След като говориш такива глупости и откровени лъжи, ако обичаш цитирай, къде освен в твоите постове, които вече многократно бяха цитирани от изумение, именно по този повод, се говори за минаване?
Усукваш се и се изхлузваш по доста сранен и неразбираем начин. Държа да цитираш след като си позволяваш подобно нещо.
Назад също потребителка скочи, че съм обиждала, но изчезна безкрайно, след като учтиво я помолих да подкрепи твърдението си с цитат от моите постове, който съдържа обиди.
Вече го казах многократно и все пак начинът и причината да си харчи/дава парите, решава единствено и само притежателят на същите. Той решава кое е смислено, по-добре и изобщо ще прави с парите си, каквото си иска. Ако иска ще ги гори и хвърля на боклука.
Кой те е учил теб конкретно Теа, че можеш да правиш сметка на чуждите пари?
Това не е наглост, не знам какво е, дори не знам какво пишеш и как нямаш капка задръжки и срам?
Вермилион, даже линк дадох какво означава изразът С Чужда пита помен прави - на чужд гръб дивиденти трупа. И пак питам, какви в случая се явяват тези, на чийто гръб се трупат дивидентите? Не са ли използвани, прекарани, прецакани? От тук и изводът - щом не искате с вашата пита да се прави помен, значи не искате да се чувствате използвани. Колко по-просто да го напиша?