Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 724
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Ще споделя разбира се.
Тук има отзив за нея:  https://adjustingbeauty.blogspot.bg/2017/07/review-essence-le-cubanita-jumbo.html
Търся си нов коректор, някакви предложения? Thinking

# 601
Liquid camouflage на catrice и HD коректора на nyx са ми едни от фаворитите. Както и fit me на maybelline,но трябва да го поръчаш от интернет.

# 602
  • Стара Загора
Aura Correct me

# 603
Ще споделя разбира се.
Тук има отзив за нея:  https://adjustingbeauty.blogspot.bg/2017/07/review-essence-le-cubanita-jumbo.html
Fit me на Мейбълин за мен е вълшебен, ако търсиш течен коректор. Поръчвам го от enzo, но все се надявам, че скоро ще го предлагат и в дрогериите, след като вкараха фон дьо тена.

Камуфлажът на Катрис също ми харесва, но честно казано не ми е "уау" както Мейбълинският.

# 604
Тези наскоро ги спряха. Вземи си Eye Heart Face палитрата на Есенс, че и нея ще я махат от асортимента сега. Хайлайтърът в нея е ослепителен. Буквално хаха.
Кой от двата цвята ? Simple Smile

Аз ползвам цвят 1, защото съм с доста светла кожа. Няма такъв друг дрогериен хайлайтър на такава достъпна цена. Цвят 2 също е доста пигментиран, но за мен е тъмен.

# 605
Някоя от вас може ли да ми препоръча кремообразен хайлайтър и контур? Имам прахообразни, но сега си вкарах филма, че по-добре ми стои кремообразен. Имам единствено двойният стик на Мейбълин, но не ми харесва - аз съм светла, а светлият им контур е доста "кален". Хайлайтърът пък го оприличавам повече на коректор, при това не е никак хубав.

# 606
На nyx мисля че има,но не са във кремообразна,а във течна форма.Мисля че имат и различни цветове. Съжалявам,ако греша,но с такова впечатление съм останала. Имат и стик,но не знам дали се предлага у нас. Thinking

# 607
Ще споделя разбира се.

На снимките изглежда добре, ще чакам и аз отзив Simple Smile Момичето казва, че май не й матира кожата кой знае колко и ако е така, май ще я пропусна...

За коректор - един глас и от мен за течния камуфлаж на Катрис.

# 608
  • София
Есенс да не се изтеглят от пазара - като гледам колко продукти спират от продажба. Аз като цяло ги харесвам, но освен очната линия - Liquid Ink, май няма друго, което да харесвам толкова, че да съжалявам, ако не мога да го намеря. Харесвам и матовите червила.

За коректор -  аз съм много доволна от течния камуфлаж на Катрис и Wake me up на Римел.

# 609
Че то почти целият им асортимент отпада Grinning дано не ги изтеглят от пазара, че ще е много жалко.

# 610
Не изтеглят Есенс от пазара. Ще има нови и много готини неща! Гледах в немската версия на сайта им, вече са качени новите продукти. Тук сигурно отново няма да докарат абсолютно всички, но все пак. Ще има нови големи палитри за контуриране, палитри с червила, хайлайтъри с холографски тонове. Много готини продукти според мен. Ще ми се иска да оставя стабилна сума в ДМ.

Относно кремообразен хайлайтър - има на Мейбълин (не моливчето) и на Голдън роуз, поне за тези два се сещам аз. Тези двата са в стик форма. Има и палитра на Лореал - но от нея могат да се нанасят само с четка и хайлайт цветът е май по-скоро като коректор.

# 611
  • София
Преди няколко дни една дама похвали тук спрей за изправяне на косата от Ейвън.
За този продукт ли ставаше въпрос В момента ползвам на ЛинеаБио кристалите за изправяне, но аз нямам резултат от тях.Косата ми е леко чуплива и би трябвало да се справят, но ...

# 612
Новите продукти са жестоки! Преди време някой питаше за шаблони за очна линия - гледам, че в новия асортимент предвиждат такива, дано да ги внесат.

# 613
  • Вестерос
Дайте линк към новите неща .

# 614

Общи условия

Активация на акаунт