СЕДМИ клас - 1 - Началото

• 86 653
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • На планетата Земя
Швейк е чудесна постановка, дъщерята се забавлява истински.

Ще дам информация за Хъшовете, като я гледаме. И аз помня онзи великолепен телевизионен театър!

# 541
  • София
Къде се играят Швейк и Колко е важно да бъдеш сериозен? Младежът поиска да го заведа на театър,но да бъдело забавно.

# 542
  • София
Къде се играят Швейк и Колко е важно да бъдеш сериозен? Младежът поиска да го заведа на театър,но да бъдело забавно.
В Армията.

# 543
  • София
Аз не харесвам театър особено и по тази причина и децата ми не ходят. Засрамвам се и си взимам бележка. Не бива и децата да растат с нашите ограничения, техният вкус може да е съвсем различен. Значи решено - взимам билети и го пращам с баща му Grinning

# 544
Моят ще ходи на Хъшове по собствено желание, от класа е организирано. Свършва късно и ще трябва да го чакаме пред театъра или на спирката. Принципно и аз не харесвам театър много.

# 545
Може ли да ме посъветвате относно хубави сборници със задачи за упражнение. Значи имаме на Коала прес и сега търсим нещо по-различно. В момента решават задачи за триъгълници и ъгли. Та търсим тестове за упражнение на този материал. Ако някой може да даде някоя идея ще съм много благодарна.
При нас стихотворението "На прощаване" беше задължително да се научи наизуст и ние искаме неискаме и с много мрънкане го научихме.
Приятен и усмихнат ден!!!

# 546
  • Варна
Ние използваме сборника на "Веди". Тестовете са много подходящи за упражнение, има и обяснения на решенията на геометричните задачи.

# 547
Ние използваме сборника на "Веди". Тестовете са много подходящи за упражнение, има и обяснения на решенията на геометричните задачи.
Благодаря за съвета  bouquet.

# 548
Учителката от курса по математика на сина ми препоръча за задачите по геометрия сборника на Просвета на Пенка Нинкова, а по алгебра на Пенка Рангелова. Мисля, че точно той е на Коала прес

# 549
Учителката от курса по математика на сина ми препоръча за задачите по геометрия сборника на Просвета на Пенка Нинкова, а по алгебра на Пенка Рангелова. Мисля, че точно той е на Коала прес
Да на Пенка Рангелова сборника е на издателство Коала прес.

Аз чакам с нетърпение първите пробни изпити. Надявам се да са тези в СМГ.

# 550
Здравейте, ,,малко" ви изпуснах, но какво да се прави. Работа, деца, домакински задължения...
Забравихте ли ме вече? Аз да ви разкажа как вървят нещата при нас.
Моята ходи на танци събота и неделя, на пеене в петък, на Бел в петък и на Мат в понеделник. От господина по Бел е много доволна. Всеки път е ентусиазирана и повтаря как и защо този път я е похвалил:yum:
По математика смени трети учител от началото на курса до сега, но нещо никой не я впечатли особено.
Входните минаха и тя и аз не сме особено доволни- смъкнала се е чак на шесто място във випуска(много са удобни тези електронни дневници). Не спира да повтаря как от седем паралелки е нормално някой малко да я измести, но щяла да си повиши успеха още другата седмица.
В петък правиха тест по математика и по литература. В понеделник има тест по руски(третия от началото на годината до сега).
Старае се, но не успява да си разпредели времето правилно, все пише до 22 часа. Гледам я, че се старае да се стегне, но все има някое по-интересно съобщение, на което ,,трябва,, да отговори.
Кажете ми, какво да я правя?

# 551
  • Бургас
Pugslove, шеста във випуска!?
Кажете ми, какво да я правя?
Гордей се  Hug

Моята дъщеря днес ходи на състезание Хитър Петър  Rolling Eyes /бях порицана от госпожата по математика, попитала щерката защо не ходи на състезания, а тя отговорила - Мама не дава  Sick Честно казано, наистина не давам защото от както е в ПМГ не е решила ни един тест за състезание у дома за самоподготовка. Приема го за някакво социално събитие и ходи за да излязат след това с приятелки на разходка. Резултатите и те ако и да не са силно разочароващи, то са и далеч от нещо с което да се гордее. Та днес беше на състезание, обяви ми го вчера в 12 часа /вечерта/ На въпроса ми дали се е подготвила.... <Ами, аз мислех, че ще е в неделя>  ooooh!  Усещам, че пак няма да съм доволна от резултата  Rolling Eyes

# 552
  • Резерват "Северозапад"
Тази година сме разредили състезанията, не искам да се натоварва прекалено Simple Smile. Само ЧХ, СМТ, олимпиадата, евентуално ПМС, ако се класира...може и ЕК. Ще се наблегне на пробните изпити.

# 553
  • София
Аз май не съм за тая тема😂 Трябва да спра да ви чета, че почвам да се притеснявам... Моят не пее, не танцува, на състезания и олимпиади не ходи, във випуска сигурно е 66-ти, а в 22ч. вече спи😂 Потискате ме така, моля ви се...

# 554
Моята пък се е записала на състезание по бел. Нямам против, българският й се отдава, а и госпожата й много държи да ходи. Постоянно я нарича ,,моята състезателка,,; ,,лауреатката ми,, и така нататък.
Тя е доста притеснителна на тестове и се панира, и забравя всичко. Учителите казват да се явява на състезания, за да свикне с напрежението, но тя на конкурси и такива неща участва от втори клас и не ги приема като състезание, а като място за ,,творческо развитие,, и социален експеримент. Отиде, изкара някакви точки, види къде е сред останалите, похвалят я в училище и така. А на тестове се притеснява за оценки и не може място да си намери от страх....

Общи условия

Активация на акаунт