво плъзгане, нищо. И я метнах в едно чекмедже и я зарязах, чак наскоро прочетох някъде, че се правило под душа. Лелеее, не знам как не ми е дошъл акълът по-рано, логично е!
Измиваш се с гъбка най-нормално, аз ползвам тия от ДМ кръглите, че много добре разпенват. Вместо да "изпереш" гъбката веднага, си насапунисваш дупето и бедрата пак, стискаш вендузката с пръсти и тя засмуква кожа. И плъзгаш. Тя като се понапълни с пяна, спира да засмуква хубаво, та я изплакваш и продължаваш. Може би общо 4-5 минути ми отнема. Малко боли, да си знаеш. Но пък ако стиснеш по-слабо с пръсти, ще засмуче по-малко кожа, така че се регулират нещата.
За момента се вендуз-вам 3 пъти седмично, но ще почна по-често. Докато съм още топла от душа си втривам антицелулитен гел със силиконова ръкавица с релефна повърхност. Масажор също става естествено.
И готово!

Eдит: Извинявам се за пространственото обяснение, не сте малоумни, знам, дано някой не се е засегнал Laughing

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 14:30 от bambinnah

# 425
Много интересно звучи! Дано има ефект, ще си взема една. Винаги съм си представяла как се "защипвам" с такова нещо и после не мога да го махна Smile

# 426
Хахаха, нее, винаги има как да го махнеш!
Аз даже искам cupping massage да пробвам, но зловещите синини оставали по 2 седмици, което лятото хич не е подходящо.

# 427
  • Вестерос
А какъв цилулитен ползваш ? Simple Smile Тази вендузка във Варна къде ли я има?

# 428
вендузите са абсолютно чудесни за постигане на гладка кожа, но в много случаи осигурявят прекрасна мрежа от капиляри, които нямат преборване освен с лазер
така, че по-добре помислете какво точно искате - да вложите повече усилия в спорт и правилно хранене, за да се сдобиете в нежни крачета или да ги получите по-бързо, но да не смеете да ги покажете с лилавата мрежа
или пък да си останете с целулита, което за мен определено е по-добре отколкото капилярите
и за да не пускам още постове след това - говоря изцяло от собствен опит /и не само мой/ - искам си целулита само и само да се махнат капилярите
и да, правила съм внимателен, щадящ масаж под душа без много 'захапване' и болки
дори пиех и рутин, за да не се обзаведа с лилавата мрежа, но уви! не помогна

# 429
вендузите са абсолютно чудесни за постигане на гладка кожа, но в много случаи осигурявят прекрасна мрежа от капиляри, които нямат преборване освен с лазер
така, че по-добре помислете какво точно искате - да вложите повече усилия в спорт и правилно хранене, за да се сдобиете в нежни крачета или да ги получите по-бързо, но да не смеете да ги покажете с лилавата мрежа
или пък да си останете с целулита, което за мен определено е по-добре отколкото капилярите
и за да не пускам още постове след това - говоря изцяло от собствен опит /и не само мой/ - искам си целулита само и само да се махнат капилярите
и да, правила съм внимателен, щадящ масаж под душа без много 'захапване' и болки
дори пиех и рутин, за да не се обзаведа с лилавата мрежа, но уви! не помогна

Постепенно ли ти се появи?
Въпросът, за съжаление, не е вендуза и масаж ИЛИ спорт и хранене. Мазането, поне при мен, не е търсене на мекото на хляба, както е при много момичета. Храня се правилно откакто съм се родила, тренирам активно от почти 3 години, разбирай 4-5 пъти седмично, 2 от които са ден за крака с цялата щуротия клекове, напади, хип тръстове и т.н. с тежести. Е, вода не пия, признавам :д Еми, не съм с наднормено тегло, даже краката не са областта, в която трупам мазнини, и пак си имам/х целулит.
Спортът наистина помага - раздвиждва мускулите, те се съкращават и изтласкват мазнините, принуждавайки се да се поразпределят малко. Но си е нужно и нещо друго механично. Мускулите тласкат отдолу, вендузката издърпва отгоре - така си го обяснявам аз поне.

Благодаря за включването обаче, ще се наблюдавам по-внимателно!

Цитат
А какъв цилулитен ползваш ? Simple Smile Тази вендузка във Варна къде ли я има?

Тифани, вендузката е от аптека Simple Smile

Антицелулитния нарочно не го споменах, че съм писала вече за него и да не излезе реклама, понеже съм страшен фен на продуктите им като цяло, но е този:
http://bionat.bg/bg/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC/kr%C3%A4uterhof/kr% … 1%80%D1%83%D0%BC/
Скъпичък е, знам, но се води серум, тоест по-концентриран. Има много повече съставки отколкото масовия антицелулитен. Почти съм го изхабила, действително се вижда резултат за двете обещани седмици (не използвах вендузата тогава!!), на мен ми стигна за около 4 седмици.
Сега минах на гела - http://bionat.bg/bg/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC/kr%C3%A4uterhof/%D0 … 0%B3%D0%B5%D0%BB/ , защото е по-бюджетен. Още съм на мостри, понеже имам в промишлено количество, но ще го поръчам тези дни. Всички в интернет пищят колко парел, аз едвам-едвам усещам загряване. Може би мострите са в по-малко количество от това, което се предполага да нанасям. Thinking Не знам. Докато серумът си пари, усеща се половин-един час след нанасянето му.
Освен да поръчаш от сайта, можеш да ги намериш в кажи-речи всяка аптека.

# 430
Постепенно ли ти се появи?

в рамките на около месец правих такъв масаж, при това не всеки ден
сега се обезцелулитявам със спорт, безвъглехидратно хранене, вода и скраб с кафе и морска сол - има резултат

масажът с вендузи увеличава притока на кръв под кожата и това помага за премахването на целулита - в момента за това разчитам само на скраба за тяло

вендузи има в онлайн магазин самоздрав
http://www.samozdrav.bg/

# 431
Какво мнение имате за baby roll на Лореал? Някой ползвал ли е?

Доволна съм. Удължава, не се рони, позволява наслагване, издържа ми цял ден и се маха лесно.

а миглите остават ли добре подредени,или ги слепва?

# 432
  • Вестерос
Мерси,ужас писала съм цИлулит хаха търкалящо се човече

# 433
моля препоръчайте ми хубава пудра за финиш ефект-матиране. Взех си на есенс но не ми харесва.

# 434
  • Вестерос
Аура ми харесв аповече от Есенс

Общи условия

Активация на акаунт