За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 172
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 495
Приета по първо желание  Laughing Испанската с втори френски, бал 466. Запиисваме се  Joy Joy Joy

# 496
При нас пише некласиран кандидат. Ние писахме 25 желания и то в училища където трябваше да влезе със сигурност. Бала му е 391 точки. Кандидатстваме за Варна. Писали сме Търговската и Климент Охридски, а за там трябва да му стигнат точките. Направо съм в недоумение.

изчакайте статистиката с баловете, тогава ще стане ясно

# 497
И за нас сагата приключи, приети сме по първо желание в Испанската с втори език английски, бал 482, момиче!

Поздравления за всички, приети деца по първо желание и успех на всички, които продължават за второ класиране!!!

# 498
  • София
НПМГ - по първо желание

Стискам палци на всички, които продължат с второ класиране!!

# 499
  • Sofia
Пишете точките и училището, за да се ориентираме в кое училище с какви точки приемат.
Дъщеря ми е приета на второ желание НПМГ-463,5 точки. Ще чакаме за 91.

# 500
До последно рефрешвах и нямаше нищо. За 5 минути оставих компютъра и младежът сам ми се обади да ми каже, че класирането е излязло.  Laughing
Приет на първо желание с езикът, който искаше. Много съм щастлива!
Честито на всички и успех!  bouquet

# 501
За русенци 347.25 е балът на нашият. Училището СУПНЕ.

# 502
НТБГ Електронна търговия - тя точно това искаше, точките са 394.

# 503
Здравейте,на всички,и честито на приетите.Аз не мога да вляза.Някой би ли ми разеснил//Влизам със входящия номер от бележката,която ни дадоха и код за достъп от служебната бележка.

# 504
И ние сме по първо желание в Първа АЕГ с немски втори език - момиче с бал 467.
Много е щастлива...Честито на всички и успех на тези, които ще чакат второ класиране!

# 505
  • София
Преди да са излезли статистики. Какво мислите за баловете? Високи ли са или ниски? Спрямо вашите очаквания.

# 506
armelina, и входящият номер и кодът за достъп са от първата бележка

# 507
Нищо не мога да кажа зя баловете като цяло.

# 508
  • София
Здравейте,на всички,и честито на приетите.Аз не мога да вляза.Някой би ли ми разеснил//Влизам със входящия номер от бележката,която ни дадоха и код за достъп от служебната бележка.

И двата кода са на бележката. Те са нещо от вида:
Входящ номер: 1234567
Код за достъп: 8a6fa7cf12

# 509
  • България
91 НЕГ, 1во желание, момче, БАЛ 468

Общи условия

Активация на акаунт