Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 745
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, обиколих вече няколко магазина на Лили и ДМ, в които намирам само лакове за нокти и червила/ моливи на Флормар. Търся сенките им, но никъде не ги намирам. Вие да сте виждали наскоро и ако да, къде (за предпочитане в София Simple Smile )?
В Лили на Димитър Петков има цялата козметика на Флормар. За там съм 100% сигурна.

# 586
  • София
Момичета, обиколих вече няколко магазина на Лили и ДМ, в които намирам само лакове за нокти и червила/ моливи на Флормар. Търся сенките им, но никъде не ги намирам. Вие да сте виждали наскоро и ако да, къде (за предпочитане в София Simple Smile )?
В "Лили" на Вардар има стилаж на Флормар, има си сенки, пудри,ружове,спирали, новите им нюд червила...абе всичко.

# 587
  • София
В Лили в мол Сердика също има цял стилаж на Флормар.

# 588
  • София
И в Надежда на Ломско шосе

# 589
  • София
Благодаря ви, момичета Hug

# 590
Не съм се връщала назад в коментарите и не знам дали сте го обсъждали,но видяхте ли колко много неща отпадат от асортимента на Essence ?  Shocked Безкрайно съм изненадана ..  https://www.essence.eu/bg/produkti/skoro-otpadat-ot-asortimenta/

# 591
ще ги заменят с други подобни

# 592
Да,това ми изглежда единственото логично обяснение.Или просто опаковките да им сменят .

# 593
  • МАРС
Ъ, аз харесвам 16 часовият коректор, ще трябва да се запася.

# 594
Тези сенки на Essence са спрени отдавна, нали? Имам ги от 1-2 години и много ги харесвам, идеални са и за хайлайтър, но не ги виждам вече по стелажите.

https://www.essence.eu/fileadmin/products/packshots/_processed_/ … 84_fb72451c3a.png

Гледам, че и останалите от серията ги спират, дано има някакъв заместител.

# 595
  • Телиш/Плевен
Една от най-любимите ми спирали беше на essence, но тази на trend it up, която си взех наскоро, я измести, та няма да ми липсва. Остава да си намеря заместител на любимия гланц, че и него ще спрат. Но все ще намеря някога, не е болка за умиране. Grinning

# 596
Тези наскоро ги спряха. Вземи си Eye Heart Face палитрата на Есенс, че и нея ще я махат от асортимента сега. Хайлайтърът в нея е ослепителен. Буквално хаха.

# 597
Тези наскоро ги спряха. Вземи си Eye Heart Face палитрата на Есенс, че и нея ще я махат от асортимента сега. Хайлайтърът в нея е ослепителен. Буквално хаха.
Кой от двата цвята ? Simple Smile

# 598
В DM е заредена новата лимитирана серия на Essence - Cubanita.

Взех банановата пудра и балсам за устни.

# 599
Като пробваш банановата пудра би ли споделила дали оставя цвят и какъв точно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт