Какво работят половинките ви? Ревнувате ли ги? А те вас?

• 25 807
  • 320
  •   1
Отговори
# 240
После яде бой заради излагацията
Мъжът е е бил прекрасен човек явно  Sick

Не бе, той е добър, ама тая случка му е дошла в повече явно
Shocked

Няма такова нещо като "дошло му в повече".
Като му е дошло в повече се развежда и си спестява сцени.
Не се налита на бой на жена никога.

# 241
Няма такова нещо като "дошло му в повече"...
Peace
Няма оправдание за насилниците. Никакво.
И не е добър. А вероятно и подозренията й не са били напразни, просто не е успяла да го хване.

# 242
Ужас ShockedМного е добър,няма що ...Никой човек няма право да посяга на друг(освен ако не става въпрос за самозащита/защита на нуждаещ се,или боен спорт),останалото  е наказуемо.А като е към жена е грозно и жалко Sad
Не съпругата го е изложила с ревноста си,а въпросния 'мъж'се е самоизложил с реакцията си.Като не му харесва държанието и,да се разсърди,да поиска раздяла в краен случай,но не и да я понабива възпитателно Sad

# 243
Колежката ми има проблеми от години с такъв насилник,бие я,ревнува я,забранява и хиляди неща  Stop Преби я брутално след отказа и за пореден аборт преди години и глупачката даже му роди трета дъщеря след това.Това българско "зряло "семейство,заедно от 15 години.
Моят работи в мъжки колектив и даже не се заглежда като преди,но почне ли с изневерите и ревността приключваме.Иначе аз съм по-ревнива,не му давам поводи,въпреки че работя с доста мъже,той хич не се впечатлява,самочувствието му е до небето ( една част е с покритие  Crazy)

От телефона не мога да сложа в скрит текст одисеята на колежката,на която всички се чудим на мазохизма и ниското самоуважение  Sick

# 244
Непонятно ми е това с раждането на второ, трето дете на изявени биячи, ревнивци и пияндурници. И аз познавам такива жени. Айде, при първо дете може да не е наясно що за стока е любимият, но след това...

# 245
Непонятно ми е това с раждането на второ, трето дете на изявени биячи, ревнивци и пияндурници. И аз познавам такива жени. Айде, при първо дете може да не е наясно що за стока е любимият, но след това...

"Аз всъщност адски много я обичам и искам да имам много деца от нея, просто понякога като ме ядоса/кара да ревнувам и аз се изпускам" . Ако се чудите, това са реални думи на сериен побойник.  Tired

# 246
"Аз всъщност адски много я обичам и искам да имам много деца от нея, просто понякога като ме ядоса/кара да ревнувам и аз се изпускам" . Ако се чудите, това са реални думи на сериен побойник.  Tired

Дори и тази логика ми е по-разбираема от "мъжът ми ме бие, я да му родя още едно дете".

# 247

Няма значение какво казва....С какъв акъл вярваш, че някой хем те обича, хем те спуква от бой?!

Мен едно гадже си позволи да ми плесне шамар, и то за да дойда на себе си, защото бях изпаднала в истерия и с думи никакъв ефект нямаше.И бяхме до там.
Дори не мога да си представя що за живот е това да те бият, щото не си послушна.    newsm78

# 248
  • Стара Загора
Те не те бият, защото "не си послушна". Те го правят, защото са насилници. Не им трябва някаква особена причина- за неподчинение може да сметнат и една неизмита чаша.  Wink
Децата страдат най- много от всичко, независимо, че обикновено не се посяга на тях, а само на майката.

# 249
В случая, за който пиша и двете половинки си търсят оправдания за действията. Жената твърди, че той ще се промени при раждането на второто, просто е бил стресиран от появата на първото (породени ще са), той твърди, че тя вече няма да е толкова нервна и да изнервя и него.

Послушах, послушах и се отказах да говоря...

# 250
Ревнувам го. Такава съм си,нямам пълно доверие на никого. Такава съм си и не мога да се променя. Мъж е все пак. Grin
И той ме ревнува,но умерено.
В момента е в чужбина от 4 месеца и половина,работи във ферма.

# 251

Е на това му се вика двоен стандарт....     Joy
Когато ти търсиш внимание или флирт от колегите, неее, това не е повод половинката да ревнува.
Обаче, когато негова колежка прави същото, Ау, ама така да ме дразни тая к**** ..... Mr. Green

Не е лично, споко.     Simple Smile
Обаче е повсеместен "стандарт" у форумО..."Аз мога да си флиртувам на воля, нищо не влагам, обаче мъжлето само да е посмЕло да погледне некоя офис к**** , да му мисли!     #Sniper

Обаче изпускаш тънкият момент тук, аз НЕ търся внимание, НЕ флиртувам и НЕ се натискам на никого. Колегите ми са едни приятни джентълмени, които нямат против да ми вземат кафе като отиват към магазинчето или обяд, ако аз не мога да изляза. Нормално е като си единствената жена в офиса да те гледат по-специално. И под това да не се разбира нищо сексуално  Wink
Аз нямам проблем с това ММ да флиртува, нищо лошо няма. Въпросната к*** е всеизвестна в техните среди като такава,и знам поне за 25 (хич не преувеличавам) човека, че са я "минали" , та не случайно в моето съзнание е попаднала под категория "к****".
 bouquet хубав понеделник

# 252
Ами не му позволявай да работи дръж го под ключ ,че да не гледа и да не вижда други жени .Ти от какво точно се притесняваш ? Ако един мъж получава достатъчно добър секс удома и жената умее да създава приятна обстановка вкъщи за какво му е на мъжа да гледа дръги жени .Аз нямам причина да го ревнувам от бая време насам.Познавам всичките му колежки ,шефа му в това отношение го държи изкъсо.След работа не се бави никъде ,кога ли да ми изневери . Имаше една която се пробва и много бързо беше изгонена от работа .Докато той ревнува дори когато съм с повече грим от обичайното навън .винаги съм си мислила ,че ревността е само в началото на връзката или при мен е било така .Коя пък ще е толкова по хубаво от мен пък и че да ревнувам от нея

# 253
Ани, внимавай, че ти май не създаваш приятна обстановка у дома- нали го озорвали ревящи деца...

# 254
А защо мислиш ходи в почивните дни на новата къща?

Скрит текст:
Шегувам се, петък е, лигавя се Joy

Общи условия

Активация на акаунт