Магията на изтока - тема 50

• 39 198
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Той и певец се води, ама не изглежда да може да пее.И книга е издал.

https://www.youtube.com/results?search_query=Stanley+Huang

https://en.wikipedia.org/wiki/Stanley_Huang

Тинчето , добре дошла! Някъде сме се засичали с теб, ама не се сещам в коя тема. Embarassed

# 541
Горките преводачи  Thinking. Ако слушат може път Tuon да навия за текущо другарче  ....
От тях зависи,ако го превеждат редовно и на време,в краен случай наведнъж и в огромно количество ще му се радвам.Heart Eyes

Terra Formars се гледа с Мишо.
Води се война с хлебарки (няма Райд) и то не какви да е хлебарки,а  хуманоидни хлебарки и то на Марс (Илон,остави го този Марс,по-добре на Алфа Кентавър),а там е ужасно и без наличието на хлебаки убийца.Нали разбирате - хлебарки,марсиански хлебарки Joy Frowning Laughing Open Mouth .Точно тук като разбрах трябваше да го спря Rage,но не то Ямапи(появява се малко),то Шун (с отвратителна прическа),то незнам си кой още. Да ни казвам и човеците колко бяха откачени и после и те станаха хлебарки със свръх способности.
По манга/аниме е филма и това обяснява много неща.
Краят беше.... ъъъъ ... появява се нещо като фея(ама не е,тя беше член на екипажа и после стана хлебарка),ръси бял прах и бум ...кой от където е. Край.
Хлебарки убици (въргалящо се от смях човече)Grinning

# 542
  • MJF
Само леко мрън вчера и готово- MPD: Animal Unit 7 се появи  Simple Smile. Слушат бе.

Tuon, с тез хлебарки ме подсети за Алф и срещата му с тоз вид  Mr. Green. Ех този Алфчо- любим герой.

# 543
Горките преводачи  Thinking. Ако слушат може път Tuon да навия за текущо другарче  ....
От тях зависи,ако го превеждат редовно и на време,в краен случай наведнъж и в огромно количество ще му се радвам.Heart Eyes

Terra Formars се гледа с Мишо.
Води се война с хлебарки (няма Райд) и то не какви да е хлебарки,а  хуманоидни хлебарки и то на Марс (Илон,остави го този Марс,по-добре на Алфа Кентавър),а там е ужасно и без наличието на хлебаки убийца.Нали разбирате - хлебарки,марсиански хлебарки Joy Frowning Laughing Open Mouth .Точно тук като разбрах трябваше да го спря Rage,но не то Ямапи(появява се малко),то Шун (с отвратителна прическа),то незнам си кой още. Да ни казвам и човеците колко бяха откачени и после и те станаха хлебарки със свръх способности.
По манга/аниме е филма и това обяснява много неща.
Краят беше.... ъъъъ ... появява се нещо като фея(ама не е,тя беше член на екипажа и после стана хлебарка),ръси бял прах и бум ...кой от където е. Край.
Хлебарки убици (въргалящо се от смях човече)Grinning

JoyJoy
След като харесвам фантастика, сигурно трябва да го гледам това....Но ми звучи прекалено откачено..Стайлингът изглежда убийствен - напомни ми за Игрите на глада..

Наскоро гледах този трейлър - чудя се дали си струва да чакам филма след 2-3 месеца:

Започнах да чета мангата, но все още съм със смесени чувства, а и има хубави манги с отвратителни екранизации.

# 544
Петя,не си го причинявай.Не си струва.Разбра,нали?Хлебарки Joy
Ако искаш японска фантастика -Space Battleship Yamato, Returner или K-20: Legend of the Mask

Шош,не се сещам за Алф и хлебарка,но сигурно не е предложила пълнена котка на извънземното.

Ha Suk Jin,още го любя:kissing_heart:

Скрит текст:

# 545
Последният филм да не е за японския Зоро Wink

# 546
Има нещо такова Blush ,но действието се развива в паралелен град на  Токио и света е алтернатива на нашия свят.Играе божеството Такеши Канеширо Heart Eyes и има неща,които ги няма при нас. При това е забавен,интересен и една добра адаптация по манга.

