Фахрие за мен е изключително красива и в лице, и в тяло. Роклите и трите й са разкош.
Неслихан не я харесвам, нито мъжа й, така че изобщо не може да ми хрумне да правя сравнение между двете сватби. Обаче роклите си приличат, няма спор.
, чак сега се прибирам и веднага отговарям. Като отвориш линка има съпоставка на двете сватби - снимков материал....почти изглеждат еднакви.....сватбеният танц, самото сключване на граждански брак и прочие....

Хелънче
Хъши 

Миналата година Несли също беше много красива на нейната сватба ,а жълтоурковците само търсят да създават интриги 

, това е новото положение 
, това с изливане на "злобни" коментари при две красиви булки, хич ама хич не го разбирам
Вероятно идва от моята природа, че актьорите и актрисите са за това, да ме забавляват, да ме вълнуват.
Подобно усещане имах и гледайки снимки и видеа от сватбата на Мурат Й.
Нашият свят отдавна се е превърнал в свят на модните тенденции - в мода, в стил, в държание, в това, кое е стилно като сватбен танц и кое - не.....и много, много други
По-скоро индивидуалистите станаха рядкост 
А като почнат хората да казват на "черното"- "бяло"
, оправия няма
То във военните огнища по света днес не можеш да се оправиш, кой прав, кой крив,кой приятел, кой враг, та ще се оправиш, когато става въпрос за красота - нещо толкова относително за всеки индивид

, вашият човек дете ли има?

сватбата на Буфчетата е била на дневен ред.
).Всяка булка е хубава сама за себе си.
ами и анатомията на тялото си е показала в целия си блясък. Все пак е звезда,може при нея някои органи да са по- звездни,по-привлекателни
колкото и шаблонно да звучи.
има разбира се по -различни такива, като по- разголени,по натурални от останалите им дизита, които вървят по каналите на телевизиите.
колко съм писала

, мерси за обяснението за Баръш.....изненада ме, че бил със севгилито си на почивка, нали казвахте, че ще се разделят?
но ......едва ли ...точно сега 

, много си права! 
, но ще да са в други ширини?,.... щом папараците още не са ги изловили 
, на финала умря ли и как точно?
, всичко си свършила и щяла да почива цял месец в посочения хотел
, изгледах клипчетата, които си подала за ФИ, мерси
, ама как си знаех, че така ще свърши...още щом изгледах първите три части