Парфюмни размисли и страсти - 211

• 148 963
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ами значи срещата се очертава все по-наложителна Simple Smile

# 301
Мирише ми на бор, понеже преди много години имаше един препарат за тоалетна, тъмно зелен и май се казваше бор. Stuck Out Tongue Winking Eye
Та точно на него ми напомни Grinning

# 302
  • Враца
Нищо друго не предизвиква така интереса ми, както ароматите на Мюглер.
Час по час надничам в темата за да видя какво сте споделили.
Толкова искам да подуша това чудо.
В мен се борят противоречиви чувства, особено след сравнението с Еден на Кашарел.
Аромат, който всячески недолюбвам..  ooooh! Thinking

Последно съм се вълнувала така при излизането на Womanity,
тогава се побърках докато не го взех в ръцете си,
помня тогава Паячето май ми го изпрати от Америка.  Crazy Crazy

# 303
Абсолютно нищо общо с Еден или Кашарел.

# 304
Маринска, приликата не е буквална. Аз съм последният човек в тази тема, който намира прилики или търси такива. Просто по дух е такъв /и аз не харесвам слабо казано Eden Cacharel/.
 Зелен с папратна зеленина, не горска, нито тревна и бели цветя плюс суха ванилия. То друго няма в този парфюм. Не е някаква супер променливост и сложност. Ти си луд фен на парфюмите на Мюглер от много години и смятам, че ще носиш и този.  Hug bouquet
На мен любим парфюм няма да ми стане никога, нито ще го нося през ден, защото началото му е много препаратно - сиропено и има мухливост, която не е пачулена и тя ме дразни. Като улегнат тези нотки след около час-два ванилията ми харесва силно, а базата е просто страхотна. Началото обаче не е мое.

# 305
И на мен няма да ми стане любимия и да се пръскам с него всеки ден, както правя с Алюра, но пък в крайна сметка не е лош и не ме дразни. Взех си само 30 мл, така ме няма да ми е проблем да го изразходя.

# 306
  • София
Мили дами, нямате милост все повече го искам  това зелено сърце и уханието в него. Eden ми беше любим като излезе и имам изфъскани две стотици. Зелено, мухливо и ванилийка чидничко.

# 307
  • СОФИЯ
Мислех си, че densi, не рискува да купува на сляпо като мен, но явно съм се лъгала  Grinning
Не ми стига кураж за това зелено чудовище  Joy Ще чакам търпеливо за пробичка  Whistling
Честито на момичетата, които вече го имат  Hug
Пробвах на кожата си HermèsUn Jardin Sur Le Nil, HermèsLe Jardin De Monsieur Li , Hermès24 FaubourgHermèsJour d'Hermes Gardenia, Guerlain Insolence EDPи Guerlain Insolence EDT
Допаднаха ми само първите два, другите ми се развиха много, ама много ретро.....
Иначе си изгубих мозъка по Sospiro Erba Pura, което е лошо за джоба  Joy  Crazy

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 19:11 от shushi7777

# 308
  • София
Пробвах аз днес новия Герлен  Heart Eyes. Много хубав! Много траен! При мен обаче кожа не изби, а както някой писа вече, силно напомня версия 2009 (която обожавам). И понеже съм добре запасена с нея, се опитвам трезво да реша, че този не ми трябва. Но като позахладнее...може да си почерпя волята, дет се вика  Mr. Green

# 309
Аз си купих днес Flamenco Ramon Monegal и съм много доволна. Като видях, че са останали само два, реших да не го бавя и да му се чудя, така и така го искам много и да действам бързо, за да не се чудя после откъде да го намирам. Няма такава красота! Heart Eyes
Кутията му е кутия за бижута. Ще ви покажа снимки, като го извадя.

# 310
Пробвах аз днес новия Герлен  Heart Eyes. Много хубав! Много траен! При мен обаче кожа не изби, а както някой писа вече, силно напомня версия 2009 (която обожавам). И понеже съм добре запасена с нея, се опитвам трезво да реша, че този не ми трябва. Но като позахладнее...може да си почерпя волята, дет се вика  Mr. Green

За кой Герлен стажа дума,че ме заинтригува   страшно много ThinkingYumYum   

Та аз пък мисля скоро да си направя подарък GrinSweat Smile   с Венета Ботега  и също  ми се носи нещо с нотка на виолетка и лека ванилия -така че ще се радвам ако някой сподели идейки  за  такова  парфюмче Simple Smile Много ми харесаха на Герлен Инсоленс- и едт и едп.  В дилема  съм дали да е едт !Четох че имат разлика в аромата която само аз май не мога да открия Rolling EyesOpen MouthYum
    -отностно Аурата на Мюглер -тествах я 2-ти  и още като я пуснаха в Ук - не ми хареса ,напротив направо ме отблъсна и отврати Simple Smile много специфичен аромат! Скоро пак и дадох шанс.....не не мирише ми точно на сироп и на мен,плюс на застояло блато..AnguishedRolling Eyes  Харесвам много парфюмите на Мюглер обаче този......не
Определено не е за парфюм на сляпо Simple Smile според мен!  Иначе бутилката са я барнали много добре
Новото Kenzo World -също не ме впечатли особено! Иначе в Буутс са го пуснали с готино чанте Simple Smile

# 311
  • София

https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Black-Perfecto-by-L … -Noire-45017.html

# 312

https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Black-;Perfecto-by- … -Noire-45017.html

Оооо благодаря ти Simple Smile Май ме вкара в бела сега хахх 

# 313
И на мен много ми харесва тази Рокля, но този месец се освиних здраво с парфюмни покупки и ще пасувам до другия.

# 314
  • София
И на мен много ми харесва тази Рокля, но този месец се освиних здраво с парфюмни покупки и ще пасувам до другия.
Тъй де, такава воля заслужава да се почерпи Wink

Общи условия

Активация на акаунт