Добър пластичен хирург в България (РИНОПЛАСТИКА)

• 1 230
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте момичета! Искам да ми препоръчате добър пластичен хирург в България.Вече има толкова много ,че не знам към кого да се насоча и искам помощта ви.На 23 години съм искам да си направя ринопластика. Искам я много отдавна,но наскоро събрах цялата сума, а тя е 5000 лв. По-скъпа ринопластика не мога да си позволя.Наистина ми е много важно.Винаги съм била с ниско самочувствие заради носа си-в училище много ми се подиграваха заради него и това насади у мен този комплекс.Надявам се,че ще подходите към запитването ми сериозно.Simple Smile Знам,че има такава тема,но все пак реших отново да я пусна, за да прочета нови мнения от  вас-от кого сте доволни, при кого не бихте отишли отново и така нататък. Много ще са ми полезни вашите мнения. Благодаря на тези от вас,които ще се включат по темата Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 10:18 от dushka_81

# 1
Здравейте,включвам се и аз в темата,защото имам какво да добавя.Бях на консултация при др. Мухамет Дилбер и съм впечатлена от подхода и отношението му към пациентите.Беше в България преди около 2 месеца и вече записваха дати за операции за следващата година-наистина наплива при него е огромен-и явно има защо.Не настоява на всяка цена да ви вземе парите,даже напротив-преводачката,която ме съпровождаше до кабинета каза,да се моля да не ми откаже операцията.Обективен е-казва какво може да се направи,и още по-важното е дали трябва да се прави на всяка цена.Мен определено се опита да ме разубеди,защото не е наложително според него,но моето мнение е различно.Цената е 3500евро,което включва болничния престой,медикаментите и самата операция,изписват на следващия ден,но е задължителен престоя в хотел-10 дневен,който се заплаща отделно.Аз лично бих му се доверила изцяло,имах възможността,докато чакам да ме приемат,лично да разговарям с две дами,които бяха оперирани при него -имаха страхотни нослета,които изглеждаха много естествено.

Общи условия

Активация на акаунт