Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 154 711
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 780
От кухненските вени имаме "голата", правоъгълна в лилаво- много сме доволни. Peace Батерията издържа много време, много месеци имам предвид. Аз поставям първо чиния/купа отгоре, после включвам и направо си тегля Wink , доста по-рядко нулирам стойността (само ако тегля няколко неща едно след друго и в различен съд). Единствената ми забележка е да си проверявате силиконовите "крачета" отдолу дали са си на мястото, едното от нашата везна се беше измъкнало някак, но го намерихме Laughing
Трещерица, благодаря bouquet

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 00:02 от dolce miele

# 781
  • Тра-ла-ла
Благодаря за съветите  bouquet

# 782
Аз имам една везна от повече от 5 години. Сгъваща се. Просто е супер. Много ми е удобна. И нейната батерия държи много дълго време

# 783
Някой ееее преди беше дал линк към това за пети, ролково- същото като на Шол, но друга марка- и беше дал линк от къде да се купи.Кой беше този някой, да си признае!:о)

# 784
  • София
Не съм била аз, че си имам лидълска пила.
По аптеките има също.
Вчера и в ДМ видях - тяхната марка и допълнителни глави отделно.
Може и в Лили да продават, не знам.

# 785
Някой в София ако види останали от мъжките спортни екипи ( тениските) нека сподели къде има останали, моля.

# 786
  • София
Вчера отвориха магазина на Сливница (София, спирка "Оряхово"), след двудневен ремонт и обновяване на дизайна... На входа балони, момичета черпят с бонбони... Обаче... всичко е разместено, променено. Не ми харесва, прилича на битпазар. Искам си стария магазин, беше по-красив, приветлив и подреден. Мрън. Sad

# 787
  • София
Може ли някой да ми каже виждал ли е някъде от магнитните дъски за деца? По телефона ми казаха, че са свършили, но може ли да им се вярва!?

# 788
  • София
След толкова приказки относно "блендера" , бих искала да го похваля и аз. Засега го пробвах само с лук, с каквато цел всъщност го купих. Доволна съм.
п.с. Успешно издържа и другия тест - съдомиялната  Peace

# 789
Здравейте! Искам да попитам за дтеските четки за зъби - откъде се купуват накрайници за смяна после, на същата марка ли трябва да са или...?

Виждам, че обсъждате блендерите - аз също ползвам лидълски от около 4-5 години и съм изключително доволна.

# 790
  • софия
Момичета а тавите които в момента са с емайлирано покритие някой доволен ?

# 791
Сладолед Карте д'ор не е в постоянния асортимент, но пък постоянния ни е омръзнал вече, така че ще си вземем от този Grinning

Друго от новата брошура не си харесах.
Наскоро взех Тирамису на тази марка, имаше вкус на мазна гума. Може и до партида да е, но беше най-ужасният сладолед, който съм пробвала.

# 792
Аз като един виден неандерталец да питам каква е разликата между чопър и блендер? Едното кълца, пък другото пюрира или?

# 793
  • Бургас
А машата за 90 лв. какво ли прави.

Вибрира? Joy

Не се сдържах ...

# 794
Аз съм опитвала всички вкусове на Карте Дор и ги харесвам. Може да е бил развален - веднъж без малко да взема един с пукнат капак (хубаво е да са херметично затворени, иначе може да се развалят) и чак на касата го видях и отидох да го сменя. Наскоро си взех лимоновия, който май е нов - на мен ми допадна много, а на мой близък - хич. Просто е силно лимонов на вкус - който обича лимони ще го хареса. Има и нещо като целувчени парченца, а също и парченца бисквита (или кекс - не мога да определя).

Общи условия

Активация на акаунт