Хубава вечер ни пожелава Берг....

Недостатъчно, но все пак... 

), но през зимата на 2010 г.
Така пише и в пресата. 

Доста мълниеносно започнаха да се развиват събитията, учудих се.
Ще видим накъде ще ни докарат.
Браво на двамата приятели за достойния начин, по който разрешиха проблема помежду си. Надявам се да е разрешен и да не го разпали някой друг.
Продължават да са ми досадни някои герои от онази голяма къща, споделих вече кои
Ама няма как, и такива трябва да има- като тях и като започващата вече да ми става много неприятна колежка- завистничка.
Наистина филмът отразява реалния живот- кой не е имал такива колеги.... И май и на Мехрибан ще и се усмихне животът, така каза интуицията ми след една сцена
Тъкмо ще я проверя дали още работи /интуицията/ 
. Слагам в скрит текст, все пак да не издавам много неща на тези, които тепърва ще видят филма.
. Естествено, веднага проверих кой е този Фатали хан и видях колко важна личност за Азербайджан е. Четох и исторически факти за Азербайджан, научих нови за мен неща.
Шегувам се, очевидно е режисьорско решение.
Да не ви казвам колко фотошопа вече ходят из туитър с въпросната снимка 

И малко по - малък от този на Шехерезада. Количеството сълзи обаче бие всички рекорди - не реки, а морета.

Разбира се, всичко и стои добре, но защо пък точно такъв цвят? Дали е бил естествен за това време? Или са искали да покажат, че в тяхното семейство само Йълдъз държи на облеклото и най-вече нея показваха в по-красиви цветове. 

Нали всичко в сериала е с определен замисъл... 

Казва се "Лавандула"- за разхлаждане
в горещата юлска нощ

Препоръчани теми