, наистина са много красиви, качествена снимка. В Туитър има взрив покрай нея
Там и при рускините прочетох, че е от промо снимки на VS за полската публика, не разбрах обаче дали ще тръгва сериалът в Полша. Ето линк към полското издание: http://swiatseriali.interia.pl/newsy/seriale/zraniona-milosc-123 … manem,nId,2411739Турските и руските фенове сами си отговарят на въпроса защо тази снимка не е показана в началото- много ясно, за да я има интригата.
Ако се знаеше отначало за тази необикновена двойка, нямаше да го има вълнението и феноменът, който се случи.
И посланието, което VS отправя чрез тях 
Снимки на друга любима героиня
Дано се завърне поне за малко във втори сезон, много е готина! Макар, че се съмнявам- историческите личности доста внимателно ги показват в сериала..
Излезе някаква информация, че Демет е поканена също за снимки във филм, ще видим.И един много съдържателен колаж от рускините. Малкото момиче, което е наследило две невероятни качества от двамата си невероятни родители
Самоотвержен борец за свобода като баща си и силно обичаща като майка си.
" Неужели так ценна твоя Родина, дочка?
— Меня мой отец научил ценить свободу, научил не отступать.
— Ты ещё очень маленькая, дочка. Откуда ты знаешь что значит любить?
— От тебя знаю, мама!"
В другата тема g_georgieva08 е публикувала, че в Дата е качена преведената 20 серия! Безкрайно благодаря на екипа, който продължава с превода!

, да питам- коя е Джейда?
Аз, естествено, пак не знам
Но с вас съм ОК
Трябва си време и спокойствие, ясно ми е ,че като го започна, спиране няма да има
Само не знам поклонниците на забрадките какво ще кажат за тази хубава снимка с краски в стил Миро на морски фон