СЕДМИ клас - 1 - Началото

• 86 682
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Леле колко сте напред по литература! Нашите тъкмо подхванаха "На прощаване". Преди това две седмици бистриха внушения и образи от изучаваното в 6 клас - да ги питаш защо ще им е това в 7 клас.

И по математика сума ти време циклиха на преговор и общи тестове, сега са на четвъртата ФСУ.

Повечето входни при нас хи връщат за подпис на родител, а тези, които остават там могат да се снимат. За сега съм доволна от входните. По физическо вчера са ги изпитвали на висок скок, преди това покриваха нормативи за бягане.

# 496
Ох, аз отдавна съм абдикирала от учебния материал, нямах и идея какви входни са правили, само сега дочувам оценки.
В понеделник го заварих да учи, той вярно се прибира след 16.30, ама много се изненадах... оказа се домашно по МАТ около 50 задачи, полиноми, нямам идея кога точно трябва да са взети, ама си помислих ей така се влиза във форма (от имат ги реши:)!

# 497
  • на кой му пука, майна
И аз се дразня от факта, че не дават да се носят в къщи контролните, входните и т.н. Моя син ги снима с телефона и така виждам какви са му пропуските...ама не винаги снима, защото госпожите бързат да си ги прибират  Rolling Eyes  И наистина децата не могат да си видят грешките...

# 498
mivan определено си абдикирала, какви полиноми в 7 клас?

При нас 6 по биология, 4 по физика, 6 по математика, 5 по БЕЛ, 6 по технологии.
Доволен съм, все пак не се броят за срочна оценка входните нива поне при нас.
По математика и те са на 4 формула, но се справя като гледам. По литература биографията на Ботев учат, не са почнали с На прощаване.

# 499
В шести и седми клас обикновено ги наричат многочлени. Smiley

# 500
В шести и седми клас обикновено ги наричат многочлени. Smiley

Добрите ще споменат на децата и този термин.
Като при mivan:)

# 501
В учебника на " Просвета" за шести клас терминът си присъства.

# 502
Аааа, многочлени.
Ами ние сме на Архимед. Няма как да знам.

# 503
Дидева Simple Smile
Видях - присъства в скобки. После явно не е споменаван.

# 504
Има ли някой тук поглед върху работата на школа "Материка" във Варна? Дайте повече инфо - от мами, чиито едца са посещавали този курс.

# 505
  • Варна
На моя приятелка детето я посещава миналата година. Беше много доволна, ако правилно помня, момчето й изкара 97т по мат. и май 92т. по бел. Приеха го по първо желание в МГ. Детето ходеше и през седмицата да решава допълнително и да му обясняват, като това беше включено в таксата. За съжаление за мен е скъпо и не записах моят син там.

# 506
Благодаря. ще помоля и за повече информация за това как учат при тях, защото четох за сугестопедия, което не ми е ясно как става по време на уроците.

# 507
  • Варна
Благодаря. ще помоля и за повече информация за това как учат при тях, защото четох за сугестопедия, което не ми е ясно как става по време на уроците.

и на мен ми е малко странно как се решават задачи като играеш театър или пееш песни, но явно при някои хора работи. Аз бих имала едно наум доколко развлекателния елемент би бил най-ефективния начин за подготовка.

# 508
  • Варна
Материка за дребосъците я възприемам аз . Бях пускала големия там на пробен януари по мат. Не ме впечатлиха с обратната връзка в резултата ,не беше ок...и нещо в задачите имаше нередно ! Дори вече не помня подробности ,но това ми беше последния досег с тях.  Peace
Нещата обаче може да са се променили за 5 год. все пак!  Simple Smile

# 509
Момичета , интересувам се от НПМГ. В сатита им за паралелката - икономическо развитие при бало образуването се включват - от изпита по БЕЛ 2*100т , по Математика 1*100 и от свидетелството за 7- ми клас - География 1*50 , История 1*50 .Не разбирам от къде идват още 100 т. за максимум 500 т.

Общи условия

Активация на акаунт