Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 700
  • 742
  •   2
Отговори
# 615
Има интересни неща, но сигурно половината от тях няма да ги внесат Crossing Arms

# 616
  • София
Лелеее, много неща си харесах. Надявам се скоро да ги има и при нас Heart Eyes

# 617
От ФБ страницата на Есънс ми писаха, че ще ги внасят след септември.

# 618
  • София
Жалко. Има много свежи неща, идеални за лятото Disappointed

# 619
Eхаа, наистина има няколко продукта, на които много се заканих - лип пейнт, течния хайлайт, спрейчето за съхнене на нокти.
Знаех си, че няма да спрат червилата, те са им голям хит.

Момичета, в ДМ кой заздравител да си взема? Не съм в Бг, така че Евелин-ът отпада. Микроцел не харесвам.
Искам да мога да го ползвам като база.
На Катрис с калций? https://www.dm.de/catrice-nagelpflege-ultra-protect-base-coat-tr … 250947529140.html
И P2 имат някакъв nail hardener, ама дали ще помогне, ако е толкова евтин?

Клоня към https://www.dm.de/sally-hansen-nagelhaerter-hard-as-nails-p74170394641.html или https://www.dm.de/sally-hansen-nagelpflege-complete-care-7-in-1-p74170441918.html Simple Smile

# 620
По-скоро питай в лаковата тема.

# 621
  • София
И си набелязах бая неща от сега,ама докато ги внесат при нас... Crazy

# 622
  • Телиш/Плевен
И аз си набелязах някои неща от новите на essence, но ще видим кои ще внесат. Гримът ми включва само спирала и гланц (понякога червило), та основно към тях имам интерес.

# 623
  • София
Понеже някой спомена коректора на Maybelline Fit me,аз се каня да го пробвам,но като гледам ревюта и най-светлият цвят light 10 ми се струва тъмен.Има ли някой,който го е ползвал,да сподели дали е толкова тъмен в действителност?

# 624
Светъл е, според мен, добър е като покривност, но на мен ми изсушаваше зоната под очите.

# 625
На Есенс тези lip paint ми се струват доста привлекателни. Имат и някакъв  продукт за очна линия и контур за устни в едно. Smiley И доооста цветни спирали и очни линии...  А за лаковете пък да не говорим Yellow Heart

# 626
  • София
Някоя от вас може ли да ми препоръча кремообразен хайлайтър и контур?
Виж кремообразния стик хайлайтър на Llums, ааа и на Аура също.Rolling Eyes

# 627
Понеже някой спомена коректора на Maybelline Fit me,аз се каня да го пробвам,но като гледам ревюта и най-светлият цвят light 10 ми се струва тъмен.Има ли някой,който го е ползвал,да сподели дали е толкова тъмен в действителност?
Аз го ползвам и не мисля, че е тъмен. Аз съм доста бяла и смятам, че е подходящ.

Взех си течен хайлайтър на NYX (имаше и стикове, но него си харесах), както и две сенки-единички, които бяха намалени на 3 лева.  Crazy Марката е доста интересна ценово - има неща, които откровено бих нарекла скъпи, има и такива, които са доста изгодни. Но май така е с повечето дрогерийни марки.

# 628
  • МАРС
Някой да знае дали някъде в Буграс има продуктите на NYX?

# 629
За какво точно се използва банановата пудра Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт