Аватарни игри 40

• 25 362
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • SF
Simple Smile Sause Baus! Hug

Никакъв шанс да си сложа подпис! Какво ли не опитах. Този, с който бях на старата версия не е пипан, но не мога да го ползвам.
Искам директно от компютъра да го кача - не става.

За игрите: какъв размер трябва да имат аватарът и подписът?

# 496
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро  Hug
Есме  Hug Heart Eyes За теб винаги знаеш. Hug
Подписа за игрите е 600 на 200.Всъщност не съм пробвала дали може да е повече.Аватара в новата версия е 200 на 200.Може и по малък,но ако искаш да го ползваш ще ти го отреже много гадно.Подписа май не може да смени от компютъра.На мен си ми излиза и линка от сайта където е.Аватара става директно от комнютър.

Играта със стихотворението е с краен срок 20 август.Междинната няма срок или към края на месеца или края на септември  rotfImbo Обща картинка е.Ето я  Peace

# 497
  • София
За подписа си е като преди - в [имг] тагове слагаш линка. Т.е. предварително трябва да е качен някъде. Може и през бг-мамма да е качен - примерно, тук в темата.

# 498
Хеййй, сладурки! Добро утро! Sparkling Heart
Жегичка ли ви е?

Есме, каквото и да е било, дано остане зад гърба ти и занапред всичко да е 6.Hug

За игрите: Хайде да се подсилим и да съберем за междинната и да я изиграем 28-29 август...има време всеки да спретне по нещо. Иначе чак за септември...мноооогоо далеч. Ще пусна и аз днес. Ще се постарая и за редовната.Yum

П.с. Като слагам картинка от нета, т.е. копирам линка, май аз трябва да си слагам таговете img...не виждам такава опция - много досадно.Angry

# 499
  • В полите на Пирин планина
Вип, много сладко гифче. Simple Smile

Може да се слага и url - адрес, но на мен не винаги ми ги разпознава и си пиша таг-а на ръка. Досадно е - да. Hands V

# 500
Вип, много сладко гифче. Simple Smile
Да ви разхладя малко Kissing Heart
Да, за url видях, ама за img няма Joy

# 501
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ами хайде засилете се де  Laughing Laughing Laughing Ако успеем да я прикючим така че да обявя резултатите до първи ще е добре.На втори пътувам  Grinning
Випче много рано да ни е жега.По обед трябваше да ни разхладиш с таз кофа вода  Mr. Green Или тогава по коктейлче ще сервираш?

# 502
  • SF

Да, за url видях, ама за img няма Joy

Я ми го обясни това. Мъча се да си кача подпис с [  img]http://и после[  /img] без интервалите отпред, естествено.
 Но подпис под името си нямам. А момата със слушалките е "добре" орязана.
Дразни ме.
Грозно е.
А грозното ме дразни.

Захарче, ти къде на втори?

Да. И да ви кажа, че утре вечер ще се засиля. Първо по стихотворението и после с играта с аватара. За общия аватар идеи НИ КА КВИ нямам. Зеро! Нула! Но ще се мъча.

# 503
Добро утро момичета Revolving Hearts

Есме към морето Smiley Там откъдето ти се прибра.Драсни как беше.
Имам още две комбинации за междинната.Труден вот ще е Yum

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 07:24 от Захарчето

# 504
Есме, аватарът в новата версия според мен става най-хубаво като се качи от компютъра. Хващаш го и го разтягаш до желания размер. Подписа ми качен в показания от теб таг и поне аз си го виждам, но ми е картинка от postimage - не става от компютъра.

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 09:09 от Lady Brinne

# 505
Като пуснаха новата версия и исках да разгадая откъде става смяната на подписа и тогава си спомням, че имаше проблеми точно с него! И се връщах към старата версия и го качвах там. Та от 3-4 седмици съм с тази премяна точно поради това - не разбрах как се сменя в новата версия, а старата вече май си отива...
И сега пак отидох в настройките и пак не видях. Виждам само за аватара...иначе тага с img си е такъв.
Така и така сме го повдигнали на въпрос, някой да ме просветли.Thinking

Морнинг! CoffeeCustard

# 506
  • София
За подписа е на отделно място, VIP. Трябва да цъкнеш на Настройки.

# 507
Ето го как изглежда моя подпис. От настройки в профила си влизам и го слагам между таговете [имг] ... [/имг]. Картинката е качена във външен сайт.

Скрит текст:

# 508
Мда, точно така...не съм го видяла първия път.
Абе най си беше добре старата версия.
Ще се постарая да пусна днес нещо... Wink

# 509
  • SF
При мен виждате ли какво става? Квадратче с ?.
Как да го кача на сайта на бг мама и да копирам линка между таговете?

Общи условия

Активация на акаунт