Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
изхвърли я или я дай на приятелка, не си струва да даваш шанс на продукт за 5 лв. /примерно/, който ти причинява подобно нещо

# 556
Явно правиш някаква реакция към съставка на пяната. По добре не я ползвай. На същото мнение съм като bubanka.

# 557
  • София
Да, и аз така предположих, още повече, че от всички продукти на Балеа, които съм ползвала, този е единственият, който създава такъв проблем. Няма да правя повече експерименти Grinning

# 558
  • Телиш/Плевен
Минавам да се оплача от пяната за лице на Балеа с плодова киселина. Ползвам я от няколко дни сутрин и след всяко измиване, кожата ми пламваше, но минаваше за около 5 минути. Днес обаче беше някакъв ужас - сигурно 1 час лицето ми беше ужасно червено, чувствах кожата си адски опъната- изобщо, неприятна работа. Чудя се дали да и дам още един шанс. Някой имал ли е подобни проблеми?
Аз бих спряла да ползвам продукта още при първата реакция. Мисля, че си дала достатъчно шансове вече.

# 559
Да, и аз така предположих, още повече, че от всички продукти на Балеа, които съм ползвала, този е единственият, който създава такъв проблем. Няма да правя повече експерименти Grinning

на мен така зле ми действа ензимната маска
други реакции към продукти на марката не съм правила

# 560
Скрит текст:
Простете за невежеството, но за какво помага този кристал? Против изпотяване или против неприятна миризма. Аз доста се потя лятото, така че бих пробвала нещо ново. С какво е по-добър от обикновените дезодоранти и рол они?
Против неприятна миризма. Потта по принцип не мирише - миризмата идва от бактерии, които въпросният кристал убива. Съответно не спира потенето, а миризмата. И аз се потя много през лятото и затова реших да го пробвам. И смятам да си карам само с него занапред.

При мен спира потенето. Мястото, което съм намазала е сухо. Карам само с него вече поне 2-3 години.

# 561
Мерси за мненията за кристала. Ще го пробвам.

# 562
  • Пловдив
  От пяната за лице на Балеа с плодова киселина и на мен ми пламва
лицето, а всичко друго, което съм ползвала на марката ми се
отразява чудесно.

Някоя от вас ползвала ли е лосиона
със златни частички на Лирен?
Видях в Лили и някакво сухо олио с частички, но не
запомних марката.

Дъщеря ми иска да си вземе нещо за блясък и
много и харесало сухото олио на Нюкс, но аз издирвам
бюджетен вариант.

# 563
Здравейте, някой има ли следния проблем? Парене, щипене и сълзене на очите при слагане на около очен крем? Ако да, намерихте ли такъв, който не придизвиква тази реакция?

# 564
Някоя от съставките не ти понася. Случи ми се с един околоочен на Орифлейм. Спри го и го замени с друг.

# 565
Аз също имам подобен проблем с околоочен на Орифлейм. Плюс това, ако го сложа вечер, сутринта се усещам подпухнала. Засега компромисно го слагам само сутрин на долен клепач.
С друг околоочен не съм имала такъв проблем. Ползвала съм на Avon двуфазния - за горен и долен клепач, също на Биокарите и на Балеа - Vital. Днес си взех отново на Балеа с уреа, за да го опитам и него.

# 566
И аз съм с чувствителни очи и по- голяма част от кремовете ми лютят до сълзи. За себе си съм открила два крема на Ейвън, които ми понасят и задоволяват нуждите на сухия ми околоочен контур - двойната околоочна система и кремчето за възраст 45+.
Преди време дълго ползвах и на Биодерма - много го харесвах, но е само хидратиращо.

# 567
За нищо, надявам се да ти свърши работа. Сигурно е далеч като качество от оригиналния Тийзър (който е 25 лв.  Grinning), но пък за цената си върши прилична работа. Аз моите къдрици ги реша само в банята с кофа балсам отгоре и пак с металната четка свалях много коса (затова пък до този момент само тя ми раззресваше добре - четките с естествен косъм ми се отразиха много зле). С тази свалих всичко на всичко 2-3 косъма.
Искам да ти благодаря за препоръката за четката, много съм доволна /гуш и букет/ Сега видях и в каталога на ДМ някаква такава.

# 568
... крема на Ейвън ... двойната околоочна система ...

ползвах го години наред, много любим ми беше, но скоро не съм го купувала
ако не са променили формулата, една препоръка за него и от мен

# 569
  • София
Още един глас за двойната система на Anew и от мен,както и Anew Clinical. Peace

Общи условия

Активация на акаунт