Парфюмни размисли и страсти - 211

• 148 811
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • виртуално
Съжалявам единственно за Gloria Cacharel
Имам едни 30мл и се стискам да ги пръскам само защото няма откъде да намеря още

# 31
  • София
Чак да страдам и да се тръшкам не, има достатъчно много нови и прекрасни неща, на които да се радвам. Но определено с носталгия си спомням някои, макар да не съм сигурна дали придобиването им няма да развали магията. Ако щете вярвайте, но вероятно единственият парфюм, за който може да се каже, че наистина, ама наистина съжалявам, че го спряха е едно мега древно парфюмче на Орифлейм - Sea - от което като спряха купих не помня колко (поне 5) бутилчета, а после пак така се запасих с един боди лосион, в който бяха копирали аромата  Laughing
Иначе много харесвах Rochas Aquawoman (не толкова в копието на Рефан, макар да е прилично, но дали все пак има разлики или аз съм се наситила на аромата - кой знае), L'Instant Magic Elixir (конкретно тази версия, но харесвам и ЕДП), Dior Eau Noire (с който успях навреме да се запася), Estee Lauder Amber Ylang Ylang (също изпреварих събитията и имам бутилка). Тези последните два бъдещето ще покаже дали ще ми липсват като свършат, но предвид количествата и това, че не предполагат оливане това едва ли ще е скоро  Mr. Green

# 32
Здравейте,
От години ползвам един и същи парфюм, харесва ми и ме кара да се чувствам спокойна, но го спряха - kenzo d'ete. Бихте ли ми препоръчали нещо близко до него?

# 33
Здравейте! Поръчах си 2 парфюма от http://www.parfumibg.com/chanel/    получих ги, обаче Eclat на Ланвин се оказа зверско менте. Цената от 22 лева за парфюм много ме зарадва. Когато получих парфюмите, веднага разбрах, че Eclat e менте, другият парфюм Coco Chanel мирише прилично, но не съм го ползвала, не го познавам като парфюм и няма как да разбера дали е менте. Звъннах на номера оставен за връзка и ми казаха, че намалените парфюми били реплика. Добре, а защо никъде не пише, че са реплика? Влизам в Chanel женски парфюми и Coco е на 22 лева, никъде не е упоменато, че е реплика...  
Имам 2 парфюма Eclat купувани от магазин, почти са свършили, и нямат нищо общо с това, което ми пратиха от въпросния сайт...
От къде да си купя истински парфюм на прилична цена? Преди 2 месеца си взех от Дъглас Mont Blanc lady emblem 30 мл за 79 лв.....

# 34
  • Бургас
Тя цената хубаво те зарадва ама не се ли сещаш,че са ментета сама? За 22лв. какво можеш да очакваш,то веднага ти светва червената лампичка,от магазин си купи парфюм,физически.Така ще си спокойна и няма да гадаеш менте ли е не е ли. Wink

# 35
# 36
  • Stuck in a moment
Здравейте! Поръчах си 2 парфюма от http://www.parfumibg.com/chanel/    получих ги, обаче Eclat на Ланвин се оказа зверско менте. Цената от 22 лева за парфюм много ме зарадва.  

Съжалявам, че така се е случило. Поради тази причина не изобщо не смея да поръчвам от нашите сайтове, дори от най-споменаваните. Като съм ограничена финансово търся намаления в Лили или ДМ. Така се сдобих с Белия Чай на Елизабет Арден - приличен аромат за пролет и лято.
Пръсках се сутринта с него, в момента още се усеща. Първоначално започва много хубаво, а в момента остатъчният аромат леко ми напомня на мъжки, но съм доволна като цяло. Нося го на работа.

# 37
Тя цената хубаво те зарадва ама не се ли сещаш,че са ментета сама? За 22лв. какво можеш да очакваш,то веднага ти светва червената лампичка,от магазин си купи парфюм,физически.Така ще си спокойна и няма да гадаеш менте ли е не е ли. Wink
И аз май стигнах до същия извод. По-добре по-рядко парфюм, отколкото такава ситуация..... Лошото е че в самия сайт, хубаво има Eclat на 55 лева, този който аз поръчах е на 22, но другия парфюм е единствен Coco Mademoiselle и е 22 лв, няма друг от този вид. Демек от самия сайт явно си имат такава политика.................

# 38
  • Stuck in a moment
Силно съм заинтригувана от тези аромати :

https://www.fragrantica.com/perfume/Majda-Bekkali/Mudejar-44318.html

Има ли някоя дама, която да сподели нещо за тях? Изглеждат ми екзотични и дизайнът е супер.

