Любители на Котки - Тема 115

• 37 141
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Ходи до тоалетната нормално, пие вода и има енергия (една идея по-малко подскача) . А пастата едвам успявам да й я дам. Дали да не е по добре да й купя трева?

# 332
  • на брега на морето
Мисля, че е от жегите, щом храненето и тоалетната са обичайните. Нашата котка по цял ден се премества насам-натам, не спи по цял ден както преди, яде 2/3 от гранулите и е по-малко игрива, не ме хапе. Пастата може и да я смениш с друга малцова, докато намерите вашата. Обезпаразитявана ли е вътрешно?

# 333
  • София - Рим и обратно
А моят повръща от малцови пасти.. От смяна на гранулите също. Единствено с два вида гранули всичко е наред и е жизнен.

# 334
Благодаря на всички, малко се успокоих. Ако до няколко дни няма промяна отиваме пак на вет.
П.с колежки ме съветват да му дам варено яйце. Опасно ли е?

# 335
Много хубава "катерица " си имате хихихи супер е ! Красота ...
А за летящата пантера , нямам думи просто 😹 да ви е жива и здрава!
Харесаха ми мъниците на видеоклипчето страшно сладки котациииии ... иска ми се да ги нагушкам-мачкам Wink
п.п. ние по цял ден спим , само рано сутрин беснеем за по час- два... Някой знае ли дали е нормално теглото 2,300 на 5 месеца и половина 😺

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 20:03 от Мимито & Светла

# 336
Адамса... дано да е от жегите и скоро котето върне предишното си ежедневие.
Миме и Светле,според мен е нормално да спи. Те са си сънчовци сладурчетата. Мноооогоо хубаво писенце.
Рая докато ни няма вкъщи спи,като се приберем започва да играе,гонят се с ММ,поиграе сама и пак ляга да спи 😄
Нормално...котешка му работа:))

# 337
Да си обясним, т.е. аз да си обясня. Защо едно Пете (около 2 кила) пердаши господата (4 и 8 кила), изяжда им храната, пердаши ги да не спят в моето легло. Само тя трябва да е гушната.

# 338
  • София
Първо. Здравейте отново. Hug
Не мога да прочета всичко, което съм изпуснала. Peace

Да си обясним, т.е. аз да си обясня. Защо едно Пете (около 2 кила) пердаши господата (4 и 8 кила), изяжда им храната, пердаши ги да не спят в моето легло. Само тя трябва да е гушната.

Всичко е до характера на Кот. Писала съм, че братята от една майка са с различни характери и готовност за самозащита. Peace

Най-големият котарак е най-любвеобилен към хора. А е звяр към себеподобните си. Към по-малкия си брат е ужасен. Всеки ден по-големият го бие, хапе, тероризира/поради тази причина по-малкият го прибираме в отделна къща/. Е, не е 5 звезди, ама си има всичко./ Този, последният е адски не социализиран, страхлив към хора и животни/.
Най-малкият брат, ей, най-много ме кефи. Хем е най-малък, ама е куражлия.  / изплаши първият брат, хич не не му се дава. Хвърля се на най-големия си брат, въпреки че на кг е най-малък. Ама... Характер. Wink  

На котката на майка ми и баща ми вчера изрязаха тумор от челото. Надявам се, че всичко ще е добре. Praynig Praynig Praynig За сега.
По стечение на обстоятелствата от живота не ми разрешиха да се свържа /и избера/ оператор и да го "назидая" Cry Cry Cry  Операторът е д-р Константинов, някъде около бирената фабрика в Пловдив. /Въобще не знам къде се намира Blush/
Та, стискам палци.  Praynig

И има ли някой отзиви за този вет? Praynig Hug

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 23:20 от MayyaI

# 339
Mayya ,дано котето се оправи бързо.

Аз току що оставих Рая за кастрация и се разревах още там - пред хората   newsm45
Толкова съм лабилна.  Cry

# 340
MayyaI - бързо оправяне на котето.
Джери....как защо. Защото е мацка с характер Grinning Или с лош характер, но това е друга тема Grinning

Аз поръчах хранилката за сума лев, която да ми гарантира, че тези преяждащи буболечки могат да изкара2 дни сами без да глътнат 2 кг храна Grinning Като пристигне, което не се очартава да е скоро...ще пиша мнение.

Благодаря за милите думи за моите котанки.

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 10:59 от Анонимен

# 341
  • Козлодуй
Mayya ,дано котето се оправи бързо.

Аз току що оставих Рая за кастрация и се разревах още там - пред хората   newsm45
Толкова съм лабилна.  Cry
Стискам палци да бъдат много внимателни с нея Heart

# 342
Стискам палци за Рая!

# 343
Мадлеeн, стискам палци всичко да е наред.
На колко е Рая?

Че аз съм с две мадами на по 3 месеца и чувам противоречиви мнения кога е добре да се кастрират...

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 13:49 от Анонимен

# 344
  • София
Че аз съм с две мадами на по 3 месеца и чувам противоречиви мнения кога е добре да се кастрират...

Добре е да стане преди първото разгонване. Кастрирахме Боги на около 6 месеца.

Стискам палци за Рая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт