Какво работят половинките ви? Ревнувате ли ги? А те вас?

• 25 838
  • 320
  •   1
Отговори
# 150
Не се сърди, човече, е все пак зависи и от мъжа. Simple Smile
Все пак, ако един човек реши да има интимни контакти, то той ще намери къде, кога и как. И не е задължително това да се случва на работното място.
Имам предвид такива, които не са женкари по принцип. Те са ясни Peace

# 151
  • Стара Загора
Добре, а в крайна сметка изневерявали ли са Ви?
Любопитно ми е тези догадки дали са по реални случаи, или просто разсъждения.
Иначе съм съгласна, че създадена обстановка с доста колежки крие повече рискове, от колкото работа в "коч" екип. Wink

# 152
Едва ли има човек, на когото да не са му изневерявали. Все пак доста от бившите връзки са бивши по тази причина.
Също и сме работили в такива колективи и не сме слепи да видим какво се случва. Имаме и преки наблюдения в/у роднини/приятели.

Скрит текст:
Моя роднина лекар замина с колеги за работа в чужбина и се върна с бебе от най-не поглеждащият жени, освен своята Mr. Green

# 153
  • София
Мисля, че не са ми изневерявали, обаче в предишната си връзка аз изневерих и съответно и аз прекратих нещата. А преди това да се случи бях най-големият противник на изневерите, ама на, какво да правиш и на мен ми се случи.  Blush И при мен беше точно така, както са написали по-горе : бяхме на подходящото място (без предварителен умисъл и нагласи за изневери)  в подходящото време, при подходящите условия.  Simple Smile

Аз моите близки приятели мъже ( трима на брой)  винаги ги прегръщам за поздрав, нямам никакъв умисъл, просто не знам -навик.  Rolling Eyes 

# 154
Ако един мъж е достатъчно умен, няма значение къде и в какъв колектив работи. Simple Smile
Той няма да се занимава с колежки.

# 155
Уоу, не знаех, че толкова много хора ще се включат.
Ами... аз никога не съм била ревнива. Обаче започнах да го ревнувам откакто започна на новото място.
 Мъжа ми е заобиколен от жени. Имаме 3 деца, и все пак го ревнувам.. имам му доверие, но не знам какво ми става.  Grinning

# 156
Той мъжа и да е корав, като почне да му се увърта някоя, знае ли се какви мисли ще му минат.
Винаги съм твърдяла че няма неизневерил поне веднъж мъж.

# 157
Ако един мъж е достатъчно умен, няма да го хванат.  Mr. Green

# 158
Ако това
Винаги съм твърдяла че няма неизневерил поне веднъж мъж.
е вярно, явно това

Ако един мъж е достатъчно умен, няма да го хванат.  Mr. Green
е тайната.     Laughing

# 159
  • Наблизо
Каквото е писано,такова е.При свестните мъже една изневяра ще означава края.И е кофти,да...любимият ти да се влюби в друга.При жените е същото.И да ограничаваме и да не ограничаваме,няма начин.Ако е писано нещо такова да се случи,ще се случи..

# 160
Изневерявали са ми, да.
И аз не познавам неизневеряващ мъж.
Разбира се- без моя и на ССФ..)

# 161
Това е тайната, да. Peace Примери при мен с лопата да ги ринеш, и лични, и на познати, и не само мъже.

# 162
Има и умни жени, които предпочитат да не знаят, ровят за изневери. Wink

# 163
Ми така де, за чий да си развалят рахата и да си тровят нервите..  Grinning

# 164
Има и умни жени, които предпочитат да не знаят, ровят за изневери. Wink

Тук се признавам за глуповата  Embarassed постоянно разпитвам и се ровя. Възхищавам ви се на спокойствието и не го казвам иронично  Peace

Общи условия

Активация на акаунт