Къде в Пловдив? - 72

• 68 326
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
От спирката на Даме Груев, която е срещу Еконт има ли автобус, който отива до Панаира ?

Оттам минава само 37.

# 196
Да, може да слезе след тунела и да повърви пеша, директен автобус няма.

# 197
А от Скопие ? 😯

# 198
27 и 1 от спирката преди бетонния мост или предишната, на Македония. Може и 4 маршрутка.

# 199
В кое заведение в Пловдив правят чеверме? Ще организираме скоро курбан за здраве, а не знам кой ресторант е подходящ за случая.

МИсля, че в Ривиера на ул. Ген.Данаил Николаев правят чеверме. Последният път когато бяхме там, печаха цяло агне.

# 200
  • Пловдив
Здравейте!  В началото на август една приятелка има юбилей. Иска ми се да и подаря карикатура (шарж) на нас двете. Бихте ли ми препоръчали къде може да ни нарисуват такова нещо? И да не е много скъпо - някъде до към 50-60 лв. Благодаря!

# 201
Здравейте, супи ни се "четката" на прахосмукачката. Виждали ли сте някъде да продават само тази част без тръбата? newsm78

# 202
Здравейте, супи ни се "четката" на прахосмукачката. Виждали ли сте някъде да продават само тази част без тръбата? newsm78
Технополис, Техномаркет има и он-лайн от Емаг

# 203
Благодаря! ще погледна

# 204
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър ресторант с детска площадка и в събота вечер да има DJ, но без чалга.

Последна редакция: пн, 17 юли 2017, 16:46 от ХалиГали

# 205
Благодаря! ще погледна

Също в Кауфланд.
Купувала съм преди време за 10 лв.

# 206
Благодаря, дева, не се бях сетила. bouquet

# 207
В кое заведение в Пловдив правят чеверме? Ще организираме скоро курбан за здраве, а не знам кой ресторант е подходящ за случая.

Пикника след Първенец?
Може би и в Мегдана ще има... Питайте за цени Simple Smile
На Бачково ако ви се разхожда..
Ние си ги въртим сами по чукарите обикновено Sunglasses

# 208
  • Пловдив
Благодаря много на djasra и duhi_puhiHug

# 209
  • Пловдив
От къде мога да купя медицински картон и ЛЛ да го подпечата-Лична амбулаторна карта,ЛАК

Общи условия

Активация на акаунт