Какво работят половинките ви? Ревнувате ли ги? А те вас?

• 25 795
  • 320
  •   1
Отговори
# 255
Внимавам аз .От последния път когато се скарахме жестоко нещата са доста по добре и двамата се стараем да сме по спокойни и децата са по добре .Започна да полага отново усилия спрямо децата както си беше през първите две години.Осъзнах много неща и в себе си ,явно и аз бях прекалено изнервена напоследък ,И въпреки всичко си имам свой съображения ,че няма да ми изневери . И сега се замислих ,че може би все пак ревнувам малко от някоя девойко на по 17- 18 по каквито знам ,че си пада .И като се замисля ,че няма да съм вечно млада и красива .....

# 256
Ами не знам, за мен такъв мъж е доста близичко до изневярата. Но може би аз имам по-високи стандарти.

# 257
Не е така ,жената винаги трябва да има скрити козове с който да държи мъжкото внимание ,за това знам че няма да ми изневери поне не сега

# 258
Всъщност други са знаците, че няма да изневери. Най-вече базови черти на характера- съвестност, стабилност, цел в живота. И това няма нищо общо с фръцкането на жената и задържането на вниманието. Всички решения за изневярата се взимат в главата на мъжа. Той много добре знае какво прави, не е някакво животинче, което подмамват в тази или онази посока с нещо апетитно.

Стигне ли се до козове и задържане на внимание, ситуацията вече е изпусната. Има си мъже, които по други критерии демонстрират, че е изключително малко вероятно да изневерят. Например имат усещане за честност, най-вече. Буквално се гнусят от идеята.

# 259
Ани, всеки път като те чета съм на път да получа херния от смях. Joy
Нищо лично.

Просто да си знаеш, че един мъж иска ли секс с друга, той ще има секс с друга, ако ще жена му на пилон да му се чекте всяка вечер и по цяла нощ да мачкат чаршафите.

Сирен много хубаво ти го е написала, стигне ли се до женските мурафети, работата е бегал.

# 260
Всъщност други са знаците, че няма да изневери. Най-вече базови черти на характера- съвестност, стабилност, цел в живота. И това няма нищо общо с фръцкането на жената и задържането на вниманието. Всички решения за изневярата се взимат в главата на мъжа. Той много добре знае какво прави, не е някакво животинче, което подмамват в тази или онази посока с нещо апетитно.

Стигне ли се до козове и задържане на внимание, ситуацията вече е изпусната. Има си мъже, които по други критерии демонстрират, че е изключително малко вероятно да изневерят. Например имат усещане за честност, най-вече. Буквално се гнусят от идеята.
Точно!    Peace

# 261
Аз съм патологично ревнива, мм е много печен в това отношение.

# 262
Явно с много влюбени очи го гледаш, та чак да ревнуваш, че някоя ще го вземе:)

# 263
Явно с много влюбени очи го гледаш, та чак да ревнуваш, че някоя ще го вземе:)
Явно.
Нима отново ни подцени?!

# 264
Контеса, просто вече не знам защо има да се ревнувате. Дебелишкавите стриптийзьорки във Вегас не се броят, това им е работата. Сериозно, каква е вероятността да му се метнат на врата, особено в чужда страна?

# 265
Донякъде ревността някой/някоя да не ти отмъкне партньора я разбирам... донякъде !
Но има една още по-опасна и задушаваща ревност. Да ревнуваш когато половинката ти се забавлява сам без тебе. Това показва колко "обичаш" партньора си, очаквайки всяка минута без теб да му е скучно , едва ли не обсебване на целия му свят, да не може да диша и да се забавлява без теб.
Аз от такава ревност много се плаша, неприемлива ми е дори за пубери.

# 266
Сирен, клъв-клъв, но няма стръв.

Сладка розичка, задушаваща, обсебваща, патологична и нездрава. Това е ревността винаги.
Измеренията й може да са стотици, но в основата си е точно такава.

Последна редакция: сб, 29 юли 2017, 07:02 от Анонимен

# 267
Готина е ревността АКО е в малки дозички в началото на връзката - като добавка към страстта на двама луди и млади.
Луда ревност след 10 годишна връзка не разбирам, ако е лекичка наченка на ревност - може да мине за нормално.

# 268
То хубаво имате качества, ама зависи дали сте вървежни в очите на другите. На средна възраст...трудна работа, ако не си рок музикант...

# 269
Сирена, вероятност винаги има стига мъжът да е съгласен, пълно е с чакащи.

Sladka-rosichka, едно е да го няма другия човек, примерно има нещо друго, на което трябва да присъства, и съвсем друго да е на линия, да имат възможност в този забързан свят да са за малко заедно (не само двамата, с цяла компания), и нарочно да кажеш - ти не можеш да дойдеш с нас. Не ми е приятно да си с нас.
Тук не става дума за ревност, а за друго неприятно усещане. Все едно група приятели да се готвят да излизат и на теб да ти кажат - ти не.
Като тук не става дума за случаите на еднополови компании или среща за нещо лично на 4 очи с приятел, те са ясни.

Общи условия

Активация на акаунт