Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на апартамент с всекидневна, спалня и кухненски бокс в село Рогачевци, близо до Албена и Балчик?
Какви са правилата за таксите в детските градини в София?
Как да се справя със ситуацията, когато детето е в яслата, но не се чувства добре?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на апартамент с всекидневна, спалня и кухненски бокс в село Рогачевци, близо до Албена и Балчик?
-
Какви са правилата за таксите в детските градини в София?
-
Как да се справя със ситуацията, когато детето е в яслата, но не се чувства добре?
Ако детето е в яслата, но не се чувства добре, важно е да получите бележка от лекар. Тази бележка трябва да удостоверява, че детето няма остро инфекциозно заболяване или алергия и не се нуждае от лечение или наблюдение от лекар. След това тази бележка може да помогне за връщането на детето в яслата.
-
Какво представлява разстройство при децата и какви са нормалните честота и последователност на изхожданията?
-
Какви са преживяванията на други майки с продължителното кърмене?
Обикновено все не съм доволна от резултата, но тази погача надмина очакванията ми. Определението "малка" нека да не ви подвежда - количеството е достатъчно за петчленно семейство.
Има ли правила, с които да се запозная предварително?
добре си ни дошла! Правила? Ако живеехме по правила щяхме ли да маме повече от едно дете?
Имаме още 
). Голямото тези дни иска да прави сутрешния чай само. Поне в почивните дни като не е на училище. Няколко пъти е мил чинии, но не е редовно това, с по-големите съдове не му давам да се мъчи. Позволявам да пуска и прахосмукачка поне в детската стая. Иска ми се да си оправя редовно леглото, но за сега се навива да го прави само, когато реши да ме зарадва (например за рождения ми ден