Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • София
 • Мнения: 1 651
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-4670136/Little-girl-we … tml#ixzz4m3RWDoQu
В резюме: 18-месечно момиченце развива алергична реакция 48 часа след ваксинация и цялото й тяло се покрива с болезнени язви. По- късно ослепява.
Сега, вече на 8 г., детето е с ограничено зрение и учи Брайловата азбука в училище. Има трансплантация на роговица в едното око. Противно на очакванията обаче,  кара колело и участва в триатлон, за гордост на своите родители.

# 16
 • София
 • Мнения: 1 651
Споделям профила на американска майка, която през май губи сина си след поредната ваксина DTaP
( срещу дифтерия, тетанус, коклюш). Историята е ужасна. Ден-два след ваксината детето вдига температура, следва неразположение няколко дни. Един ден детето доста дълго време продължило съня си, поне така са си мислели родителите му, докато не влизат в стаята му и не установяват, че детето им е починало.... Напълно здраво детенце, отгледано с любов (разгледайте профилите  на двамата родители) , което издъхва в съня си. Медицинските лица правят аутопсия и установяват, че детето е починало от "естествена смърт"!!!! .... Спирам дотук, защото трагедията  е голяма. Родителите заявяват, че ще се борят това, което се е случило на сина им, да не се случва на други деца.....
https://www.facebook.com/marjorie.madisoncatone

Скрит текст:
"My sorrow continues & it's so difficult for me to even watch videos without crying non-stop & continually asking why? God gave me you, the most perfect child in the world & then this fucked up world took you away...nothing is the same anymore...mornings, mealtimes, errands, baths, bedtime...every second of every day is spent thinking of you. I have now began the biggest battle of my life & it's all for you Nicholas. The government & bigpharm took you from me, I want answers, I want proof, I want justice & I want change. I've known since day 1 what happened to you...without talking to a single person, my intuition & gut feeling told me vaccines. Through my darkest days, the most genuine, highly educated & intelligent, well spoken group of people came into our lives...the "antivaxxers" call them what you may but I quickly became a part of this awesome community of people. People from across the world are reaching out & helping us free of charge search for answers...the amount of research, articles, interviews etc are all there...I promise to fight for my son, the health & safety for all other moms & children out there right now questioning whether to vaccinate again & will make an impact on this world...that's my promise to my sweet Nicholas 💙 I will never give up baby boy & yearn to hold you again 🦋🌈✈️🐞"

# 17
 • Португалия
 • Мнения: 2 193
„...why unvaccinated children pose no risk to their vaccinated counterparts...“
http://cognitivetruths.com/harvard-unvaccinated-children-pose-ze … m_campaign=buffer

# 18
 • в кукувиче гнездо
 • Мнения: 2 056
https://www.24chasa.bg/novini/article/6360018

# 19
 • Мнения: 4 753

Интересно как са се ваксинирали в Румъния до сега без закон... Вероятно кой когато отиде и срещу каквото си иска...  Laughing

# 20
 • Мнения: 1 047
Нещо необичайно в света на аутизма се случи на моя син миналата седмица. Той получи диагноза автоимунен енцефалит от виден и високо уважаван основен детски невролог. Освен това тя заявява, че това е причината за аутистичното му поведение. Седем години след опустошителната му регресия в аутизм, най-накрая имаме отговори, както и целесъобразен план за лечение. Излязохме от сферата на "просто аутизъм" и в сфера, където страданието му се приема сериозно.

Автоимунният енцефалит е сериозно медицинско състояние
В които имунната система атакува мозъка, увреждайки функцията му. Това, което прави миналата седмица диагнозата на моя син толкова необичайно, не е фактът, че автоимунният енцефалит е рядка причина за аутизъм, но рядко се диагностицира в тази популация. По същия начин, рядко се случва аутизмът винаги да се приписва на медицинско състояние от главен лекар. Да се каже, че аутизмът има някаква убедителна медицинска подкрепа е практически ерес.https://walkinginquicksand.com/2017/03/31/my-sons-autism-was-cau … i-wont-accept-it/

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 10:39 от Z

# 21
 • София
 • Мнения: 1 651
Готови са субтитрите към 6 - ти епизод на документалната поредица "Истината за ваксините". Ето тук може да се гледа онлайн:
https://streamango.com/embed/ltrldftqfdcamfcd/The_Truth_About_Va … ode-6_mp4?fref=gc

# 22
 • Мнения: 4 753
Валидните сигнали в ИАЛ за нежелани реакции след имунизация – едва 6% от всички

"Само за година сигналите от пациенти за нежелани реакции след имунизация бележат сериозен скок. Това сочат данните от доклада на Изпълнителната агенция по лекарствата за дейността на агенцията през изминалата година.

Характерно за съобщенията за постваксинални нежелани лекарствени реакции е рязко нарастване на съобщителната активност на пациентите, която достига 44% от пациентските съобщения за 2016 г., посочват от ИАЛ. За сравнение, през 2015 г. те са били 29%, а през 2013 г. – 10% , показват данните на агенцията.

Въпреки това обаче броят на валидните съобщения за нежелани реакции след ваксинация за 2016 г. е 49, което представлява 6% от общия брой съобщения и потвърждава задържането през годините на това съотношение от 6-7%, отбелязват от лекарствената агенция.


Причината за резкия скок на сигнали от пациенти най-вероятно се корени в насажданата и нееднократно оборвана от специалисти през последните години теза на т.нар. „антиваксъри“, според която ваксините са повече опасни, отколкото полезни и благодарение на която в Европа се завърнаха позабравени заболявания.
Последният пример е с разпространението на морбили, като от заболяването в съседна Румъния само за седмица се заразиха нови над 100 души а 32-ма вече починаха.