# 39
  • Чукарландия
Денс, благодаря за новата тема! bouquet

Напоследък не ми остава време да ви чета, но надничам с едно Учо. Wink
Не издирвам спрени парфюми, бих се зарадвала на един лилав Clin d'Oeil, който даже във Фрагрантика липсва, но не ми е болка за умиране. Много бих искала да се запозная с така възхваляваната Gloria Cacharel, но и това не ми е вече толкова важно. Има сума ти и нови парфюми, които все още не са спрени и ме чакат да ги опозная. Mr. Green

И аз попаднах на парфюмите на Majda Bekkali с цени, които къртят, но иначе са ми напълно непознати. Hug

# 40
  • СОФИЯ
Densi ,благодаря за новата тема  Hug
Нямам за сега любими спрени от производство аромати.
Откакто се помня ползвам едни и същи, като кон с капаци съм  Embarassed
Ето защо от няколко месеца насам пробвам всичко, за което пишете тук /до което мога да се добера разбира се/ Ето и защо ви досаждам непрекъснато с въпросите си и излагам на проба търпението ви, да ми четете глупостите  Blush
Днес ми пристигнаха 46 различни проби и смятам това да е последната ми откачена постъпка Thinking
Започнах с TrussardiMy Name и Juicy CoutureViva La Juicy Gold Couture
Дали да не изчакам да стане по хладно и тогава да започна тествам? Какво ще ме посъветвате? Нещо ги усещам, как да обясня - уморени...... Зная, че е странно описанието, но точно така ги усещам  Peace

# 41
  • Чукарландия
Дали да не изчакам да стане по хладно и тогава да започна тествам? Какво ще ме посъветвате? Нещо ги усещам, как да обясня - уморени...... Зная, че е странно описанието, но точно така ги усещам  Peace

shushi7777, може би ти си уморена?!? Не ти се занимава? Изчакай, ако е така. Wink Иначе зависи какви са пробите, за кой сезон са парфюмите - естествено, че ще ти "дотежат", ако са зимни аромати, пробвани на 35 градусови жеги. Peace

Иначе за мен My Name е една от най-хубавите виолетки, които познавам досега. Премерена, дистанцирана. Не крещи, не се натрапва, но ухае божествено. Hug

# 42
  • Враца

И на мен много ми пасна , като го произнесох!  Joy Joy

... Но имам чувството, че пак не е онзи плътен и траен аромат, който познавах и обичах...имам подозрения че са го променили, или пък носът ми тотално е прецакан ...

Аз също не намерих точен аналог на първите бутилки, които ми донасяха от Франция.  ooooh!

Денси, благодаря за темата  bouquet

Не страдам за спрени парфюми, минах го вече това упражнение...

Е, как да не страдам, като не мога да открия аромат, с който да се чувствам като с Линстан Меджик.  Sad
От всички други, които харесвам, все се намира нещо, което "стърчи" не на място, нещо спиртно, нещо дразнещо, па макар и минимално, и най- малкото трайност и сияж, като на любимеца ми.

Гледам, че почти никой за нищо не съжалява,
а аз страдам горко и за Womanity, макар че се намира тук там.  Cry

# 43
  • СОФИЯ
Дали да не изчакам да стане по хладно и тогава да започна тествам? Какво ще ме посъветвате? Нещо ги усещам, как да обясня - уморени...... Зная, че е странно описанието, но точно така ги усещам  Peace

shushi7777, може би ти си уморена?!? Не ти се занимава? Изчакай, ако е така. Wink Иначе зависи какви са пробите, за кой сезон са парфюмите - естествено, че ще ти "дотежат", ако са зимни аромати, пробвани на 35 градусови жеги. Peace

Иначе за мен My Name е една от най-хубавите виолетки, които познавам досега. Премерена, дистанцирана. Не крещи, не се натрапва, но ухае божествено. Hug

Не се чувствам уморена за нови аромати  Grinning Явно не е за моята кожа, защото при мен не се развива виолетка, усещах нещо бонбонесто - навремето имаше такива захарни бонбони "Детска радост" при мен е и нетраен - вече почти не усещам аромата / пръскала съм преди около два часа/. Juicy CoutureViva La Juicy Gold Couture ще го тествам на по хладно време - топло му е май - имам усещането, че ще си допаднем  Simple Smile Chloé Chloé Eau de Toilette (2015) се разви много свежо и игриво, докато Dolce & GabbanaRose The One започна прекрасно, но до половин час остана само аромат на озон. Ще го тествам отново заради хубавото начало.
Благодаря за съвета, ще се съобразя със сезона  Hug

# 44
  • Чукарландия
Dolce & GabbanaRose The One наистина е много нетраен, не търси вина в носа си. Grinning
Това е не само мое мнение. Много хора са споделяли нетрайност. Peace

Общи условия

Активация на акаунт