След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 62

• 88 000
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Невероятни младоженци, невероятно красиви и стилни,
невероятно красива булка, това е най красивата сватба от всички досега звездни турски сватби, които съм гледала,  а как излъчват любов и двамата....невероятно...надминаха очакванията ми... smile3501 smile3501

Наде  wavey Hug
Здрасти Хеленче, Simple Smile Heart Eyes радвам се, че се засичаме тук и то по такъв прекрасен повод. Party
Не мога да отлепя очи от младоженците. Heart Eyes Heart Eyes
Хеленче  Hug Наде  Hug невероятни Буфчета  Heart Eyes
Коте Simple Smile Heart Eyes и на теб привет в този празничен ден. Party
Не мога да си избера снимка фаворит, всички са ми такива, пфуууууу оправиха ми настроението. Party

# 106
# 107
Момичета 1/3 от положителната енергия в темата да ги застигне, ще са щастливи заедно до живот Heart Eyes

Дай Боже всекиму да види любимците си по този начин, с такава реална приказка  Heart Eyes

Много хора ги недолюбваха, плюеха и обвиняваха в ПР, но още повече ги подкрепиха, зарадваха се на щастието им и повярваха на любовта им. Затова този ден е истински празник, за нас, хората от втората група.  Heart Eyes

# 108
Скрит текст:
Невероятни младоженци, невероятно красиви и стилни,
невероятно красива булка, това е най красивата сватба от всички досега звездни турски сватби, които съм гледала,  а как излъчват любов и двамата....невероятно...надминаха очакванията ми... smile3501 smile3501

Наде  wavey Hug
Здрасти Хеленче, Simple Smile Heart Eyes радвам се, че се засичаме тук и то по такъв прекрасен повод. Party
Не мога да отлепя очи от младоженците. Heart Eyes Heart Eyes
Хеленче  Hug Наде  Hug невероятни Буфчета  Heart Eyes

Коте Hug, здрасти и на теб! Да се порадваме на тези красиви младоженци.
Засичаме се тук и с Надето и с теб.... като не се жени нашия възлюбен Мехмет, така ще се радваме на другите ни любимци newsm51 newsm51

# 109
# 110
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Боже...... Praynig  благодаря ти!

Толкова много и прекрасни дами от други теми Ги / ни поздравиха!!!

Благодаря на всички newsm51 newsm51 newsm51

И не мога да не отбележа- всичко беше мерено на" електронна" везна!

Място на събитието , гостите, близките и най- вече много изисканите , елегантни, красиви и влюбени младоженци!

Повтарям!!/Генчето

За спомен на всички гости!

Ретуит   Mr. Green
Това ми е новата любима снимка на двамата  Heart Eyes
Най-хубавите младоженци  Heart Eyes
Страхотни сте всички  Hug от сърце им се радвам просто  Crazy
Верче  Hug Тери  Hug

# 111
Мисля, че това беше, сега вече веселба до зори.  Hug Само снимка/видео от тортата не сме видели, но другите основни неща ги видяхме. Wink Нека са много щастливи, да се обичат и уважават.  Praynig Утре ще гледам шаферки, приятели/ки, рода, ако има такива снимки, де.  Wink Всичко много ми хареса, доволна съм. Party Булката е невероятна.  Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BV73l5Cjp92/?taken-by=fbozcivit.ar

https://www.instagram.com/p/BV74VsNDq1p/?taken-by=fbozcivit.ar

Лека нощ! Hug bouquet

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 22:57 от ·٠•Snejka•٠·

# 112
  • София
Завърнах се и както предполагах - пропуснала съм най-важните и красиви моменти  smile3555

Но си имам компенсация - в темата си имаме специални гости, с които някога споделяхме вълненията около Чучулигата  newsm47 Много съм щастлива!

Нямам думи да изразя възхищението си от прекрасната сватба. Знаех, че Фе ще изпипа всичко до последния детайл, но видяното надмина обакванията ми  smile3544

Искам си зейбека обаче с Бурак и Кенан - ето това ще е гвоздея на събитието!  newsm47

# 113
  • Once there was a Hushpuppy...
После ще пиша и коментирам че сега съм на маса, но това което видях е самият разкош Heart Eyes

# 114

Нека се сбъдне всичко ,за което мечтаят сега!  newsm10
Момичета ,честита сватба! newsm51

Прекрасни са, дано винаги да са толкова щастливи!

# 115
Момичета  Hug честита ви радост! Прелестни са, особено булката е великолепна  Heart Eyes Много да са щастливи и влюбени, както днес дълги години! bouquet

# 116
  • Once there was a Hushpuppy...
Ее, аз съм много впечатлена от Фе, тя е някакъв разкош... Такова излъчване има, такава красота Heart Eyes Как извика - ееевввееетттт Heart Eyes Щастливи са, уникална двойка!
Искам да кажа, че винаги съм вярвала в любовта на тези двамата, много съм се ядосвала, четейки глупости по техен адрес и сега виждам как те са истински обичани и подкрепяни от много, като мен. Това ме радва разбира се и идва в момент, в който да покаже на тези, които злорадстваха, че любовта побеждава - винаги, щом е истинска Heart Eyes Празник на любовта и щастието, облечени в много стил, това чакахме - това видяхме днес. Не ме интересуват никакви класации, за мен Фе едно невероятно красиво същество, с годините - все повече... Бурак е мъж мечта, а двамата са приказни!!!

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 23:04 от Hushpuppy

# 117
# 118
  • София
Мисля, че ще има много снимки и клипчета  yes Бурак, като един истински продуцент няма как да не се е погрижил професионално по въпроса - я колко техника има на терена   hahaha

https://twitter.com/FahriyeBurak_ar/status/880514252691259392

И Мурат ще им пее, знаех си, ето още една снимка  smile3501

И още едно клипче https://twitter.com/FahriyeBurak_ar/status/880516077720973313

# 119

Общи условия

Активация на акаунт