След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 62

• 88 004
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Любов и красота събрана в едно- семейство Йозчевит
Момичета, и аз не мога да им се нагледам...то стил, ниво, класа, красота .....евалла....

# 76
След 6 години, доживях да видя Бу женен и щастлив  Party Party Party

# 77
Ех красота, красота и много стил Heart Eyes Тези двамката са само човек да си ги гледа и да им се наслаждава Heart Eyes Аз от час съм с една тъпа усмивка на лице и не мога да спра да им се радвам Laughing

Някой дали може да разпознае песента на първия танц?

# 78
  • Once there was a Hushpuppy...
Бе, разкошни са, аз съм безмълвна.... То,  бива красота, то е чудо не виждано Heart Eyes

# 79
Joy Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

надеждата умирала последна  Joy Joy

# 80
Ех красота, красота и много стил Heart Eyes Тези двамката са само човек да си ги гледа и да им се наслаждава Heart Eyes Аз от час съм с една тъпа усмивка на лице и не мога да спра да им се радвам Laughing

Crazy in love на Бийонсе. Но е кавър на някой мъж, не е оригинала.  Peace

# 81
Joy Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

надеждата умирала последна  Joy Joy
Ми аз съм му фенка още от ерата на Башак Озер. Празнувах като се разделиха, после покрай Чаплата бях спряла да се интересувам от личния му живот (никога не ми е харесвала тая) и откакто е с Фе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И сега да го видя щастливо женен си е кеф  hahaha hahaha hahaha

# 82
Красота!Заслужаваше си чакането.Как да не са ми любимци?

# 83
Поздрав с песента от първия танц.  Hug

# 84

Crazy in love на Бийонсе. Но е кавър на някой мъж, не е оригинала.  Peace

Мнооого благодаря Heart Eyes  Е уж на Бионсе съм ток, пък точно нейна песен не можах да разпозная ooooh! Усещам, че тук Фе се е наложила, че нашто момче, ми се струва, по-ориенталските ритми го влекат Joy Joy

# 85

Букета на Фе от близо.Отново стил и красота!

# 86
Толкова са перфектни, толкова е изпипано всичко, че ми се струва, че гледам филм с главни роли на Бурак и Фахрие...това е ... сценарият на филма на живота им е ..... newsm17 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 newsm44 newsm44 думи нямам,  безмълвна съм

# 87
Поздрав с песента от първия танц.  Hug

Снеже мерси Heart Eyes Много чувствена песен, кавъра няма нищо общо с оригинала освен текста. Страхотен избор на песен  Heart Eyes

# 88
Скрит текст:

Crazy in love на Бийонсе. Но е кавър на някой мъж, не е оригинала.  Peace

Мнооого благодаря Heart Eyes  Е уж на Бионсе съм ток, пък точно нейна песен не можах да разпозная ooooh!Усещам, че тук Фе се е наложила, че нашто момче, ми се струва, по-ориенталските ритми го влекат Joy Joy

и песента разбира се тематичнa- лудо влюбен- личи си класата на европейското влияние  

# 89
Утката има агент под прикритие Wink на терен

https://twitter.com/calikusu2013/status/880497636385714176

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 21:57 от Ganaila

Общи условия

Активация на акаунт