Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 613
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета от вчера започнах стимулация и сме отседнали в хотел Биг Бокс което ми е за пръв и последен път в другата стая до нас едни от 5.00часа ни събудиха от пъшкане и охкане затова който му предстои отсядане в хотел  бягайте далеч от биг бокс

# 346
В хотел Ксуитес сме се сблъсквали със същия проблем.

# 347
В Лампа, не сме.Много артистична обстановка.

# 348
Аз бях отседната е Темпо. Тихо, приятно на прилична цена. Много близо до болницата!

# 349
Момичета на пункцията трябва.ли да.си носите нощница чехли в болницата

# 350
Момичета на пункцията трябва.ли да.си носите нощница чехли в болницата
Не, не е нужно. Получаваш всичко необходимо на място.  Успех !  Hug

# 351
Добре мерси

# 352
Здравейте момичета,
За първи път пиша тук, но след 2 неуспешни опита в България се свързахме с Мемориал и онзи ден се прибрахме след първичен преглед.
Всичко мина добре, Севда беше плътно до нас и всички бяха много внимателни.
Казаха да си купя Лукрин, ама не ми стана ясно за какво е. Ще пиша на Севда по-натам, но ако ми дадете инфо ще съм благодарна.
Успех и сбъднати мечти на всички ви

Съвет от патила Wink относно лукрина. Попитай я точно и ясно от кой вид трябва да си вземеш - има два вида: обикновен готов разтвор от 5 мг (слага се на дози) и лукрин депо 3,75 мг. прах + разтвор слага се еднократно.
Бях в същата неясна ситуация и за малко да сложа грешния!

# 353
Искайте лекарствата да ви се изписват на рецепта!

# 354
Здравейте! Знам, че назад в темите доста е писано за Кринон гела, но за да не губя време, пак ще ви попитам. За 1-ви път го ползвам и ме притесняват 2 неща (засега). Като махна накрайника, малка част от гела излиза, а след слагането виждам, че в т.н. тубичка пак остава малко - дали не е фатално, че не поставям цялото количество? И другото - понякога като го сложа, след малко като че ли всичко изтича навън, друг път часове наред - нищо, ами ако в 1-ия случай нищо не остава? Дали ще навреди, ако сложа още 1 доза? Не е ли по-добре да е в повече, отколкото да е по-малко?

# 355
Puh4e, нормално е да остава малко количество в апликатора след използване. Но за да не ти излиза при отваряне, можеш да направиш малка дупчица с игла на основата( там откъдето се стиска), за да отнемеш налягането.
За изтичането не знам какво да те посъветвам. И при мен изтича, но рядко, и не непосредствено след прилагане.
Успех!

# 356
Ако кринона изтича при отваряне, трябва да се прави дупчица с игла, за да не се губи. Важно е да се движиш след поставянето, както са ти казали вече, за да се усвои по-добре. Кринона се усвоява за няколко часа, после останалото се изхвърля от тялото. Нормално е да изтича, също се случва понякога да се задържи и после излиза на големи парчета, това също е нормално. При изтичане може да е бял, но понякога може да се оцветява в кафяво черно... на листовката пише, че и това е нормално.

# 357
Момичета имам едно питане разрешен ли е сексът по време на симулация

# 358
Към края на стимулацияга не е желателно,защото могат да се спукат фоликулите.

# 359
Здравейте момичета,
За съжаление аз не можаха да започна  Sad
Естрадиолът ми беше 100 и прецениха ,че няма смисъл да се започва. Добре ,че се забавих с купуването на лекарствата  До сега хормоните ми винаги са били в норма, незнам каква може е причината за завишаването сега. Има ли някоя от вас която е имала същата ситуация?
Иначе трафика на влизане в Турция беше леко натоварен. На връщане беше спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт