Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 696
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Спане до 9-10 е химера Grinning
Вчера станахме в 11,ама ми беше неудобно да го напиша. 😃

ММ също прави всичко вкъщи,но аз гледам да му помагам,както той на мен. И за малката помага,но просто аз нямам нужда,оправям си се самичка перфектно. Ама чакай ся да не се хваля,че пЪ мен да не ме 'крадне нЕкой. 😂
Нори,повтарям се,но е много сладък усмивчо. 🤗
Поли ми се губи. 🤔 Замря чата тука,амаха! 😂

Шушулка вече вика Бау бау на кучетата и ги знае по имена кое е. 😊 Иначе за космите някой питаше-не мога да помогна,щото са вън.

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 23:02 от Anyyyone

# 571
Чуби, не бъди буквалистка! Чети между редовете.😂 Чак такава депресарка каквато ме изкарваш не съм. 😎

Хубава и спокойна вечер от мен!

# 572
Благодаря ви за милите пожелания, момичета! Бъдете здрави и благословени!
Замислям се дали да купувам уолкър за малкия, ако да, какъв? Дайте идея, има и дървени, та се чудя.
Лидчето си я представям като супер слънчево момиче аз. Последното, с което бих я асоциирала, е депресар. Гуш!
Крис, къде ще ходите, казвай кой е хотела?
Поли, стига с тоз ремонт, идвай на отчет.
Прасковчо е жесток, пу, пу!
Лека и спокойна нощ.

# 573
Добро утро.
Още не съм влязла в ритъм, но сигурно и това ще стане...
А като се сетя, че след 3 месеца се връщам на работа и ми прилошава...
Уокър бях взимала с баткото, изобщо не го използвахме. Струва ми се, че то е за вече проходило дете, да се придържа към него. Но моят просто сядаше пред него и си играеше с копчетата и там каквото има. За това сега няма да купувам.

# 574
  • София
Тези от вас с домашни любимци, абе, как се борите с космите и лазещо дете?! Аз ограничавам периметъра, но става все по-трудно, пълно шоу!

Аз, аз да кажа Grinning Имам котарак - голям, бял, средна дължина на косъма, малко дърт вече Grinning Сега в жегите се скубе още повече... Махнах килима, макар и да обичам. Прахосмукачка всеки ден и моп по 2 пъти. Така е много приемливо. "Имението" ни е малко, затова всичко отнема около 20 минути. Няма как да огранича периметър.

Малкият много му се кефи и вече не му стига само да го милва по дупето. Иска да го гледа в лице. Обикновено след това почва да крещи, а котаракът изчезва веднага. JoyJoyJoy

Вчера станахме в 11,ама ми беше неудобно да го напиша. 😃

JoyJoyJoy

На мен ми се иска ММ повече да си играе с него. Сега го гледа, гушка, разхождат се, но не му идва отвътре да седне да играе с него. Малкият тренира сядане - то сега ни е хит, нали е ново Grinning И сядаме с него на дивана и си подхвърляме една топка. Голям смях пада. Joy Но ММ не може да седне с него така, нещо не му се получава.

Дали и доколко има значение как родителите ни са се отнасяли с нас? Например баща му е от хората, които не биха седнали да си играят с играчки. (Не плюя, не значи че е лош човека, просто има други разбирания... той е и от по-възрастен, а разбиранията навремето са били различни). Аз пък искам ММ да си играе с детето. От друга страна обаче те ще си изградят свой си начин на комуникация и не съм сигурна доколко трябва да се меся... Confused Някакви такива родителски въпроси са ме обхванали... Simple Smile

lid Ей, слънце Simple Smile Супер е, че си мотивирана за промяна. Важно е човек да се чувства добре и ако има желание за промяна - нека да я направи. Аз също увеличих драстично за мен движението и се чувствам много по-добре. Все още не ми идва отвътре, ама си налагам волята и виждам резултати.

# 575
И мойто мъж не ще да си играе. Ако трябва, ще го носи на ръце половин час, ама не му удва на акъла да се пльоснат на земята с играчки.

Нори, тоя Гого голяма работа Heart Eyes

Помбер
, аз съм с 4 броя любимци. Четирикраки имам предвид Mr. Green За яслата нямам много избор и това ме дразни. Спряла съм се на две - едната, защото я искам, макар че е супер скъпа и далеч, а другата, защото е близо, ама определено не е най-доброто възможно Tired

Ели, моят още се препъва с уолкъра, та и аз узрявам за идеята, че е за деца, които почти могат да ходят, ама ги е шубе да се пуснат.

# 576
Хелоооу. Днес прилично,спахме до 10,но аз от 9 се будех през 10 мин. 😃

Мисис,нормално е това за татковците. Те все пак нямат такъв инстинкт ,а и си има хора "детиняри" и такива,които се радват на деца по друг начин. Моя си играе с нея,занимава я,а пък и тя си го закача ако нещо не й обръща внимание. И колкото и да я забавлявам аз,с глас и най-много му се смее на него. И то не че прави нещо кой знае колко забавно,ами просто така. Абе разбират си се. 😃 Те и малките сега ще стават все по-забавни и атрактивни,та ще се наредят нещата.

И аз се бях засилила за уолкър,но може би след месец-два ще е ок. За сега няма да може да движи и само ще се ядосва,та ще трябва и нея да държа и уолкър да бутам. 😂

Днес е облачно при нас ,та се диша по-добре.

Абе каква е тази Евелина,дето излиза всеки път като ново съобщение,а няма такова. 😂😂😂

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 12:15 от Anyyyone

# 577
  • София
Anyyyone И на мен ми излизаше като пиша коментар, сега я няма обаче... Даже се бях замислила дали не е ново майче и щях даже да я приветствам. После видях, че датата на коментара беше от март, пък ми излизаше най-отгоре като последен коментар. Сигурно е някакъв бъг/кеш. Ако още ти излиза, пробвай да го репортнеш на админите с принтскрийн. Аз го мислех, ама тя пък взе, че ми изчезна Grinning

# 578
Ох, най-накрая да седна на компютър и да мога да пиша като хората, че от телефон не си е работа.

И така, след 100935983 броя перални, кошът за пране е празен, куфарите са разтоварени и прибрани.
Къщата - почистена. Аз - жива. Добре е.

За домашните животиняци. Ние имаме котка. Улична екстра качество, черна. Сега се скубе много и поради тази причина обитава главно терасата и помещенията, в които малката не пълзи.
Иначе една прахосмукачка робот решава проблема. Сега спестявам пари за такава.
Моят мъж повече си играе с децата и от мен, дори. Явно имам късмет. Особено с баткото, явно по мъжки, но и с малката седи на земята, играе с топки, сортъри, кубчета. Не се оплаквам.
За яслата, ние тръгваме, след като стане на годинка. Понеже вече съм минала по това, та успяхме да се класираме в градината на баткото. Там поне познавам и база и учителки, дано има малко изненади.
Поръчах вече кухня -  Ози, нея давах и на баткото и съм доволна, за това вървя по утъпканите пътища и не пробвам други.
Моята се изправя и се движи с опора - диван, аз, брат й. Та, мисля да не взимам проходилка или уокър.

Кога мислите да давате белтък?Thinking

# 579
  • София
posh_ Ехааа, браво на теб!

За белтъка - все казват след годинката. Днес и аз се замислих. От друга страна не съм се сетила за кой знае колко манджи, в които да го слагам Grinning Само омлет Grinning Понеже ми отказва жълтъка, ще поизчакам малко.

Въпрос: Защо в яслите искат децата да са проходили? Яслата е от 3 месеца до 3 години.

# 580
Добър ден! Ние бяхме малко навън, нооо не се диша, егати времето.Иначе мм се разболява и ми е свито да не се зарази и малкото, че тъкмо му се оправи нослето.Стискайте палци да се размине Sad .Белтък и аз смятам след годинката да дам.Сега да попитам от кухнята супата кога я давате? При нас се яде основното с месото и следобед десерта, а супата и пюрето хвърлям (имаме 4-ри ястия).
А си мисля, че искат да са проходили децата та да им е лесно на възпитатеките Wink.

# 581
Аз си мисля, че белтък съм въвела. Ял е хляб и тесто от пица. Доколкото четох така е най-добре да се вкара - в нещо приготвен, а не директно от сварено яйце например. Отделно е хубаво да се даде преди ваксината за шарките в 13 месец, за да се види за реакция.

Краси, бързо да се оправя ТМ и да не прихващате от него. Гуш.

# 582
Нори - пу, че е сладък Simple Smile

След безсънна нощ - зъб номер три. Страничен резец, не горен, но каквото такова. Отсрещтния е подул много венеца, чакам го и него след още ден - два. Да избиват, че да се наспим, че е ужас ...

ММ си играе много с Бамбина, то и пее, с играчки, игри измислят заедно .. абе страшна комбина са.

Белтък се въвежда след година, вари се цяло яйце и се дава.
Това е сигурен начин, иначе с тесто от пици и други, не е много сигурно. Защото / както Лид е писала/ ваксините за шарки го съдържат и трябва да е въведен.

Краси - да ви се размине  Hug

За уокъра - прави с него две-три крачки с моя помощ, аз го движа, набира се на него, научи се да кляка с него и така. Полезен е иначе ми виси постоянно по краката.
Лид - много те мъчи тоз външен вид бре душа, а съм сигурна, че няма за нищо  Hug

Айде и ние да си покажем новата роклА

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 17:41 от Chuby

# 583
Чуби, много е сладка Heart Eyes.
Ние досега се чипкахме в басейна, сега се надявам да дремне мъника Simple Smile.
Аз да попитам след ваксината на 13м. други после има ли?

# 584
Има Краси, в линка можеш да видиш всички ваксини по новия имунизационен календар
http://www.pramed.com/imuniz_kalendar.htm

Общи условия

Активация на акаунт