Kayıp с Аслъ Енвер и Мете Хорозоолу - нови проекти, колеги, екип #12

• 72 165
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Ааа Ради Hug не се знае, зависи какво ще ни предложи Мера като сценарий.
Може и да ме изненада приятно Peace
Зарани тъкмо щях да попитам какво е това заглавие с Туба.  Дръзките и красиви по върви да е Peace
Ама  и нашите ТВ като сложат едно заглавие, както им дойде. Ами хората са го измислили вече, заложили са в него  сценарий, сюжет,каст ,труд и  изведнъж  ново име,а да не говорим как режат оригиналните епизоди.  Добре,че гледам със  субтитри оригинала.

Филмът ,,Истанбул червен,, го изгледах, не ми хареса особено.

,,Лице в лице,,  с оригинален фрагман , дано предложи и нещо по оригинално. Не зная защо но гледайки кадрите ми напомни за ,,Мълчаливите,,.

Започнах Невестата с превод. Голямо ръкомахане и викане пада от Фарук, а на моменти Аслъ преиграва в Пражките тревоги. От 17 епизод последните минути са най-хубави. Есма носила Сю като короната на главата си,приела я като снаха в къщата и отново великото, известно име Боран . То сигурно е обвито със злато ,та е толкоз ценно:lol:Само дето забрави как я унижаваше.Разговорът на Сю и Фарук, по -скоро  откровението, което му тежеше месеци наред, беше необходим и за двамата. Нищо излишно..както и тандема Акиф /лелята. И двамата са супер.
Появата на Галип  разклати студената  Есма султан та чак синовете разбраха, че нещо се случва с нея. Миналото я застигна да видим как ще се отрази на историята.
А докторката за сега всичко което прави е заради детето си.И защо не са му казали  кой е Фарук, какво чакат още. Проблемите са си проблеми ,но детето расте идва в семейството ,близко е с всички.Колкото повече се опознават толкова по -тежко ще понесе истината,защото  за да го предпазят ,отново не казват истината. Ей това ще ги събере със Сю.
Ако аз бях на мястото на Сюрейя нямаше да се върна. Много добре знае ,че съществува в живота му друга жена и най-вече дете. Каквото и да и обещава Фарук, Бегум  съществува.
В турските дизита обичат да събират жените на един мъж и да показват в какво разбирателство живеят. Султанат.Само дето зад гърба му се случва друго- кошер.

Допълвам се, има публикация за конкуренцията за рейтинг на Невестата и новите дизита.

http://televizyongazetesi.com/istanbullu-gelin-dizisinin-yeni-se … tm_medium=twitter

Изгледах и 19 епизод и  ми хареса най-много,особено частта със сватбата

Последна редакция: нд, 15 окт 2017, 20:30 от eliNIM

# 676
Синем е много красива на постера!

Интересувам се от всички сериали, за които пишем тук. Нищо че, коментирам само Невестата.

Пък този, който ще пускат с Туба по бг канал, няма да го гледам.

"Червен Истанбул" го прожектират много рано, иначе съм близо до НДК.

Бях на дълъг уикенд по казанлъшкия край. Никога не бях ходила в Казанлък. Качвала съм се на Шипка, но не бях посещавала църквата със златните кубета. Та сега бях там и Косматка-та видях.  Хубав уикенд беше.

Фрагманите на Невестата няна да ги коментирам.

# 677
  • София
И аз се "моткам" близо до НДК, но пак няма да имам възможност да го гледам на голям екран "Червеният Истанбул".  Confused
Е, друго щеше да го видя на кино, но пък все още го имам изтеглен. Така поне ако не ми хареса, няма да ме е яд, че съм си дала напразно парите.

Статията за рейтинга засяга последната седмица. "Невестата" отново е лидер в AB и ABC1 групите, въпреки новите сериали и конкурентите й от предния сезон. Пишат процентите, които е изкарал последния епизод и повтарят резюмето. Чудят се какво да дъвчат.

Хареса ми постера на "Малки убийства".

