сайтът PINK PANDA България

• 11 136
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте! Искам да ви попитам нещо свързано със сайта PINK PANDA България. Някой поръчвал ли е от там, тъй като от няколко дни гледам едни четки за грим там и се чудя да ги поръчам ли или не. Притеснявам се, че ще са китайски. Аз преди съм си поръчвала  от един сайт и се оказаха китайски, самите косъмчета миришеха много на лепило. Така че, ако някой е поръчвал от там, моля да каже.

Благодаря предварително!  bouquet

# 1
Здравей! Аз имам само една поръчка при тях и са си ок. Не съм си вземала четки, а палитра сенки за очи на Makeup revolution London и коректор на Catrice. Всичко си беше ок с продуктите, но само доставката е малко кофти че е към една седмица, но палитрата беше на промоция и не съм бързала да си я получа  Wink
Аз така като гледам ми изглеждат на Enzo, но без парфюми, но така или иначе ще си остана верен клиент на enzo za парфюми   Heart Eyes
П.С. коректора на Catrice е супер! Аз съм шокирана колко е добър за цената си. чувала съм за марката, но не съм ползвала нищо и бонус изненада ми дойде, че са произведени в Италия ( не е нещо от китай)
Надявамам се да съм помогнала.  Peace

# 2
Аз все още си чакам пратката...стана 13-ти ден...много са некоректни от тази гледна точка!:thinking:

# 3
Има много влогъри, които реагират на четки и други продукти от Pink Panda. Ако желаете можете да потърсите в YouTube. Не всички видеа са лъжи, зависи от влогъра.
    А аз искам да попитам дали някой е поръчвал от същия сайт палитра коректори на Freedom? Защото пише, че са произведени в Китай и са сравнително евтини. Пред дилема съм дали да си поръчам...

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 10:18 от stankaida

# 4
Аз съм поръчал няколко пъти от саита и съм доволна дори и да има проблем са много очтиви но работят само с Спиди (бавни) и това им е единственият минус

# 5
Аз си поръчах четки от там,онзи ден дойдоха и са страхотни. Hug Имах същите опасения дали не са китайски боклук,но останах приятно изненадана.Косъма им е много мек,правят грима да изглежда изключително естествен.Нямат грешка.Единственият проблем на сайта е бавната им доставка.  Confused

# 6
Това че е произведено в Китай не значи че е китайско вахно е за кои пазар и коя марка е направено

# 7
Привет от мен! Поръчах си 2 продукта на Makeup Revolution от техния сайт. Единият е хайлайтър, който е адски ронлив и почти не остава на кожата, другият е червило, което нямаше нищо общо с цвета в сайта. Чаках 6 дни за това тотално разочарование. Гледала съм ревюта и на двата продукта в интернет и резултатаите са съвсем различни. Това ме навява на мисълта, че по всяка вероятност това, което съм получила е реплика. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт