Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 685
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Белтък и аз след годинка ще давам.Днес я водих при прапрабаба ѝ, която е на 91 и помни името Simple SmileЗабравих и обяда и яде домашно ,но малко с много зор.Записах я на Юначе кухня за петък да видим .  Chuby много е сладка

# 586
Чуби, благодаря!

# 587
Ние днес се върнахме от морето и пак обмисляме да отскочи за малко. Климатът на бебка и се отрази много добре.Сутрин отиваме на плажа и бебка си прави сутришната дрямка на плажа.После закусва,играе си в пясъка и басейна.Плува малко в морето и след това пак си поспива.Седим на плажа до обяд и като се приберем в стаята си взима вече дългият обеден сън.Слушаше много,без рев и мрънкане,а само усмивки и писъци от радост.Хапна пясък и опита от солената вода и за щастие нищо и няма.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 09:28 от Ustina

# 588
Ехее Устина,много свежи снимки! Малката е голяма сладкишка! 😍 Радвам се,че така добре сте изкарали почивката. 🤗

Чуби,и вашата Бамбина е много сладка. Нашето легло е същото,но бяло и розово. 😃 И роклАта е хубава!

Аз онзи ден си трих всичко от телефона,че нещо ми даваше проблеми с бекъпа,но ще пусна и аз  някой ден снимчици.

Лека и спокойна нощ на всички! 🤗

# 589
Всички спят, пък ние пеем и вършеем в кошарата Sad. Чакам тоя период да отмине, ама май няма да е ...
Ustina, браво за хубавата почивка!

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 04:04 от krassi14

# 590
  • Варна
Добро утро момичета
Прекрасни малки бебчета си имаме HugHeart Eyes
Децата спят Гого е ужасно крив стана два дни то реване хленчене мрънкане пищене и квот се сети човек и като го взема спира.. Зъби ли са скокове ли са откачамм...
Днес майка ми ще взима Дари и ще ходят на вилата при баба ми и брачедите да щуреят на воля а аз сама с мрънльо ще се гледаме и почиваме от каката и тати е цял ден на работа оххх кефф няма никой на главата ми..
Момичета някой ползвал ли е гел лак но не при маникюрист а сам да си го направи гледам че. На всякаде вече продават гел лакове около 10+ лв или е най добре при маникюрист Heartpulse
Хубав ден на всички ииии пращайте още снимки ето една на Гоги

# 591
Добър ден. На път съм да поставя Чуби в неудобно положение,но не се стърпях. Когато споделих,че подарих количка на майка в нужда,тя се отзова безкористно и днес отивам да взема нейна пратка от еконт със дрехи за бебчето. Изрично й казах,че аз ще поема и разноските по пратката,ама все едно съм кукуригала на глух петел. Благодаря й,че помогна на майчето изпаднало в крайна нужда от едно мъничко габровско село.Relieved

# 592
Страхотна постъпка!

# 593
  • София
Добро утро! Simple Smile

Днес я водих при прапрабаба ѝ, която е на 91 и помни името Simple Smile

Ехаа, Ани, страхотно! Да е жива и здрава! Направете си фамилни снимки, страхотна възможност имате Simple Smile

Ustina, n0richka, Chuby Невероятни са! Да им изядете любопитните муцунки!

Chuby Поздравления за постъпката!

poli1974 Пренесохте ли се? Подозирам, че си във вихъра и хич нямаш време Simple Smile

Младежът днес ни изненада. Стана в 6. Пробвах да го приспа пак, като дадох бибата и го завих добре, ама не. На всичкото отгоре се редуваме с ММ - става единия в просъница, завива, дава биба и ляга обратно. После сръгва другия - ти си наред. Joy Дадохме мляко и след млякото, пак пробвах да го приспа. И о чудо, то заспа! Smiley И спа до 9. Егати кефа да ви кажа Yum

# 594
Роузи събирам багаж,събота и неделя трябва да сме се пренесли. Чета ви редовно, не ми се пишеше......
Създадох и група в нета. Бе се със"простотии" се занимавам Yum

# 595
Страхотни снимки!

Чуби, благородна постъпка!

Поли, да се пренасяте и да ти олекне малко на главата. Каква група си създала?

Мисис, хубаво е да се спи до 9, а? Малчо днес стана в 05:15 и преди малко заспа - да имам време и аз към 11 да си изпия кафето.😂

Ани, да е жива и здрава прабаба й още дълги години да й се радва.

# 596
Лид-" Габровски майки в нужда"

# 597
Браво, Поли и Chuby Heart

# 598
Мерси момичета Simple Smile  при нас е страшна буря ,изведоха за малко преди да почне .Днес ще и приготвям аз обяда дано го яде стискайте палци.Почнах да и мия зъбите с напрасник ,без паста и много се забавлявахме:) До кога трябва да яде обезсилени сирене и от кога може краве имате ли идея ?

# 599
Ани, аз си давам от самото начало краве сирене, обецсолявам го във вода.Мисля, че след годинката даже и малко по-късно могат да ядат вече такова което не е обезсолявано.

Общи условия

Активация на акаунт