# 678
Зарани, благодаря  Peace
Изгледах и 20 епизод , има защо да е добър рейтинга.  Peace Постепенно ,,завързаха,, възлите за сезона. Да видим как ще ги развързват.
Срещата на Сю и Бегум беше най-силната за мен. Разкри си  докторката,разбира се от своята гледна точка картите, благодарение на манипулативната Есма.  Хубаво, че мисли за бащата на сина си, но нищо повече няма да получи освен съжаление от Фарук. Направи  грешка като се довери на тоя фелдфебел Есма. Чудовище.
Вървят нещата към генетично изследване, как само ще рухне от ДНК тест на Адем и евентуално  Фарук като представител на Боран. Целомъдрената Есма,пазителката на Боран ще стане по- ниска от тревата.
И как може да я обличат с ужасно тесни поли и рокли ,сякаш ги измъква от времето когато е била по- слаба. Имам усещането, че не може да диша от стягане. Няма пари за нови  Mr. Green Разбирам, че е старомодна, консервативна,закостеняла, но вместо да прикрива тя подчертава  всичките си тлъстини. Ще ги пръсне по шевовете белите поли и рокля. hahaha

Сю  няма да успее да дойде на заседанието за развода в залата, май това ни подсказва фрагмана...

Аслъ е отпочинала свежа, с тен. Струва ми се качила някой кг, за това и бюста е наедрял.Не ми прилича на изкуствен newsm78 Салих и той е напълнял,нищо че доста често публикуваше снимки от фитнес залата. newsm78
 Хелънче, хубав край е подбалканската долина.
Hug

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 00:53 от eliNIM

# 679

И как може да я обличат с ужасно тесни поли и рокли ,сякаш ги измъква от времето когато е била по- слаба. Имам усещането, че не може да диша от стягане. Няма пари за нови  Mr. Green Разбирам, че е старомодна, консервативна,закостеняла, но вместо да прикрива тя подчертава  всичките си тлъстини. Ще ги пръсне по шевовете белите поли и рокля. hahaha

Същото е и моето мнение, но не ми се пишеше толкова обяснително  Sunglasses Grinning

# 680
Все пак да разберем какво говорят

«Маленькие Преступления»  (русские субтитры)

https://vk.com/club101119462?z=video-138385804_456239494%2Fpl_-101119462_-2
https://vk.com/club101119462?z=video-138385804_456239495%2Fvideo … Fpl_-101119462_-2

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 16:08 от eliNIM

# 681
  • София
Cebimdeki Yabancı е заглавието на новия филм на Ферзан Йозпетек (Червеният Истанбул), чийто режисьор е актрисата Серра Йълмаз. В него за малко да участва и Бурчин, но се размина. Затова пък каста включва не малко познати актьори - Белчим Билгин, Буура Гюлсой, Шюкрю Йозйълдъз, Лейля Лидия Туутлу, Шебнем Бозоклу, Серкан Алтунорак и Чаалар Чорумлу, който май е единственият непознат.

Филмът ще е адаптация на италианска продукция (не се съобщава коя, възможно е да е точно тази, за която писах преди време) и ще разказва за отношенията между мъжете и жените, и влиянието на технологиите, които ни завладяват. Действието ще се развива на едно място - апартамент, в който героите са се събрали на вечеря.

Ами да, това ще е точно адаптация на италианският Перфектни непознати / Perfetti sconosciuti от 2016-та.

Ето ги турските "перфектни непознати"

# 682
Привет ви Hug

Пак ме хвана липсата, но за кратко Wink Wink
Днес започва моето дизи с Ибрахим Челиккол Heart Eyes То още тече, а аз вече ще чакам превод hahaha
Не го гледам онлайн, че  #Crazy

https://www.facebook.com/ibrahimcelikkoladdictedgreekfans/videos … ype=2&theater

Cebimdeki Yabancı ще го гледам, за Червения Истанбул ще почакам да ми дойде музата. Специално този филм няма да го гледам на голям екран Stop

Много съм изморена от път, затова днес без фермани Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 683
  • София
Аз мисля да изгледам първо оригинала, за да добия представа горе-долу какво да очаквам. Ето за какво иде реч:

Седем дългогодишни приятели (три женени двойки и един разведен) се събират на вечеря. Те решават да поиграят забавна игра - всеки един от тях да постави телефона си на масата и да разкрива всяко едно съобщение, или телефонно обаждане, което получава по време на вечерта. Целта е да докажат, че нямат тайни и не крият нищо помежду си. Забавлението и драмата вървят ръка за ръка, всички тайни са разкрити, а седемте приятели се оказват перфектните непознати.

