Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 154 643
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 1 185
Lara Flint Hushed да им се не види и хартията. Някъде по опаковки преди съм срещата, че с нея се пече до 200 С макс.
Ние вчера се оказахме на Грил майстор партито на Лидъл. Беше интересно - имаше забавления за децата и за татковците Simple Smile.
От 07.08 се включваме в събирането на Стикита.

# 1 186
Вчера грил майстора беше интересен, но нямаше достатъчно папу. Слаба организация откъм храна беше. Много хора , няма храна. В 19 ч нямаше нищо освен пържени картофи, които бяха около 50 гр. Добре, че нашите мъже отидоха да си сготвят сами, че да хапнем. Концерта на Акага беше хубав. Но най- впечатляващо беше събирането след това-поне до 1 ч прибираха нещата в 4 огромни камиона.

# 1 187
  • до най-прекрасния мъж
Аз пека сандвичи /принцеси/ на 250 гр. на програма грил, на най-горното ниво и само с Лидлска хартия от години. Нямам запалване до сега. Случвало се е да забравя сандвичи и те да прегорят до черно, хартията също прегаря, но не се е палила.

# 1 188
  • Перник
И на мен хартия за печене (независимо каква марка) никога не ми се е палила.

# 1 189
На каква програма ги пече сандвичите? Ако е на грил според може да се получи запалвене Thinking

Да, винаги на грил ги пека. Ползвала съм всякакви хартии. Последно от Джъмбо някаква. Никога не се е запалвала за толкова години. Доста се изплаших, да си призная.
Сега погледнах опаковката. Пише да се загрява до 220 градуса.

# 1 190
Добре , че ми обърнахте внимание !
Аз си взех по препоръки оттук и лидълска , засега карам още с биллска , но не съм гледала градуси . Вече ще знам.
Никой ли нищо не си е купил от сутринта , м ?
Тези блокчета вътре с хартии ли са , или с лепенки ?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1773
Дорисувало ми се е , откакто си купих лидълски маслени боички . Сега и аз хАртия търся Laughing

# 1 191
  • София
Хартия и картони цветни. Повече са за декорация, според мен.

Никога не ми се е палела хартията от Лидл, аз само нея ползвам. А пека пиците на 250 градуса директно на дъното на печката без тава, само с хартия. Попрегаря от вътрешната страна, но не е горяла никога.

# 1 192
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, сутиените от днес с мека чашка и банел ли са?

# 1 193
Ооо, аз си купих чопърчето и рахатясах Wink
И черни шалвари си взех. Бабите бяха обезумели. Пробваха като луди панталони в магазина. Разопаковаха наред и обуваха както бяха със сандалите си. Толкова грозно впечатление ми направиха..

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 18:12 от PeacockLove

# 1 194
Хартия и картони цветни. Повече са за декорация, според мен.

Никога не ми се е палела хартията от Лидл, аз само нея ползвам. А пека пиците на 250 градуса директно на дъното на печката без тава, само с хартия. Попрегаря от вътрешната страна, но не е горяла никога.
Мерси  Hug. Цветни , ама дали са едноцветни  Confused
Честито ти ! PeacockLove,
Не разбрах кой е обезумял, ама си представих  лидъл като съблекалня на селска баня  Joy

# 1 195
В СВА има Перфекс- 10 бр. за 4,09 лв. До 2 Август.

Мерси, от утре в Лили ще е 3,69 и то Делукса  Mr. Green Тази ще е !
Може и от К да вземем, но трябва с кола да се ходи

# 1 196
  • София
И аз не съм имала проблеми с хартията за печене. Ползвам само таква последните 4 години. Слагам я за всякакво печене (за да не търкам загорели тави) .
Монтирахме икономичния чучур, все пак. Тече тестов период Simple Smile

# 1 197

Честито ти ! PeacockLove,
Не разбрах кой е обезумял, ама си представих  лидъл като съблекалня на селска баня  Joy

Бабите, бабите пробваха. Ужасно грозно беше! При положение, че има опция за връщане, защо трябва да разопаковат всички дрехи и да ги обличат???
Кутии не намерих. Ама майната му, сега не им е момента.

# 1 198
  • София
1,80 лв. е хартията с овцата.

Хартията с овцата - трипластова я взимам на 2.79 лв./опаковка от 4 рула. Не знам дали има няколко вида.
Предпочитам я, защото е икономична и без аромат.  Peace

# 1 199
  • Асеновград
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1816
Качествени ли са кухненските помощници. Вече не знам от къде да купувам.
И още един въпрос.Към тези които имат този уред   http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-B865083A-ED571A7B/lsp/hs … D0%B0%D1%80%D0%B0
Поръчвали ли сте подложки и филтър, в книжката има талон за поръчка  но как става самата тя, по номер на артикул (IAN) или име на продукт?

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 20:15 от Panayotu

Общи условия

Активация на акаунт