не се знае, зависи какво ще ни предложи Мера като сценарий.Може и да ме изненада приятно

Зарани тъкмо щях да попитам какво е това заглавие с Туба. Дръзките и красиви по върви да е

Ама и нашите ТВ като сложат едно заглавие, както им дойде. Ами хората са го измислили вече, заложили са в него сценарий, сюжет,каст ,труд и изведнъж ново име,а да не говорим как режат оригиналните епизоди. Добре,че гледам със субтитри оригинала.
Филмът ,,Истанбул червен,, го изгледах, не ми хареса особено.
,,Лице в лице,, с оригинален фрагман , дано предложи и нещо по оригинално. Не зная защо но гледайки кадрите ми напомни за ,,Мълчаливите,,.
Започнах Невестата с превод. Голямо ръкомахане и викане пада от Фарук, а на моменти Аслъ преиграва в Пражките тревоги. От 17 епизод последните минути са най-хубави. Есма носила Сю като короната на главата си,приела я като снаха в къщата и отново великото, известно име Боран . То сигурно е обвито със злато ,та е толкоз ценно:lol:Само дето забрави как я унижаваше.Разговорът на Сю и Фарук, по -скоро откровението, което му тежеше месеци наред, беше необходим и за двамата. Нищо излишно..както и тандема Акиф /лелята. И двамата са супер.
Появата на Галип разклати студената Есма султан та чак синовете разбраха, че нещо се случва с нея. Миналото я застигна да видим как ще се отрази на историята.
А докторката за сега всичко което прави е заради детето си.И защо не са му казали кой е Фарук, какво чакат още. Проблемите са си проблеми ,но детето расте идва в семейството ,близко е с всички.Колкото повече се опознават толкова по -тежко ще понесе истината,защото за да го предпазят ,отново не казват истината. Ей това ще ги събере със Сю.
Ако аз бях на мястото на Сюрейя нямаше да се върна. Много добре знае ,че съществува в живота му друга жена и най-вече дете. Каквото и да и обещава Фарук, Бегум съществува.
В турските дизита обичат да събират жените на един мъж и да показват в какво разбирателство живеят. Султанат.Само дето зад гърба му се случва друго- кошер.
Допълвам се, има публикация за конкуренцията за рейтинг на Невестата и новите дизита.
http://televizyongazetesi.com/istanbullu-gelin-dizisinin-yeni-se … tm_medium=twitter
Изгледах и 19 епизод и ми хареса най-много,особено частта със сватбата

Салих и той е напълнял,нищо че доста често публикуваше снимки от фитнес залата.
То още тече, а аз вече ще чакам превод

- 16 място в тотала