Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 154 611
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 975
  • Beyond the stars
Ръчно чопърче другата седмица, за всички, които го пожелаха  Mr. Green
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1829

# 976
  • have faith and be patient ..
Ейййййй 8 лв .. не го ли взимахме за 5-6 преди , егати

# 977
  • София
Ейййййй 8 лв .. не го ли взимахме за 5-6 преди , егати
Пет кинта беше, бавно и полека всичко вдигат.

# 978
По евтин беше. Ходих до Лидл миналата седмица, направи ми впечатление, че всичко е поскъпнало. Специално впечатление ми направиха саламите и луканките, а на всичкото отгоре така и не избрах какъв да взема. Никой не ми вдъхна доверие. Ако някой колбас ви е впечатлил като вкус и качество, моля да споделите.  Peace

# 979
  • have faith and be patient ..
Редовно купувам от зеления изчистен салам на пикок , 4-5 лв е ,  220 гр , ще пробвам да прикача снимка от тел-а

# 980
И аз купувам от този, също биволската луканка на Пикок и чешкия колбас, много харесвам чоризото и конската пастърма, но не са в постоянния асортимент.

# 981
Аз си купих блуза
Нямаше жив човек
Всички ли сте на море Astonished

# 982
  • София
Ами море, на работа сме си. Simple Smile И аз искам блуза, ама......
Ние салами не купуваме, веднъж само взехме от този показания, хубав беше. Иначе купуваме деликатесна варена шунка. Само тя ни харесва.

# 983
Ръчно чопърче другата седмица, за всички, които го пожелаха  Mr. Green
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1829

Дааа, дааа, даааа! И аз идвах с тази вест Simple Smile
Гледах онзи ден на морето,че препродаваха стоки на Лидл. И чопърчето беше там..На цена 13 лв Simple Smile

# 984
  • Стара Загора
Някой видя ли огледалото с ЛЕД вече?
А като почистващата четка сякаш имаше преди време, заслужава ли си?

# 985
Аз си взех това намалено: https://postimg.org/image/sg7i71azj/
Но магнитите му не лепят и за това си купих допълнително магнити, които ще сложа със силикон.
Иначе тефтер също си бях вземала за хладилник.

точно това търся!!!
Супер си HeartbeatHeartbeat

Някой да знае от коя седмица беше обаче?

# 986
  • София
Искам да кажа, че сешоарите са боклуци! На първия, който взехме спря да се усеща едната степен. Т.е първа и втора бяха еднакви. Върнахме го. На втория още на първото пускане нагревателите дадоха накъсо и започна да искри със син пламък. За първи път ми се случва такова нещо. Два от два да се скапят. Касиерката като го връщахме втория се пошегува да не пробваме трети път 😀

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 10:52 от Vache

# 987
  • София
В периода от 07.08.2017 г. до 10.09.2017 г. за всеки 15 лв. от стойността на покупката в един касов бон в магазини Lidl в България получавате 1 (едно) Стики като подарък. Например, ако стойността на вашия касов бон е 47 лв., ще получите 3 (три) броя Стикита.
За всяка покупка, която е над 20 лева и съдържа поне един или повече пресен/и продукт/и плод или зеленчук, получавате еднократно към гореописаните Стикита и само 1 (едно) допълнително Стики. Например, ако стойността на вашия касов бон е 29,99 лв, ще получите 2 (две) Стикита (едно за покупката ви над 15лв. + едно за това, че покупката ви е над 20лв.), ако стойността е 40 лв., получавате 3 (три) броя Стикита (две за всеки 15лв от покупката ви + едно за това, че покупката ви е над 20лв.).

# 988
Нови стикита ли има?

# 989
  • Стара Загора
Симпатични изглеждат стикитата.
Четката за лице  я ползва дъщеря ми, аз имам на друга марка. От е- магазина  посочен в книжката не успях да си поръчам резервни накрайници. Купиха ни ги роднини от Германия, даваше ми грешка при плащането. Някой ако е поръчал успешно моля да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт