Къде в Пловдив? - 72

• 66 776
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Гумата едва ли е направила драскотини. Почистване сигурно ще оправи положението, точката може би не.

# 691
Точката изобщо не искам да я махам вече- тя почти не личеше
И аз така мислех за гумата и затова много не се замислих да я използвам,но си личат чертички
Няколко пъти почиствах с вода ,с препарат за прозорци-нищо не става
Та затова си мислех че този displex може да оправи работата

# 692
По дрогериите или домашните потреби има ли комплект за пътуване - несесер с шишенца по макс 100 мл или  само шишенца и кутийки леки пластмасови

# 693
Можете ли да ми препоръчате добра маникюристка в Каршияка или Гагарин за гел лак?

# 694
Оптика за слънчеви очила из центъра да ми препоръчате?Моят седна на тях,рамката е  изкривена леко,но стъклата са здрави.

# 695
  • Пловдив
По дрогериите или домашните потреби има ли комплект за пътуване - несесер с шишенца по макс 100 мл или  само шишенца и кутийки леки пластмасови
В Джъмбо има със сигурност.
Ако не греша, и в ДМ съм виждала преди.

# 696
  • Пловдив
В Лили  Peace.

# 697
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча човек/ техник, който да свърже нова комбинирана готварска печка с газовата бутилка.

Оказа се не чак толкова просто, колкото е било при стария уред.

# 698
  • Пловдив
Оптика за слънчеви очила из центъра да ми препоръчате?Моят седна на тях,рамката е  изкривена леко,но стъклата са здрави.

Аз съм доволна от оптики Леонардо на главната. Но има и други, ако се разходиш, може да попиташ каквото те интересува. В моловете също има добри оптики със слънчеви очила.

# 699
Търся тази холна маса https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=17&pid=98695&sgid=17
Някой виждал ли я е в някой магазин в Пловдив или друг сайт ?

# 700
  • Стара Загора
Някой знае ли работното време на Бижуленд през почивните дни?

# 701
кажете някой добър дърводелец, който да прави кухни.
Аз също мога да препоръчам човек, който изработва мебели по поръчка. От опит знам колко детайлно изпипва нещата.

# 702
Здравейте!
Къде в Пловдив има фирмен магазин на Лавена-Шумен?  Търся етеричните масла на Лавена, но не ги намирам.
Навсякъде има продуктите на Лавена-Бочко, но етеричните масла ги няма( поне аз не ги намирам).

# 703
  • под тепетата
Скоро някой беше споменавал къде около главната изкупуват злато на добра цена, но не помня подробности. Моля, припомнете ми...

# 704
Скоро някой беше споменавал къде около главната изкупуват злато на добра цена, но не помня подробности. Моля, припомнете ми...

А има ли ателие, което със сигурност предлага претопяване на изкупено злато и изработка на артикул от него?!

Общи условия

Активация на акаунт