# 547
  • MJF
Алфовата хлебарка е извънземна като тез ѝ посестрими дето си гледала/редактирала  Laughing. Намериха ѝ цаката на края. Оказа се че парфюма на Кейт е инсектицида за нея  Joy

# 548
10cm - Help

Студеняво нещо днес, а и заваля. Не ми се иска да го казвам, ама лятото май си отива Wear Umbrella.

# 549
  • София
Студеняво нещо днес, а и заваля. Не ми се иска да го казвам, ама лятото май си отива Wear Umbrella.
Не го казвай, че ми става много криво.И тази година не успях да видя море.

# 550
Да си отива лятото, не ми е мъчно за него.
SBS пуснаха тийзъри на Любовната температура, която започва на 18 септември.
Нещо не мога да си ги представя Со Хьон Джин и Янг Се Джонг като влюбена двойка, още повече след ролите им в Romantic Doctor, Teacher Kim, където бяха нуна и донсенг.
Ким Дже Ук е класа. Липсваше ми това момче.

Бърз обзор на корейското, което следя:

School 2017 - отиваме към логичния финал. Добър сериал, ще ми липсват хлапетата.
The King Loves - този сериал го редувам на плюсове и минуси. Един епизод ми хареса, друг не. Ще го догледам, само за да видя какво ще се случи на финал и с кой ще остане тя, ако не решат да я убият сценаристите, знам ли...
Strongest Deliveryman - бутам го, горе-долу държи линия, но не е нещо запомнящо се.
Live Up To Your Name - за този сериал, честно, не знам вече какво да мисля. Гледам го като някаква откачена/ ненормална/ корейска фентъзи приказка. Само под 38-мия паралел могат да сътворят подобни идиотии. Ким Нам Гил все още ми е забавен, но може и да прескоча някои епизоди и да изгледам направо финала след време. Лекарката ме дразни, много скучен женски образ.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 13:18 от rossonera

# 551
  • DE
Леле, не съм влизала няколко дни и гледам изписани 3 страници  Shocked викам си, някой се е оженил или има нов скандал  Mr. Green
Тъкмо се чудех от къде ми е познат ника на Тинчето, пък то било от евровизионната тема  Grinning  bouquet
Стана ми интересно от къде се е запалила по корейското кино   Thinking

# 552
  • София
Тина, привет и от мен Hug Hug Hug Всички ние тук си имаме харем от любимци Joy

2в1, значи ще гледаме отново Пак Ши Ху и то в 50 серии, радвам се много за това.И пак да ви пусна оня смешен танц и някои смешни моменти с него  от Cheongdamdong Alice

Ох, много се бавят преводите newsm78 на някои сериали.На Woman of Dignity все още чакам руския превод на последните две серии, кога ли че го дочакам?

Отново гледах един много тежък и брутален корейски трилър   с Lee Byung Hun - I SAW THE DEVIL, потресена съм от жестокостта и лудостта на някои хора.

И аз гледам Странния баща, няма драми, приятен сериал, пък и Lee Joon е бонус за мен. Вече съм го преполовила, та малко поизостанах с текущите си сериали.Но тия дни ще наваксам.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 13:59 от freedoms

# 553
  • София
Аз изгледах Странния баща, двете последни без превод, ама то и нямаше нужда от превод.Всичко е толкова предсказуемо.

# 554
В Училището и мен ме радват хлапетата. Във вчерашния епизод бяха точно класически първи любовни трепети в цялата им прелест.
И за останалите заглавия мнението ми абсолютно съвпада с това на Рос.

freedoms, даже не бях погледнала, че Пак Ши Ху ще участва в My Golden Life. Сега като разгледах каста виждам, че добре са ги събрали. Любимци има и от младите, и от по-възрастните Hands Thumbsup.

Последните два епизода на Criminal Minds бяха много тежки с тези отвлечени деца.

Общи условия

Активация на акаунт