За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 176
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 555
Нашата беше доволна ама се оказа че са приели,едно момиче,което постоянно я излага и и се подиграва в същата паралелка и иска да се пробва на второ класиране за предните 2 желания.Какво трябва да направи за тази цел?

# 556
Min/Max Бал - Бургас - в Excel, подредени по минимален бал.

# 557
  • I want it all and I want it now.
И за нас кампанията не е приключила за съжаление.Ще ходи на второ класиране да се пробваме.Освен заявлението което ще ни дадат да попълним какво друго трябва да носим???
Документ за самоличност. Успех.

# 558
  • I want it all and I want it now.
Нашата беше доволна ама се оказа че са приели,едно момиче,което постоянно я излага и и се подиграва в същата паралелка и иска да се пробва на второ класиране за предните 2 желания.Какво трябва да направи за тази цел?
В училището в което е приета се подава заявление за второ класиране. Успех.

# 559
  • София
Честито на записващите се деца! Късмет и търпение на изчакващите по - желани паралелки!

за статистиката - дъщеря ми сега сподели за момиче от школата й прието в 91 НЕГ, но записващо се в АК.

# 560
Девойка, приета по първо желание. 134 СУ, профил софтуерни и хардуерни науки, бал 470.500.
Цитат: "Нямам търпение да започне учебната година!"
Grinning
Честито на всички, които ще се записват в жегите. Успех на останалите на второ класиране.

# 561
  • във фурната
Може ли да се види статистика с какъв минимален бал са приети момчета на първо класиране в 91 НЕГ?

# 562
  • Варна
Мой ред е да задам тъп въпрос, даже два.
В сайта на МОН е отбелязан бал на детето. Този бал обаче е различен в различните училища, защото балообразуващите оценки са различни. Да разбирам ли, че бала който виждам в момента е бала за конкретната паралелка, в която е приет?
Технологията на второ класиране същата ли е както за първо или не? Според мен за първо класиране започват от децата с максимални балове и ги подреждат според поредността на желанията. Та въпроса ми е на второ класиране пак ли от първо желание ще започнат да ги подреждат? Т.е има ли вероятност дете класирано по 5 то желание на първо класиране да се класира  по 1 во желание на второ класиране?
Драмата ни е че за първо желание не му достига съвсем малко /съобразно статистиката на РУО за мин. и макс. балове на паралелките/ , докато мин. баловете на 2, 3 и четвърто желание са много високи и там не му достига с доста повече точки. Доста объркано стана, дано разбрахте въпроса и дано има кой да ми отговори.

# 563
  • Бг-мама
Мой ред е да задам тъп въпрос, даже два.
В сайта на МОН е отбелязан бал на детето. Този бал обаче е различен в различните училища, защото балообразуващите оценки са различни. Да разбирам ли, че бала който виждам в момента е бала за конкретната паралелка, в която е приет?
Технологията на второ класиране същата ли е както за първо или не? Според мен за първо класиране започват от децата с максимални балове и ги подреждат според поредността на желанията. Та въпроса ми е на второ класиране пак ли от първо желание ще започнат да ги подреждат? Т.е има ли вероятност дете класирано по 5 то желание на първо класиране да се класира  по 1 во желание на второ класиране?
Драмата ни е че за първо желание не му достига съвсем малко /съобразно статистиката на РУО за мин. и макс. балове на паралелките/ , докато мин. баловете на 2, 3 и четвърто желание са много високи и там не му достига с доста повече точки. Доста объркано стана, дано разбрахте въпроса и дано има кой да ми отговори.

Да и на двата ти въпроса.

# 564
Честито на записващите се деца! Късмет и търпение на изчакващите по - желани паралелки!

за статистиката - дъщеря ми сега сподели за момиче от школата й прието в 91 НЕГ, но записващо се в АК.

Именно, спокойно, мили момичета! Половината от приятелките ми (по-скоро децата им) са приети в 91НЕГ, но си отиват в Американския колеж Wink така че мегдан има Simple Smile
За мен сагата приключи.
Синчето, като батко си отива в 91НЕГ Simple Smile
Но ще ви следя с интерес!
Успех на всички дечица за второ класиране! Peace

# 565
  • Гълъбово
Хайде и аз да се отчета, приети сме на 2-ро желание  в Търговска гимназия Стара Загора - Електронна търговия с АЕ - ИИЧЕ    бал 323.000- момче.
Ще се пробваме на второ класиране за ПМГ - "Софтуерни и хардуерни науки", това отсече моето момче. Но довечера семейния съвет все пак ще го обсъди, но мисля да се съобразя с желанието му да пробва. Въпреки че три деца от неговия клас са приети в Търговската, а и на нас ни е по-близо, отколкото ПМГ. Нищо не губим.

# 566
Дъщеричката е приета в Испанската с испански и английски език. Ще чакаме обаче второто класиране.

А какво Ви е първото желание???

# 567
# 568
  • София
Имам сигурно тъп въпрос. Но понеже и на други познати деца е така малко ме учудва.
В системата на МОН излиза само едно училище, че са класирани децата. Малко ми е чудно, защото има детенце, което е писало квартално училище, въобще не елитно, където се предполага че ще е приет на първо класиране, а въпросното училище не излиза. Излиза само по-предно желание, което със сигурност приема е с по-висок бал. И всъщност не мога да разбера, само най-предното желание ли се вижда в системата, въпреки че децата са приети и по-други макар и по-нежелани, или просто са приети само в едно училище  newsm78

# 569
Имам сигурно тъп въпрос. Но понеже и на други познати деца е така малко ме учудва.
В системата на МОН излиза само едно училище, че са класирани децата. Малко ми е чудно, защото има детенце, което е писало квартално училище, въобще не елитно, където се предполага че ще е приет на първо класиране, а въпросното училище не излиза. Излиза само по-предно желание, което със сигурност приема е с по-висок бал. И всъщност не мога да разбера, само най-предното желание ли се вижда в системата, въпреки че децата са приети и по-други макар и по-нежелани, или просто са приети само в едно училище  newsm78

Приема се само в едно училище - най-предното желание, за което е бил достатъчен балът.

Общи условия

Активация на акаунт