Къде в Пловдив? - 72

• 66 801
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Търся раница за първокласник. В кои магазини мога да намеря нещо по-качествено и здраво?

# 601
Здравейте! Търся раница за първокласник. В кои магазини мога да намеря нещо по-качествено и здраво?
Херлиц - в Метро
Габол - в Маркет центъра над ДМ и Багс Лайн в Илиенци или в Гранд /този на центъра срещу HM е основно куфари/
В Джулия на Антим 1ви има и други марки

# 602
Здравейте, търся зала или помещение под наем, което да се ползва за празнуване на детски рожден ден. Украса, кетъринг, маси и столове ще осигурим. Детските центрове, тази година не са опция.

# 603
Здравейте, търся зала или помещение под наем, което да се ползва за празнуване на детски рожден ден. Украса, кетъринг, маси и столове ще осигурим. Детските центрове, тази година не са опция.
Зала Талантино (  срещу Тримонциум) се дава под наем на съвсем прилични цени.Подходяща е за семинари основно,но има обособена малка кухничка.Попитай за вашия случай дали ще ви свърши работа. Координати би трябвало да  има в интернет.

# 604
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми препоръча химическо чистене в района на Кичук Параж или Тракия?
Благодаря!

# 605
Трапезица, много благодаря!

# 606
Здравейте, някой може ли да ми препоръча химическо чистене в района на Кичук Параж или Тракия?
Благодаря!
Химическо има до църквата Св.Троица
Ако си в този район на Кючука де ☺

# 607
Трапезица, много благодаря!
Моля Simple Smile Обаче за кухничката не съм много сигурна,може и да бъркам.Има някакво малко сервизно помещение обособено,но кухня ли беше,що ли ....

И още някаква зала съм срещала,че се дава под наем,върти ми се нещо ,свързано с йога или бойни изкуства.....Само тази информация ми спуска кораба-майка  Mr. Green

# 608
В Хермес на центъра до общината също има много раници. В Смирненски до Сани има книжарница с много богат избор на Габол.

# 609
Къде продават дунапрен? Знаем за магазин Нани, но сега не може да се стигне до него.

# 610
Къде продават дунапрен? Знаем за магазин Нани, но сега не може да се стигне до него.

Маркита, дори имаше реклама по радиото

# 611
Здравейте момичета,
търся хотел/ къща за гости за нас и две деца на 6 и 2г. Да е близо до стария град и центъра, на приемлива цена. Какво бихте препоръчали?

# 612

Маркита, дори имаше реклама по радиото
Много благодаря!

# 613
Здравейте момичета,
търся хотел/ къща за гости за нас и две деца на 6 и 2г. Да е близо до стария град и центъра, на приемлива цена. Какво бихте препоръчали?
за тези се сещам в по-централната част
http://housechelsea.com/
http://www.real-hotel.com/

# 614
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Хотел "Дафи", "Star hotel"- бивш "България", "Seven hills"", Арт хотел "Дали", хотел"Одеон"...
Със сигурност има и други, но за тези се сещам за сега Wink.

Общи условия

Активация на акаунт