По отношение на други нежелани лекарствени реакции от ИАЛ отчитат, че сигналите се подават най-вече от притежатели на разрешения за употреба, следвани от лекари и едва на последно място – от пациенти. За цялата 2016 г. общият брой на валидните сигнали за подозирани нежелани лекарствени реакции е 1176, от които 799 първични. От всички тях 534, или 67%, са подадени от притежатели на разрешение за употреба; 187 или 23 на сто – от медицински специалисти и едва 78, или 10% – от немедицински лица."Пациентите взели, че се активизирали да съобщават НРВ - каква наглост от тяхна страна! Още по-голяма наглост е да подават невалидни сигнали... Какво е невалиден сигнал!?

# 23
 • Мнения: 1 047
В смайващо откритие, което преобръща залегнало в учебниците схващане, учените изследователи в Медицинското училище на Университета на Вирджиния доказаха, че мозъкът е пряко свързан с имунната система чрез лимфни съдове, които по-рано се смяташе, че не съществуват. Това, че тези съдове са успели да останат незабелязани след като лимфната система е подробно описана в цялото тяло, само по себе си е изненадващо.

„Ние вярваме, че тези съдове са способни да играят важна роля във всяко неврологично заболяване, свързано с имунитета”, казва Кипнис. „Трудно е да си представим, че тези съдове не биха участвали в [неврологично] заболяване, имащо имунен компонент”.
https://www.nih.gov/news-events/nih-research-matters/lymphatic-v … al-nervous-system
Въоръжени с тази нова информация, прессъобщението на Университета на Вирджиния за медицина твърди, че сега е разкрита "голяма пропаст в разбирането на човешкото тяло". Д-р Джонатан Кипнис, професор в катедрата по неврология на UVA, казва, че (макар и никога досега не е било известно) мозъкът е като всяка друга тъкан в тялото, тъй като е свързан с имунната система.

     "Това промени изцяло начина, по който възприемаме невро-имунното взаимодействие. Винаги сме го възприели като нещо езотерично, което не може да бъде изучено. Но сега можем да поискаме механични въпроси ... Вярваме, че за всяка неврологична болест, която има имунен компонент, тези съдове могат да играят важна роля. "
https://www.inquisitr.com/2137941/brain-immune-system-lymphatic-vessels/
" Смяташе се че големи молекули не могат да преминат през кръвно-мозъчната бариера, тъй като пътищата и транспортните системи не са оборудвани или не могат да позволят разтворимостта на тези опасни токсини като етил живак, различни масла (добавка 65 фъстъчено масло, Бактериални продукти (коклюш и т.н.) и алуминиеви добавки (Fairfax Pediatric Associates, nd). Учените смятаха, че трябва да инжектирате антитела, за да пресечете кръвно-мозъчната бариера (Ledford, 2011). Един от основните аргументи срещу концепцията, че ваксините причиняват мозъчни нарушения, е предполагаемата идея, че кръвно-мозъчната бариера защитава централната нервна система от администрирането на ваксината. Теорията заключава, че само лица с нарушения в кръвно-мозъчната бариера са имали повишен риск от нежелани събития, свързани с неврологични ваксини, и те твърдят, че това е само в много редки случаи. Веднъж се смяташе, че само в нездравословните мозъци може да се намерят имунни клетки (Luntz, 2015)."
В противовес на това, което преди се смяташе, съставките на ваксината и другите големи молекули, които се носят в лимфната система, имат пълен достъп до мозъка, които играят роля в много заболявания, като липса на лечения като аутизъм, болестта на Алцхаймер и множествена склероза (Feelguide, 2015). Да смятаме, че ваксинацията няма мощен ефект върху мозъка, е наивно изявление, което трябва да бъде разгледано в диалога за ваксиниране.
http://autismrawdata.net/blog/how-the-immune-system-is-connected-to-the-brain 

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 15:15 от Z

# 24
 • Мнения: 7 997
Здравейте, дали някой може да ми помогне с имунизационен календар за родените през 1973 г.? Търсим с хомеопата ми коя е била ваксината, на която съм реагирала с алергия. Но аз нямам запазен детския си картон. Знам, че е била предпоследната. Последната успешно е пропусната от педиатъра, заради реакцията ми.

# 25
 • Мнения: 1 716
Лятото се колебаех дали да сложа на сина ми МПР (не е слагана, а е почти на 8 ), не сложих, сега има вирус с температура и за няколко мига си помислих колко ужасяващо би било да е морбили... Разколебайте ме за ваксината, моля.

# 26
 • Мнения: 4 753
Лятото се колебаех дали да сложа на сина ми МПР (не е слагана, а е почти на 8 ), не сложих, сега има вирус с температура и за няколко мига си помислих колко ужасяващо би било да е морбили... Разколебайте ме за ваксината, моля.

Погледни страничните реакции от листовката... Ако това не е достатъчно, виж и таблицата със заболелите и ваксинирани от епидемията през 2010 г. - има я в тази статия https://www.actualno.com/healthy/poslednata-epidemija-ot-morbili … -news_600430.html

# 27
 • София
 • Мнения: 6 780
Междувременно вижте и възможните странични реакции на аналгина.

# 28
 • Мнения: 4 753
Междувременно вижте и възможните странични реакции на аналгина.

Това не е темата за аналгина... Иначе гледаме страничните реакции от всеки медикамент, не се безпокойте за нашата осведоменост...

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 21:52 от stelt77

# 29
 • София
 • Мнения: 6 780
Аз не се безпокоя. Но сложете някой достоверен  източник, а не удобни за вас статии. Ако сте осведомени от актуално . ком, не ми се мисли.

Общи условия

Активация на акаунт