Септемврийските тюлени ще стават още по-големи!

• 50 966
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Стара Загора
Държа да кажа, колко е хубаво да се събудиш сутрин, и да не си лумнал в пот!

# 166
  • София
И аз, че ме събудиха съседите в 8ч с бормашина. Йес.

# 167
  • Варна
Ай,пушка съм...само дет хемоглобина ми си пада ...
Днес много яко вън,не прохладно ,а направо хладно....голям кеф,жалко че ще е за кратко

# 168
  • Стара Загора
Да бе и гледам някви луди с якенца чак хахаха
По рокличка съм, хладничко ми е, но сибирам хлад и се радвам на чувството. След някой друг ден пак ще са оставяме потни ленти като седнем  Laughing

# 169
  • Велико Търново
 аз даже се наметнах с лека жилетка...не искам този рай да свършва....

# 170
  • София
Ох. Синчето не е толкова голямо, така де ще видя в понеделник колко е пораснал, но на 12.06 беше 750гр уж още. А сега е толкова заякнал, че целият ми корем се мести. Като извънземно е. И все краката му са в ребрата ми, имам чувството, че като спя настрани ще му ги счупя  Joy

# 171
Ох. Синчето не е толкова голямо, така де ще видя в понеделник колко е пораснал, но на 12.06 беше 750гр уж още. А сега е толкова заякнал, че целият ми корем се мести. Като извънземно е. И все краката му са в ребрата ми, имам чувството, че като спя настрани ще му ги счупя  Joy
Ние бяхме сйщо толкова на 14ти..миналия месец.Само че госпожицата все още се върти както си иска и най редовно ме ръчка с крачета мисля ниско доло...та се чудя вече какво става хахах.Понякога са 10 последователни бързи серии от шутчета в мен и корема ми целия се мести..хахах.Баща и каза че щяла да стане кикбоксьрка.

# 172
Ай,пушка съм...само дет хемоглобина ми си пада ...
Той не си ли пада по принцип с напредването на бременността? Моите кръвни от вчера сочат 113. Преди месец бе 118. Ей така постепенно.

# 173
  • Варна
Тъй ,тъй ...От 135 на 125 и сега на 118.....
Може да ви се стори добре,но аз винаги съм била с мъжки стойности хемоглобин и тва спадане ме изкарва от релсите ,не се чувствам добре.Освен това ТСХ е0,09....това и за мен е лекиинко ниско,утре и с ендокринолога трябва.да говоря да ми смъкне еутрокса...
Моя син днес ми вика„не ти ли стигаме ние двамта ,че си причиняваш отново това нещо?Първо си стара ,после болна”...закова ме на място.Не е казал на никой ,че майка му пак е бременна щот го било срам.Само малката е доволна ,че ще е кака и ще има роби.

# 174
  • Стара Загора
Всичко пада по тази бременност, само изследванията от кантара са със завишени граници. Simple Smile

Аз днес много гадно се почувствах, на излизане от манията дребчо ме изрита май в мехура, и направо не можех да мръдна, все едно ай мръдна, ай съм се напикала. Едвам додрапах обратно до работа... беше мн гадно, стоях на едно място без да мърдам .

# 175
  • Варна
Ахахаха,дойде ли на моята ,тва усещане че аааа ше се напикаеш е незабравимо Joy
 bobobobi, баткото е почи на 16г,и верно е от друга планета....

# 176
Айде аз днеска си доставих малко радост и взех количката  EmbarassedМного е хубава! Сглобихме я видях как става номера и с трите коша... сега я разглобих и събрах в найлоните да стои да чака беба!  Flutter  от това лежане..сега много лесно се изморявам..*не че килата отгоре не оказват влияние,ноо.. Whistling

# 177

+1
Всекидневно...поне по веднъж. Laughing

# 178
  • Велико Търново
не, бременността има такива невероятни и приятни изживявания, че който ми каже аз имах прекрасна бременност вече съм склонна да не  му повярвам...вярно че всичко се забравя като видиш това, което те човъркало,ръчкало , в ръцете си, ама наистина нямам търпение да сме септември....

Моето желязо и то така...всеки месец с по-малко пада...мин седмица беше на границата, ама засега нищо не правим по въпроса

# 179
 bobobobi, баткото е почи на 16г,и верно е от друга планета....
Ехее те големи, ти няма да си с 4деца, а с 2деца и двама помошника

Общи условия

Активация на акаунт