На бас, че Шюкрю и Лейля ще са едната двойка.  Joy 

"Червеният Истанбул" съм навита да го гледам още тази вечер, освен ако не ме налегне много умората.

# 684
 wavey wavey

Плачевен рейтинг на моето дизи - "Черно-бяла любов" smile3518 - 16 място в тотала newsm78 newsm78. Soz е окупирал всите първи места Thinking

Докато чакам превод на ЧБЛ да ви пусна снимки от конкурса Best model of Turkey 2017

https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-best-model-of-turkey-2017-bi … leri-belli-oldu/1

Победителите:

Хубав ден! Hug

# 685
Благодаря за превода ! bouquet bouquet

Истанбулска невеста еп.20 Бг.суб.
https://youtu.be/Rl67jOD94Bc

Не е подведена Бегум от Есма, запазила е достойнството си. Наясно е с методите на ,,кралицата,,И двете жени на Фарук за себе си са прави.  Човек върши нещо мислейки, че така трябва, крои планове за живота си, но съдбата има последната дума.
Започва война между миналото и настоящето от живота на Фарук, да видим в крайна сметка как ще се играе тази битка. За мен докторката е бита карта, в истинския и преносен смисъл.... за съжаление.

Лиа, нищо не се знае може и да постигне по добър рейтинг

# 686
Ели Hug, а дано си права за повишението на рейтинга на ЧБЛ.

Тук чета нещо, че горкият Фарук страда много, защото е подтиснат от три жени около него ... Embarassed  Брей, значи и такива мъже имало в Турция newsm78 newsm78 Joy

http://televizyongazetesi.com/istanbullu-gelin-dizisinde-sefer-k … kekler-var/162225

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 13:11 от lia-martin

# 687
Младежа станал "бест модел", нещо не ми хареса чак дотам.

Фарук си е типичен мъж, не може да противоречи нито на майка си, нито на жена си. Съгласява се и с двете и после къса нерви.
Бегюм не му влияе.
Довечера ще изгледам преведения епизод! Много благодаря за бързия превод!

# 688
  • София
Тия "бест модели" може да ги наричаме още и "бъдещите актьори".  Grinning

Не съм гледала нищо от "Черно-бяла любов", освен фрагмана за втори еп. Много динамичен ми се видя, раздвижен. Ибо и Бирдже ми харесаха, както и Мухаммед Узунер от "Времето лети", който тук е бая лош.
Сериалът може и да е интересен, но определено го сложиха в кофти ден. Ако "Обещание" прави по цели 10-11%, то за другите е страшно трудно да се докопат дори до 3%. И в случая на ЧБЛ не историята им е виновна, а факта, че "Обещание" си е доста гледан.

Лиа, обикновено главните героини са притиснати от няколко мъже, в този случай е обратното.  Joy

Първи фрагман на сериала "Тайните на живота" с Екин Коч, Хазар Ергючлю и Ахмет Мюмтаз Тайлан.
За ролята на Хазар май в началото бяха преговаряли с Бурчин.

# 689
Втори фрагман на Невестата. Драма се задава.
https://m.youtube.com/watch?v=XzZzkQqbnBs
Екин и Хазал са хубава двойка.
Лице в лице атакуват с реклама. Да видим как ще стартират и те. Еми много сериали се пускат, то няма начин всички да се гледат.

Нашите като пускат един два и конкуренция никаква, вървят си с години , повторения до втръсване. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт