Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 697
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
[video][/video]
+ Още два горни зъба,Роузи и според мен кремче ,някакво овлажняващо

# 556
  • София
Благодаря Ви! Той е само бос, обувам чорапи, когато обувам обувките, за да излизаме навън с проходилката... Тоест веднъж на 2-3 дни за по около час.

Ако са гъбички, как могат да се хванат? Rolling Eyes Мисля, че ние с ММ нямаме... спазвам хигиена. Ако са гъбички не трябва ли да е зачервена кожата? Ще минем през педиатъра тази седмица, ако не се оправи. Мазах с Мустела, днес пак.

Sho_82 Честитооо! Хайде лягайте да спите сега Grinning

# 557
А да бе гъбички,Роузи ти пък ,ако се поти ,се изсушава кожата, Мерси за пожеланията,ама надали:mask:

# 558
Ели, честит рожден ден!
Шо, страхотни сте!
Роузи, мажи с кремчето и ще се оправят крачетата.
Кристи, и мм е същия, когато спи и малкия реве все едно преспивна песен му се пее...
И аз съм чувала, че уж се сгъстявала косата ако се постриже късо ама ме съмнява.Нашия дивак почти няма коса, расте му само в средата на главата и е като пънкар Simple Smile.
А сега да се похваля, оставих бебо у нашите и сега съм се излегнала на дивана и се чудя да чистя ли, да се наспя ли...Blush

# 559
  • София
А да бе гъбички,Роузи ти пък ,ако се поти ,се изсушава кожата, Мерси за пожеланията,ама надали:mask:

People Dancer

krassi14 Ехаааа, лягай да се наспиш Stuck Out Tongue Winking Eye Щом се чудиш дали да чистиш, значи не ти се чисти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 560
Мисис, мажи го четири дни по няколко пъти на ден с овлажняващо кремче - ако е суха кожа ще мине, ако не - идете до педиатърката да ти каже с какво да мажеш.
Иначе сърце не ми дава да ги изритам моите сънливци от леглото.😂

Кристи, ти ще ме изкараш фиданка😂. По този повод - на басейна има една рускиня с момченце (около 4 годишно) и малко бебе (около 6 месечно) и е в топ форма! А още кърми! Стегната, та чак се депресирах. Моят по-голям и то един, а аз изглеждам къде къде по-зле. Та се амбицирах да почна тренировки.😂

За сгъстяването на косата съм говорила с фризьорки и всички казват, че няма такова нещо - всичко е до ген.

Тя, Ениуан (дано не бъркам) беше качила една снимка преди време (цитирам по спомен) - не искам да спя като бебе, искам да спя като мъжа ми! 😂 Та дайте да направим петиция изразът "спи като бебе" да се замени като "спи като мъж".😂😂😂

Ениуан, аз това мислех да ти пиша - чакай ме след морето идваме при теб на вилата. 😂

Ани, бързо ще оправиш всичко, сигурна съм.

Ели, честит рожден ден, прекрасна! Бъди много здрава, обичана и благословена! Целувки!

Краси, лягай да почиваш! Казах! 😂

Шо, много сте сладки! Целувки и за вас!

# 561
Лид ти май си от хората, които си търсят причина да се депресират Joy

Косата не се сгъстява от стригане, всичко е ген.

Ели честит рожден ден - да си жива, здрава, обичана и слушана.

Такива определения не важат за ММ - той е машина с малката, определено ме превъзхожда като родител, за това и първата и дума е тате. Всички сме тате вече,  казвам и по сто пъти - аз съм мама, но неее - тате съм Joy
А като се прибере от работа ММ - леле, то е радост, то е чудо, докато се къпе закотвя се пред банята и го чака да излезе да я гушка. Innocent

# 562
Ели, ЧРД! Жива и здрава бъди и много щастие! 💐🎂🍾

Краси,я си дремни. Честенето няма да избяга. 😴

Шо,ама сладури сте големи! 🤗

Мисис,не мога да помогна,но мажи с кремче и ако не мине идете до педито. Аз да ви кажа и от Здравето крема съм доста доволна,въпреки че е най-обикновен и евтин. Пробвай.

Лид,не ми говори за кореми,кг и форми,че ми става зле. Вместо да свалям,аз качвам. Никога в живота ми не съм била тия кг и не мога дори визуално да свикна. 🙄 ММ обаче си ме харесва така и не дава да ставам пак "оня скелет". 😂 Е аз все се надявам на чудо и да влезна малко във форма ,но не предприемам никакви действия,освен тия в обратна насока де. 😂
Иначе да,аз бях пуснала снимката. Моя също ми помага много,особено тези дни,но просто заспива много бързо и спи дълбоко. Всеки ден става в 6:30 и цял ден на работа,не мога да го карам и детето да гледа. Аз съм за това. 😊
Ии последно-чакаме виии! 🤗🍗🍖🥓🥖🥗🍅🥒🍺🥃🍸🍹🍼😃

Малката нещо пощуря от няколко дена. 😃 От както джитка с проходилката явно осъзна ,че може да се придвижда и иска все да е права да зяпа,да пипа всичко. Катери се и се изправя. Взехме й люлка за градината,та е голяч кеф. Тихичко да се похваля,че трета нощ спи до 9-10 без да ме буди нито веднъж! 😊

# 563
Такааа потаркалях се на дивана и дремнах малко , и пооправих малко апартамента, та съм доволна Simple Smile. .Ама мм е нощна смяна и ме чака безкрайна нощ, та дано дребчо спи и да не ме прави на маймуна по нощите.

# 564
Спане до 9-10 е химера Grinning

# 565
Мен пък никакви снимки не ми се отварят в тази весрия ...нещо не са я домислили, бая неща от старата няма и е доста бъгава.

Бамбина става в 6,30 ч много рядко към 7, ама много. Но все пак не е с първи петли както беше. Joy
ММ също бачка и оправя и къщата , че и двора, но нищо не го спира да гледа малката. Абе той си е машина ...
Ся да не го фаля много, че да не ми го земете Satisfied

Вече се изправя сама и стои права, без опора. Скоро я чакам да проходи, проходилка не съм ползвала, само малко уокъра. Чакам много да проходи да я оставям да си рови по пясъка, а аз да си пия кафето Innocent

# 566
  • Варна
Ели ЧРД много здраве щастие и сбъднати мечти 😘😘😘
Поздрави от прасковко

# 567
Ели честит рожден ден! Да си жива и здрава.Ние ходихме два пъти до парка днес и се разходихме много хубаво и сега се прибрахме .Днес яде много хубаво бебешка му работа Хубава вечер

# 568
Ели, ЧРД, и от мен!
Всички да си налеят едно бяло вино незабавно.
cristi, избра ли ясла? Така като гледам, "раздялата" ще е по-трудна за мен, не за детето Simple Smile
Тези от вас с домашни любимци, абе, как се борите с космите и лазещо дете?! Аз ограничавам периметъра, но става все по-трудно, пълно шоу!

# 569
Норичка, много хубав тоя прасковко Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт