За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 021
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 780
Моето дете е прието в 1аег, но искаше смг. Едвам си пожелахме нпмг с математика и ..... природни науки.
Интересно защо са оставили тогава други училища с приемен изпит?
Кои?
Тези, които не са към МОН или са частни.

# 781
  • София
НГДЕК имах в пред вид, не знаех че не са към мон.

# 782
Скрит текст:
Моето дете е прието в 1аег, но искаше смг. Едвам си пожелахме нпмг с математика и ..... природни науки.
Интересно защо са оставили тогава други училища с приемен изпит?
Кои?
Тези, които не са към МОН или са частни.
Аз знам, нея питах.  Joy Joy Joy

# 783
Като гледам бала за нпмг-биология, съвсем правилно прецених, че там може да се влезе и без да си ходил на Олимпиада по биология.

Точно. Такава беше и целта да премахнат училищнните приеми изпити.
 Peace
Не бих казала. Такъв беше изборът на училището за балообразуване. Това повлия в положителна посока на едни паралелки, и в отрицателна - на други. По отношение на бала. За другото - има време да преценим.

Училището избра вариантът с максимално възможната компенсация на липсата на вътрешен изпит - олимпиадите. Те, обаче влизат в бала с максимално заложена тежест от 1/5 -та. Когато имаше вътрешни изпити, ако не си се явил на тях, не можеше да кандидатстваш изобщо. Но дори и да можеше да кандидатсваш, тежестта на резултата от тези изпити съвсем не беше 1/5-та..... Да не говорим, че сега и тая тежест я орязаха с точките които присъдиха от олимпиадата по биология.
Категорично положението не е такова заради изборът на училището, и в още по-частния случай - на биолозите от училището! Peace

# 784
  • София
Сега остава да въведат единни стандарти за приемането в първи клас. Там също е като на война, само че водена от директорите на училища, които сами си преценяват по какви критерии да приемат децата. Хора наемат жилища, половин година по-рано. Страшна корупция се шири.

# 785
agitak според мен си е мъж.

не позна - лезбийка съм!
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 786
Скрит текст:
Като гледам бала за нпмг-биология, съвсем правилно прецених, че там може да се влезе и без да си ходил на Олимпиада по биология.

Точно. Такава беше и целта да премахнат училищнните приеми изпити.
 Peace
Не бих казала. Такъв беше изборът на училището за балообразуване. Това повлия в положителна посока на едни паралелки, и в отрицателна - на други. По отношение на бала. За другото - има време да преценим.
Училището избра вариантът с максимално възможната компенсация на липсата на вътрешен изпит - олимпиадите. Те, обаче влизат в бала с максимално заложена тежест от 1/5 -та. Когато имаше вътрешни изпити, ако не си се явил на тях, не можеше да кандидатстваш изобщо. Но дори и да можеше да кандидатсваш, тежестта на резултата от тези изпити съвсем не беше 1/5-та..... Да не говорим, че сега и тая тежест я орязаха с точките които присъдиха от олимпиадата по биология.
Категорично положението не е такова заради изборът на училището, и в още по-частния случай - на биолозите от училището! Peace

Говори ми, говори ми...Детето ми учи там вече трета година. Доста усилия хвърлих в борбата за национален статут и вътрешни изпити. Но няма как да го знаеш. Просто обяснявам какво се случи с баловете.

# 787
  • София

не позна - лезбийка съм!

То това сега е едно стъпало отгоре над мъжете. hahaha В днешно време да си просто мъж или жена е много задръстено! Wink

# 788

не позна - лезбийка съм!

То това сега е едно стъпало отгоре над мъжете. hahaha В днешно време да си просто мъж или жена е много задръстено! Wink

Моля те, не ме извисявай! Имам проблем с балансния център - честно!
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 789
  • Русе
 agitak , имаш нужда от внимание, според мен, ама не е баш тук мястото.

# 790
agitak , имаш нужда от внимание, според мен, ама не е баш тук мястото.

Е, то само мъртвите нямат нужда от внимание, ама дай да не спамим темата, а ? ... (иначе нямам против шегичките  Wink )

# 791
  • София
Тук всички имаме нужда от леки до средни транквиланти Simple Smile то не беше чакане, прогнозиране, локуми, теории, вероятности, догадки, сценарии, режисури. Simple Smile

# 792
Интересно ,хубав ден , а още никой не е казал "Наздраве за успеха на децата!"

# 793
Покрай шегите, да не пропусна и нещо важно!

От достоверен източник:

1 бройка от МГ-Пазарджик, паралелка по Природни науки гарантирано ще се врътка на Второ класиране.
И 1 бройка от МГ-Пловдив, математика с АЕ - тоже!

Успех на Второкласиращите се!

Peace

# 794
  • София
Интересно ,хубав ден , а още никой не е казал "Наздраве за успеха на децата!"

Направо ми взе думите от устата!
Наздраве  cheers и мир Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт