Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 923
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Ох, беее, със сълзи се смея!

# 376
Шошка, направила си си густо на душата Simple Smile

# 377
Шошши, с глас се смях! 😀

Пош, приятна почивка! Къде сте?

Мисис, виждала съм пюре със сьомга, но на коя марка беше идея нямам. Аз ще давам именно сьомга и ще я правя на пара. На консултацията ще говоря и с педиатърката кога и какво рибно трябва да давам и ще споделя.

# 378
  • София
Шошии JoyJoyJoy

Шошка, направила си си густо на душата Simple Smile

А портмонето плаче ли плаче JoyJoyJoy

Ох, да ви се оплача. Такова нещо досега не ми се е случвало. Ходихме до Метро да пазаруваме с малкия и приятелка. Оставила съм малкия отстрани на алеята с дрехите и съм "влязла" в нея. Намирам се на разстояние от около 3 метра от количката, но нямам пряка видимост към нея. Малкият е буден, говори си, ама в нормален тон. Нищо не е показал от гласовия му капацитет. Grinning

Спира се до мен мъж и жена, на възраст около 30 години и мъжът ме пита: Това дете там Ваше ли е? Потвърждавам и ... ми правят забележка, че детето ревяло, а аз съм го зарязала и не му обръщам внимание. Angry Поглеждам, той си седи в количката, вирнал краката и си говори. Обърнах се, вече бясна, ама тия ги нямаше. TriumphTriumphTriumph За първи път някой си непознат се опитва да ми прави забележка каква некъдърна майка съм. Angry Да беше някоя леля, нямаше даже да запомня, че ме е заговорила, ама непознат млад мъж Angry Хора, накъде отива света? Много загрижени тия мъже... хайде няма нужда. Ясно е, че няма деца тоя... В потрес съм и все още ядосана. Angry

Иначе почти нищо извън списъка не купих.. Joy Едни сапуни, лакомство на котката и люти чушки за ММ. Smiley

# 379
Еййй, тва жените сме уникални същества, значи... Излязох в 10 сутринта да взема мокри кърпички против комари и домати та да ям нещо, че в хладилника е паднала бомба. Прибрах се 2 часа по - късно, с надуваем басейн, 2 бебешки рокли, фибички, спален чувал, сандали, чувалче с топки за басейна и бебешки таблет..... Парите ми свършиха, горивото също, но сега седя щастливо заобиколена от топки и си играя на бебешкия таблет (малката въобще не го отрази),. Кърпички нямаше, а за домати не останаха пари...
В главата ми се върти едно "Аз се казвам Шоши и съм пристрастена към пазаруването...."

smile3532 smile3532 smile3532

Ейййй ма опасна си,значи.

# 380
Ой, шошка, браво на теб, гладна, но доволна. Бебешките рокли са си необходимост! Категорична съм по този въпрос Simple Smile

Мисис, то ще им дойде на.подобни индивиди до главата някой ден, тогава ще са като ударени с мокър парцал. Мен също ме дразнят млади хора да се държат, като възрастни тетки, ама.... пращам ги по дългата наум и си свиркам.

Патето отпада от надпреварата за последно озъбило се бебе! Grinning Сутринта имаше нещо, като мехурче на венеца, но реших, че е балонче от слюнка, а преди да я подготвя реших да проверя венците, защото днес пика на мрън и рев беше върховен, та, изненада- боцна ме една подала се игличка. Много се зарадвах и бързам да ви споделя.

Спокойна нощ дами!

# 381
Мисис, в предния си пост изключих да напиша. Бях сигурна, че сънят ти е свързан с бременност още като сподели. Пожелавам ти скоро да видиш двете чертички. Гууш.

А такива индивиди като въпросния господин изобщо не си ги слагай. Още повече пък да хабиш нерви ида се ядосваш.

Пюр, честито зъбче! Да са здрави и бели и леко да излизат!

При нас се оказа, че излизат два наведнъж.

ПС: Как се пращат лични съобщения в новата БГ мама? Някой разбрал ли е?

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 22:43 от Iid

# 382
ПС: Как се пращат лични съобщения в новата БГ мама? Някой разбрал ли е?
Явно я доработват тая функционалност, на телефона нещо и аз не я откривам, но от таблета успях. По спомен кликвам на името на потребителя и излиза кратка картичка със статистики разни, има и един пощенски плик - той води към стария изглед за ЛС.

И ние отпадаме май за зъба, даже и това не можахме да спечелим, като вица за истинския карък, който даже и на състезание за каръци станал втори. Вчера беше едно мехурче само, днес гледам две, двоен е и екшънът. Той и без това се буди по 100 пъти на вечер, сега е все едно пак имам бебе на 3 седмици, суче без почивка.

За коментарите хич не се впечатлявам аз, откакто е малък колко тежко са ме спирали да предполагат, че реве, щото му е студено. Е колко може да му е студено на 27 градуса.. хич не ми дреме, да си приказват. Иначе млади хора да мрънкат е тъпо отвсякъде, пък и мъж..

Аа сън сънувах и аз, докато осъзная, че съм бременна и родих на една пейка в някаква поща, мома Mr. Green Малко екстремно, но няма да е зле малко по-бързо да ми се случат втория път нещата хигиена

На всички успех в каквото са си пожелали, една, две, три черти Crazy

# 383
  • Пловдив
Добро утро!
Май ние ще спечелим,зъби няма обачееее
Днес е трети ден с температура и разтройство.Ей като видях 39,8 казвам ви щях да се побъркам.Най интересното е че в такива моменти реагирам мн бързо и адекватно(по принцип съм голяма паника)
Справихме се,днес е по-добре.А лл в отпуска и ми праща смс да я водя в спешното.Ми и без да ми казва я водих.Ш...ни вируси

# 384
Pure_nature честито зъбче .Angel бързо оздравяване и дано да е от зъб се така се надявам.Пипай долу венеца

# 385
Добро утро! Ние сме станали рано, рано по първи петли.Пак се хранехме по нощите и ревахме Simple Smile , ама бебешка му работа.Според бабите му е студено и го държа гладен Grinning  .

# 386
Фиффи, благодаря ти. И аз го намерих този плик, който ме връща към старата версия и реших, че нещо не правя правилно. Честито/и зъбче/та, Фиффи, да са бели и здрави и леко да излизат! И при моя са две наведнъж и е голяма мъка. Не го кърмя, но пак нон стоп иска да е на ръцете ми.

Ейнджъл айс, бързо да се оправя. Доста висока температура е това. Представям си как си се стреснала.

Днес успешно малкият игра до мен на спалнята от 08:00 до 08:45 - САМ! А аз дремех до него! 😂 Голям кеф, чувствам се отпочинала, че предните дни правехме едни дълги двуразови разходки и сутрин и следобед, че батерията ми беше за пълно презареждане😃

# 387
Понякога бабичките са накава напъст божия,че ми иде на някоя да й извия врата. Ние като спахме от 23.00 до 11.00 сега кво значи,че си проспива бебешорството ли. Краси теглиш им по една сочна.
Днес ще си стоим у дома,от вчера вали.

# 388
Краси, аз тотално забравих... честита месечинка!

И аз ви черпя виртуално за  нашата!

# 389
  • София
Хей, честити зъбчета!

Днес е много мързеливо. Снощи ни спря тока и вечеряхме на свещи Smile

Мисля да си харесаме някой филм и да си мързелуваме днес вкъщи Simple Smile

Честити месечинки!

Общи условия

Активация на акаунт