Ваканцията в пълна сила, и кой след второ се класира(3.07-9.07.2017)

• 97 902
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
  • България, София
Честито на всички, за които сагата седми клас приключи Hug
Дано всичко да е за добро  Hug

Хубава ваканция  Sunglasses

# 271
Като вляза в страницата на МОН , все още ми стои първо класиране , а ние се записахме още миналата седмица. И при вас ли си стоят така нещата? Не трябва ли да пише, че вече е записан?

# 272
  • София
Като вляза в страницата на МОН , все още ми стои първо класиране , а ние се записахме още миналата седмица. И при вас ли си стоят така нещата? Не трябва ли да пише, че вече е записан?
И при нас е така. Явно за момента онлайн системата на МОН не отчита кой и къде е записан.

# 273
  • Burgas
И аз очаквах, че ще излезе, че сме записани, но сега проверих пак, но си излиза 1во класиране

# 274
И аз очаквам статистиката за Шумен

# 275
  • София
На когото му излиза само първо класиране, това означава, че е записан на първо класиране. Не се шашкайте Simple Smile Успех на всички деца, придвижили се на второ и успех на всички за следващата учебна година.

# 276
И аз очаквам статистиката за Шумен
Много хора очакват статистиката от дадено РУО. Трябва ли всеки да го споменава тук?

# 277
  • София
И аз очаквах, че ще излезе, че сме записани, но сега проверих пак, но си излиза 1во класиране
Буквичките непосредствено под "Класиране" четете ли ги?

# 278
  • Burgas
Да, то е ясно, че не сме участвали във второ класиране, просто очаквах, че ще се изпише, че сме записани.

# 279
Да.
"Списъкът е актуализиран с данни за 2-ро класиране."
Това значи, че това ти е 2 класиране.
Моето дете не участва на 2 класиране, например.
Редно е съобщението да е друго.

# 280
  • София
Аз давам един брой младеж на 22 "девическо" училище. Да ми го пазят девойките и да пърхат с ум и красота около него.  Joy

# 281
  • България, София
 gabiplus, ха честито  Hug
Дано и младежът да е доволен.

Училището ми направи приятно впечатление, когато ходихме да видим работата по БЕЛ на наборката.

# 282
  • София
Да.

Първо не четеш до край...
Списъкът е актуализиран с данни за 2-ро класиране. Ако нямате ред за даден етап на класиране означава, че не сте класиран на този етап.

И второ, възрастен човек би следвало да може да чете с разбиране и да му е ясно какво пише в профила на СОБСТВЕНОТО му дете. Все пак не падаме от небето. Според мен може да си размърдаме малко мозъците, а не само да си чешем езиците.
Друг е въпросът ако някой си е записал детето като насън и не помни.

# 283
При нас положението отново е 164 ГПИЕ. Оставаме. Приключи за нас седмокласната одисея! Доволни, вече се впускаме в лятната ваканция...

# 284
Да.

Първо не четеш до край...
Списъкът е актуализиран с данни за 2-ро класиране. Ако нямате ред за даден етап на класиране означава, че не сте класиран на този етап.

И второ, възрастен човек би следвало да може да чете с разбиране и да му е ясно какво пише в профила на СОБСТВЕНОТО му дете. Все пак не падаме от небето. Според мен може да си размърдаме малко мозъците, а не само да си чешем езиците.
Друг е въпросът ако някой си е записал детето като насън и не помни.

ОК, дори с останалия текст-ред имаме. Т.е. от написаното излиза, че е класирано детето. Simple Smile)))))))
Факт е, че текстът не е коректен за всички, както, че от сутринта поне три бъга имаше.
На мен лично ми е забавно, защото детето е записано на 1 класиране и 1 желание, нито има драма, нито нищо, само седя и им броя грешките. Прекрасно разбирам какво пише, само констатирам, че не е подходящо съобщението за доста ситуации. Peace

Общи условия

Активация на акаунт