Студенти в UK - 8

• 94 978
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте на всички  Simple Smile
И аз съм ужасена от новината на Wizz. Как ще се прибират децата сега от Бирмингам!?
Но имам едно спешно питане. Интересува ме фирма-превозвач , за изпращане на колети, че е доста скъпичко в куриерските фирми? Попитах на няколко места, но доставят само до Лондон. Става въпрос за доставка до Ковънтри.

# 376
  • Попово
Wizzair прекратяват полетите до Бирмингам, Бристол и Шефийлд от 6 ноември. Преди седмица взехме билети за Коледа и днес получихме изненада.
И ние гледахме да купуваме от Шефилд, ама щерката нямаше настроение за това, пък и се надява да почне работа и може да не й срещнат датите... Та не купихме и то пък.... сюрприз. Сега ще гледаме от Манчестър, ама като знам колко народ пътува от там, не знам ще намерим ли билет в последния момент или ще ходи до Лондон и там да тръгне. Ама хич и не се тревожи, че няма билет за връщане за Коледа.

# 377
  • България
За Бирмингам остават Райян. Преди 3г. нямаше полети София - Бирмингам и най-изгодно и удобно беше с Луфтханза със смяна в Мюнхен или Франкфурт.

# 378
  • Попово
И аз съм ужасена от новината на Wizz. Как ще се прибират децата сега от Бирмингам!?
Но имам едно спешно питане. Интересува ме фирма-превозвач , за изпращане на колети, че е доста скъпичко в куриерските фирми? Попитах на няколко места, но доставят само до Лондон. Става въпрос за доставка до Ковънтри.
Аз пратих до Шефилд по СПИДИ.  Пуснах го в петък след обед, следващия петък сутрин беше при нея. Цени имат на сайта, проследяване на пратката също. Пратих 8 кг за 58 лв. От 10 до 30 кг е 68 лв мисля. С БГ пощи е безбожно скъпо.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 10:56 от borianayordanova

# 379
Аз платих до Шефилд по СПИДИ.  Пуснах го в петък след обед, следващия петък сутрин беше при нея. Цени имат на сайта, проследяване на пратката също. Пратих 8 кг за 58 лв. От 10 до 30 кг е 68 лв мисля. С БГ пощи е безбожно скъпо.
Благодаря Ви за бързия отговор. И аз ще пращам по Спиди. Най-изгодно е. Но ще търся за по нататък някой превозвач, защото с тях е още по евтино.

# 380
  • Варна
Ние изпратихме колет 31,5 кг с Интерлогистика-до Шотландия.Цената е 60 лв.Пътува 5-6 работни дни.

# 381
DPD ECONOMY - от офис на Спиди до врата получател
тегло (кг.)      ЗОНА 3 -   ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

0.5 кг.                    48.35   
5 кг.                           53.92   
10 кг.                   58.09   
31.5 кг.                 63.66   

Това са цените на Спиди - срок на доставка 5-6 работни дни

# 382
  • София
Във ФБ има превозвачи, потърсете.  По-късно ще пусна линкове, ако все още не сте ги открили. Лично не съм ги ползвала, но в немската студентска тема са доволни от подобни превозвачи за Германия.

# 383
Във ФБ има превозвачи, потърсете.  По-късно ще пусна линкове, ако все още не сте ги открили. Лично не съм ги ползвала, но в немската студентска тема са доволни от подобни превозвачи за Германия.
Благодаря Ви. Ще очаквам линковете  Simple Smile

# 384
  • В най - голямото село
Ние се регистрирахме в мед. център, но ни обясниха, че може и без GP. Ако нещо има си записва час и лекар я преглежда.

# 385
...И аз съм ужасена от новината на Wizz. Как ще се прибират децата сега от Бирмингам!?...
Това е ужасен ужас! Как ще се живее без Уиз!?
Аз просто не знам как пътуват хората, които живетя в градове, до които няма директни полети или още по-лошо - няма летища. Как се прибират тези хора...

# 386
Ние се регистрирахме в мед. център, но ни обясниха, че може и без GP. Ако нещо има си записва час и лекар я преглежда.
Едно и също е. Там като си избереш GP, ако той е в някаква обща медицинска практика (мед.център), когато отидеш на преглед, те преглежда този лекар, който е на смяна. Въпросът е , че задължително трябва да имша такъв избран GP (в случая медицински център)

# 387
Тук във форума много хвалят Арамекс за пратки за студенти във Великобритания  (https://www.aramex.bg/). Аз лично използвах Спиди, за пратка до Абърдийн, преди 2 седмици, доставиха я до вратата на апартамента в кампуса.

# 388
  • София
Благодаря Ви. Ще очаквам линковете  Simple Smile

https://www.facebook.com/cargobghome/
https://www.facebook.com/bgcargoservices/  - с лоши отзиви обаче
https://www.facebook.com/groups/1437085973027977/?fref=ts

# 389
Това е ужасен ужас! Как ще се живее без Уиз!?
Аз просто не знам как пътуват хората, които живетя в градове, до които няма директни полети или още по-лошо - няма летища. Как се прибират тези хора...
Ужас е. Много ни беше удобно през Бристол. Сега пак трябва да пътува по 6-7 часа до Лутън или Станстед, а цените са по-високи от редовните авиокомпании. Единственото възможно прибиране от Бристол е на Луфтханза с прехвърляне.

Общи условия

Активация на акаунт