Студенти в UK - 8

• 94 992
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
  • България
Mimito_75 аз издържах 6 дни да не виждам никаква активност на моята девойка където й да е. Тя беше заминала някъде из пустощта на края на света.  Не става въпрос за връзка с мен, а за връзка със света по принцип. На 6тия ден попитах всичките й близки приятели дали знаят нещо за нея. След около 20ч всички си признаха, че не знаят нищо. И след още 2 ТЯ се появи по-щастлива от всякога.
Пожелавам ти да не си вкарваш лоши мисли в главата, а да си представяш щастливата й физиономия Sparkling Heart

# 241
SofiaV , на края на света е, че и малко след него. Ток вечер за малко, без течаща вода, няма нет, няма магазин да си купи тамошна sim карта. Някой и споделя нет и успява да напише, че е добре. Обади се само веднъж в началото по messenger . Пълна екзотика... Стига ми, че казва, че е  "много яко" и е полезно професионално.

# 242
  • Варна
OswinOswald , благодаря  bouquet Бях чела преди време ,че кандидатстването за магистратура е само по документи ,но не бях сигурна дали няма и още някакви специфики.

valha , развълнува ме , бе момиче , гуш  Hug Браво на дъщерята , ей като прочета нещо такова и толкова хубаво ми става за нашите деца, тук от темата / ами като наши си ги приемам /  newsm51

Mimito_75,  SofiaV , много са ви куражлийки девойките . Моят хубостник , ако ми спретне нещо такова ,ще получа 2-3 инфаркта за 6 дни сигурно , добре ,че няма такива намерения в близко бъдеще   Mr. Green

Хубави новини от всички, браво  bouquet

# 243
Сребърна паричка , миналата година имаше тежко пътуване до Бали с много перипетии и си мислех, че ще се кротне, но уви. Тази година замина за Фиджи, и то така се случи, че трябваше да пътува сама. Три дни път си е, без преувеличение, даже на отиване 4. Grinning Не знам тази смелост откъде е у нея.
Ох, просто да са здрави...

# 244
  • България
Моята утре тръгва към мен. Очаквам я в петък вечер.  Simple Smile

# 245
Моята утре тръгва към мен. Очаквам я в петък вечер.  Simple Smile
Завиждам ти благородно.

# 246
  • България
Не съм я виждала от 11.02....

# 247
Не съм я виждала от 11.02....
Много се радвам за децата, че са успешни и се справят добре, но това ми тежи най-много. Липсата им, това, че се виждаме веднъж годишно, сълзите на летището. Като замина каката вкъщи беше една пустош, близо 3 месеца не можехме да свикнем и да се свестим и тримата. Всеки си страдаше по свой начин. Сега ни чака същото. Даже си мисля, че ще е още по-тежко, защото и двете вече няма да ги има. Остава ни успокоението, че е за тяхно добро, по-успешно реализиране и по-големи възможности.

# 248
За реализирането и възможностите изобщо не съм сигурна, имайки предвид всичките ми ученици, които заминаха, завършиха в последните 10 години. Както и съучениците и приятелите на сина ми, които са там от 7 години. Повечето от тях. Сега отива племеника.  Той е оправен и също тръгва с голяма кошница. Да видим.... Rolling Eyes

# 249
За реализирането и възможностите изобщо не съм сигурна, имайки предвид всичките ми ученици, които заминаха, завършиха в последните 10 години. Както и съучениците и приятелите на сина ми, които са там от 7 години. Повечето от тях. Сега отива племеника.  Той е оправен и също тръгва с голяма кошница. Да видим.... Rolling Eyes
Нещо не те разбирам. Искаш да кажеш, че тук възможностите за реализация са по-добри ли?! Извинявам се, но не мога да се съглася. Аз имам наблюдение от първа ръка и нещата са несравними. Като се започне от обучение, работа, заплащане, живот ... и т.н.

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 11:52 от Mimito_75

# 250
... Даже си мисля, че ще е още по-тежко, защото и двете вече няма да ги има. Остава ни успокоението, че е за тяхно добро, по-успешно реализиране и по-големи възможности...
Недей  Stop  Hug
Тях ги има и градят техния си живот. Стават самостоятелни и борбени. Какво по-хубаво от това  Grinning
А и в този свят на глобални комуникации единственото, което ни липсва, е физическия допир - виждаме ги, чуваме ги, знаем ...
Останалото е майчин егоизъм.  Laughing  Wink
Като те налегнат мисли, представи си животът в БГ и ще ти мине.

# 251
Много си права. Затова стискаме зъби и се държим поне пред тях. 😉

# 252

cool_witch Hug, и аз се опитвам да мисля в тази посока,но....много ми е трудно за сега.

# 253
А, при теб е задължително поне до коледната ваканция - дъщеря ти още не е заминала.
Ние с Мими сме гърмяни зайци, вече не ни приляга да се тръшкаме.
Ми така де - ей къде са, на едно включване онлайн Wink Когато благоволят да се включат Laughing

# 254
valha, поздравления на дъщерята за наградата от RIBA  smile3501  Браво на момичето за труда и постоянството, успехът е напълно заслужен! И аз се опитах да намеря статията, но не успях, ако може линк към нея, ще съм много благодарна. Децата заслужават да да ги приветстваме за всяко постижение. Hug
Mimito_75, ти си борец, така че и децата няма да са по- различни. Ще се справите. Успех на женското  войнство!  Hug
SofiaV, наближи петък! Вълнението колко бала е? До къде стигна с приготовленията- питка,мед, шарена сол, червен килим....? Crazy
Сребърна паричка, момчетата са малко "по-плашливи" от момичетата, ама пък като се отприщят, та не се знае... Sick Радвай се, че не го е завъртяла още някоя вихрушка.  Wink
Ън -без коментар...

Липсата, тъгата, разстоянието,.... -тежат. Но това е едната страна на монета, другата страна- гледайте нея момичета. С усмивка и надежда по-лесно се живее! Hug

Някой да има наблюдения от живота в Шефилд? Може и на лични да пише.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт