Познаваме се, бе, как - астрална близначка си ми! Нужна ни бе само БГ мама да ни събере!

Въпреки че като казвам пада, не си представяй как се пребива от два метра. Обикновено подлага ръце или пада на забавен каданс, удря си главата в таблата на кошарата, при лягане на пода и т.н. Но понеже му е много нежна кожата и почти няма коса, вечно е "ранен". Днес примерно в басейна успя за по-малко от две минути да се нагълта с вода, почти да се захлюпи с главата надолу и краката нагоре, а след това да тръгне да излиза по стълбите сам (при което, разбира се, щеше да се претрепе като куче, защото плувките му пречат
) 
Патето вършее навсякъде с него, научила се е да го обръща и поема в друга посока.
, ама вчера писах на майтап за хладилника, а сега вече ми трябва

Събуждаш се и някой те наблюдава
После при лягането се чуваше само туп-туп ,как си удря главата в таблата...бях се притеснила много,защото все я нацелваше почти всяка вечер.Е порасна жив и здрав,но за сметка на това е голямо диване.
На коленца и в таблата на леглото, явно това е ритуал за приспиване. 

Или пък и крия играчката под пелената, а тя е невероятно горда като я открие! 

Рожденичка бях вече и днес черпя виртуално на патерица 
Всички болни да се оправят,да отиват на разходки и майките да почиват!Хубав ден мацки!

Стои си, нахранено, сменен памперс, изпило нам колко си шишета с чай и мляко и крещи. Ей така, крещи колкото глас има. 

Засега работи безотказно.
Събуждаш се и някой те наблюдава 
Аз като една "романтична" душа подготвих тържествена вечеря бира и ядки
ЧРД теб и много здраве за цялото семейство 
, мускули, това-онова. Сяда, става, прави по няколко крачки. Онзи ден се пусна дори и смени подпората от легло на кошара, но го достраша. Успява добре да седне като се пуска поне, не се тръска като чувал. Самостоятелността още нула, ни стои сам, ни заспива сам. Той и с мен се приспива по половин час, та сам не знам кога, във втори клас
Спи си при нас на спалнята и така мисля докато го кърмя вечер, че ми е по-лесно. Или докато пак стане горещо, тримата ще ни дойде топличко.
и успях да взема дъълъг душ, има-няма 7 минути
И то излязох не щото плачеше, ми много тихо и се притесних да не се е пребил. Като ме видя ревна пак да го вадя де, глезльо. 
Такива неща при нас.