Какво работят половинките ви? Ревнувате ли ги? А те вас?

• 25 775
  • 320
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм човек видяла доста повече човешки съдби от повечето хора на моята възраст и смело мога да заявя, че хората се променят постоянно. И понякога е толкова неузнаваемо и бързо, че не знаеш откъде те е сполетяло.

Никога не казвай Никога и въпреки, че се анализира риска и се свеждат стойностите до статистически валидно положение това няма хич да те топли ако си в 2то процента извън нормата, нали?
Иначе е супер дупер готино да си живеем в Oblivion, но закога тепърва да се лъжем?

Сирен, кой е казал, че се притеснява от материални загуби?
За другото - не виждам какво ти е толкова чудно, такива неща се случват всеки ден.

Абсолютно.
Нвсякъде и с хора от всякакви среди и положение.

# 286
Сирена, излез навън и се огледай Simple Smile

# 287
Защо да гледам навън? На мен ми е важен моят личен случай, а навън може да е съвсем друго. Аз си живея в балончето и ми е добре. В крайна сметка може да се окаже, че навън са лудите, а аз съм нормалната.

# 288
А, ясно, мислех, че говориш за другите мъже.
За твоят е ясно, че е изключителен Simple Smile

# 289
  • Tам през Атлантическия океан
Аз съм човек видяла доста повече човешки съдби от повечето хора на моята възраст и смело мога да заявя, че хората се променят постоянно. И понякога е толкова неузнаваемо и бързо, че не знаеш откъде те е сполетяло.

Никога не казвай Никога и въпреки, че се анализира риска и се свеждат стойностите до статистически валидно положение това няма хич да те топли ако си в 2то процента извън нормата, нали?
Иначе е супер дупер готино да си живеем в Oblivion, но закога тепърва да се лъжем?
+1 Hands Plus1

# 290
Беше лекар и естествено около него имаше лекарки и сестри. Болезнена ревност помежду ни не е имало. Някое  лееекинко изревнуване в някои моменти  сме имали, но не да си губим доверието един в друг. Живяхме заедно и щастливо 40 години.

# 291
А, ясно, мислех, че говориш за другите мъже.
За твоят е ясно, че е изключителен Simple Smile

Какво ме интересуват другите мъже? На мен ми трябва да преценя само един мъж- тоя, с който ще съм за постоянно. Да му направя личен профил, не да карам на средностатистически данни от всички мъже.

Иначе по принцип си имам метод за профилиране, за забавление. Ако мъжът е като цяло импулсивен, по-малко мислещ, ако има други пороци- вероятността да изневери скача доста.

# 292
Коментарите ти бяха насочени към мъжа на друга потребителка, затова не се сетих, че говориш за твоя.

# 293
Коментарите ти бяха насочени към мъжа на друга потребителка, затова не се сетих, че говориш за твоя.
Ахъм.. но бързо забравя и си ги насосва (изменя) спрямо посоката на вятъра  Crazy

# 294
С моя приятел сме от една година заедно, след развод заради паралелна връзка на бившия ми. Никога не съм ревнувала. Аз съм на мнение, че който иска да прави нещо, винаги намира начин и не можеш да го спреш. Така мисля и в сегашната ми връзка, въпреки че новия ми мъж е с 5г по-млад от мен, много добре изглеждащ, има фирма за доставки и се среща с много клиенти. Той обаче е ревнив и това ме дразни. Съмнява се в мен и ме разпитва къде съм била и с кого, какво и иска да знае детайли за всичко. Казвам му, че не ми харесва това, а той ми заявява че трябва да се радвам че се интересувал от мен! 😁 Можеби всеки ревнува по малко, но е въпрос на самоконтрол и здрав разум, да се замислиш че ревността разваля отношенията и че вреди най-вече на този, който я изпитва! Моя приятел пък се дразни, че не го ревнувам и съм го хващала как нарочно ми разказва как разни клиентки флиртуват с него, но на мен ми става смешно и започвам да се шегувам с него и му казвам, че съм щастливка колко жени си мечтаят да са с него, а той вечер се прибира при мен. 😉 Знам, че повечето хора изпитващи ревност се опитват да се борят с това чувство(то е по-скоро вид зависимост), но много пъти то е по-силно от самите тях. Затова трябва да разбираме ревнивата си половинка и да се опитаме да му/й помогнем да се справи с това, като сме много търпеливи и се опитаме спокойно да обясним вредите от ревността! Успех на всички! 💏

# 295
Сирена, вероятност винаги има стига мъжът да е съгласен, пълно е с чакащи.

Аз съм на друго мнение! Мъжете винаги са съгласни..можеби не винаги от раз, но и няма да чакат много някоя да ги моли! Wink
Убедена съм, че една жена навие ли си напръста да преспи с някой мъж, то няма такъв който да откаже!..разбира се, ще се подсигури половинката му да не разбере.
А за ревността, ако се замисли човек..няма смисъл да си разболявате мозъка излишно. Никой не може да контролира другия, нито да му сложи метални гащи. Ревността яде от вътре като червей и не ти дава мира...Аз не желая това чувство да е в мен и да ме контролира. Аз съм по-силна от това, затова и не ревнувам. А също така смятам, че ревността подтиква ревнувания към изневяра! Казва си " Абе така и така ми трият сол на главата, че изневерявам, поне да има за какво" Wink.

# 296
В случая ставаше дума за това, че вероятност винаги има, отговарях на потребител, който обясняваше, че няма да се намери субект, който да е съгласен, а това не е така, реши ли, и най-смотаният човек ще си намери.

За другото - поне от това, което съм видяла в живота си - не е вярно. Не всеки мъж е съгласен дори да става дума за най-голямата красавица Simple Smile зависи от момента, какво е положението в семейството му и др. моментни фактори.

# 297
Сирена, вероятност винаги има стига мъжът да е съгласен, пълно е с чакащи.

Аз съм на друго мнение! Мъжете винаги са съгласни..можеби не винаги от раз, но и няма да чакат много някоя да ги моли! Wink
Убедена съм, че една жена навие ли си напръста да преспи с някой мъж, то няма такъв който да откаже!..разбира се, ще се подсигури половинката му да не разбере.
В животът думичките "Винаги" и "Никога" не трябва да се употребяват.
Жалко, че мъжът се принизява до животно.
Това все едно да кажеш, че един мъж като си навие на пръстта да преспи с една жена, рано или късно, би постигнал целта си.
Сексът е преди всичко химия и голямо привличане, а тези неща не могат да се придобият, или ги има, или не. Всичко друго е разочарование.
За това и много бракове куцат, защото сексът не върви. И от там тръгват и другите проблеми- загуба на толерантност, след това на уважение и т.н.
Много се женят, защото трябва, защото им е дошло и времето и т.н., а на най-важното не обръщат внимание.

# 298
Не ревнувам , никога не съм и няма да ревнувам , дори незнам какво е това чувство ?! Години наред се борех с патологичната ревност на моя партньор , не бих причинил подобно нещо на човека , който обичам . За щастие вече не ме ревнува Beers

# 299
Не ревнувам , никога не съм и няма да ревнувам , дори незнам какво е това чувство ?!

Искрено ти завиждам! Както и на всички притежаващи този самоконтрол.

Аз последвах съвета на Amour и да кажа, че има някакъв напредък. Засега е за кратко, но все пак...

Общи условия

Активация на акаунт