Къде в Пловдив? - 72

• 67 272
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
МОЛ Сердика. Не всичко, което купих беше -50%, но после пък няма номера. Аз също съм купувала тениски по 10 лева, стандартните едноцветни. И сега са на тази цена. Но актуалтните пайети в момента, няма как да останат до тази цена. В Бенетон са поносими на вид.  Laughing Говоря само за детски стоки. Аз, за себе си, от Бенетон не пазарувам. Сега все още има някакъв ред. Като пуснат -70% и вече нищо не можеш да откриеш в купищата нахвърляни дрехи.
нещо си объркала темите  Mr. Green bouquet

# 46
Търговски център Екселсиор е сграда на Главната, в съседство на която има някакъв хранителен магазин, нали не бъркам метоположението му?

# 47
  • Пловдив
Търговски център Екселсиор е сграда на Главната, в съседство на която има някакъв хранителен магазин, нали не бъркам метоположението му?

Точно така е.

# 48
  • Пловдив
ЗлаВещица, д-р Пердикацева е педиатър и детски пулмолог. Не преглежда възрастни. Аз съм супер доволна от нея, малката ми беше на крачка от астма, но го преодоляхме.

Ами преди 6-7 години, когато имах пневмония джипито ме прати при нея и аз съм ходила, затова мислех, че е за възрастни. В първа градска беше, предполагам, че няма да има два пулмолога с едно и също име.

# 49
  • Пловдив
Къде се продават апликации за детски дрехи? 
В "Мазиар".  Peace

# 50
Препоръчайте моля, заведение, където да се хапнат вкусни пици и да има детски кът.

# 51
Искам да си поръчам хубава питка за освещаване на къща.Някакви добри идеи и впечатления?!
Още един въпрос, не много скъпо обслужване на климатик на кола - зареждане и смяна на филтър...

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 13:50 от evrovioleta

# 52
Поканиха ни на гости и не знам какво да занеса на домакина рожденник.Малко в последният момент,но няма как да откажем,след като разбраха че сме в града за тази вечер.Обикалям по главната,но нищо не ме грабва по магазините.Идеи?Вино и алкохол не става,пури не пуши,никакви оригинални сувенири не намирам,спортен фен е,но мола е  Whistling

# 53
  • Пловдив
Поканиха ни на гости и не знам какво да занеса на домакина рожденник.Малко в последният момент,но няма как да откажем,след като разбраха че сме в града за тази вечер.Обикалям по главната,но нищо не ме грабва по магазините.Идеи?Вино и алкохол не става,пури не пуши,никакви оригинални сувенири не намирам,спортен фен е,но мола е  Whistling
Гледам, че в книжарница Хеликон / има на главната / са пуснали промоция за 2 книги: 50 места, които да посетите в България през 2015 г. + 2016 г. комплект, може да наминете да погледнете....стига да не са за някакви минали събития.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 13:47 от droidd

# 54
Някой да знае къде в Пловдив продават ученически раници Herlitz?Предстои ни купуване на раница за първокласник и сме се спрели на такива,но искам да ги видя на живо.

# 55
  • Пловдив
Препоръчайте моля, заведение, където да се хапнат вкусни пици и да има детски кът.

Не са пици, казват му пиде. Нещо средно между тарт и пица е. Има няколко вида. Заведениета се намира срещу Попов, на "Пещерско шосе", завиваш за автомивката. Има много добре подържана зелена трева, пързалка и масите са отдалечени една от друга. Много е приятно, особено ако не е много топло. Акортиментът на менюто е много постен, но е вкусно и приготвено на място. Зареждат продукти ден за ден, защото вечер изключвали всичко в заведението. Ако нещо свърши за деня, просто вече не го предлагат.  Laughing  Случайно го открихме и съм доволна от спокойствието на обстановката.

# 56
  • Пловдив
Искам да си поръчам хубава питка за освещаване на къща.Някакви добри идеи и впечатления?!
Още един въпрос, не много скъпо обслужване на климатик на кола - зареждане и смяна на филтър...
За освещаването на нашето жилище поръчахме питка от Старата пекарна в Кючук Париж. Беше вкусна и изглеждаше чудесно!

# 57
  • Пловдив
От къде да взема покривка за маса от красив качествен плат?

# 58
  • гр.Пловдив
Да се върна на морската храна. Гледам в Грабо пускат за такава от ресторант Романтика в Тракия, но отзиви нямам. Някой ако има, нека ги сподели.

# 59
Помощ! След 1 час трябва да отида да изпълня рецептата си за очила, защото ще пътувам по-късно.
Препоръчайте ми оптика, от която сте доволни, като за мен по-важно е стъклата да са качествени - фотосоларни, с антирефлективно покритие и защита от компютър. Рамката не е от първостепеннно значение.

Общи условия

Активация на акаунт