Октомврийче вече е голямо - опитва се да казва Мамо! - Тема 16

• 56 675
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Защооо пак не виждам никаквиии снимкиии Устинаааа  newsm61 smile3515
Добре сте си изкарали по моренцето  sport027

Зъб номеr четиrи е наlичен - тази нощ така я бях натъпкала с дентокинд, камелия и някакъв гел за зъби който ми го подариха, че СПАХМЕ ЦЯЛА НОЩ ДО 8 СУТРИНТА.
О, какъв добър човек съм, когато съм се наспала!

Вече бавно крачи хваната за опора. И постоянно "говори" - сега е на думата душа, като каже изведнъж някаква дума, хем още не разбира значението, започва да си я повтаря до откат.

# 601
Мерси Краси Flowers Hibiscus

# 602
Чуби,изтрих ги набързо снимките да не седят в нета Grinning.За теб ги качвам отново и по-късно пак ще ги изтрия.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 17:49 от Ustina

# 603
Александра пък научи значението на думата "НЕ" и като тръгне да лапа нещо или да пипа нещо опасно за нея и като й кажа не ,веднага спира.
Днес ММ я слага в кошарата и тя вика НЕ 😂Като я остави и последва голям рев.

# 604
И моят знае не. Ама не говори Stuck Out Tongue

# 605
  • София
Александра пък научи значението на думата "НЕ" и като тръгне да лапа нещо или да пипа нещо опасно за нея и като й кажа не ,веднага спира.
Днес ММ я слага в кошарата и тя вика НЕ 😂Като я остави и последва голям рев.

JoyJoyJoy

Мойто пък спи Innocent

Скрит текст:
Днес ми е много смотано и съм като парцал. Мой познат се е самоубил. Cry

# 606
[video][/video]
Еха как се оживи приятно темата с тези снимки:smiley:
Поли,Chuby, браво:heartpulse:
Chuby, бамбината е друга вече,нищо общо с преди:purple_heart:
Роузи,голямо гуш...
Този мой син сега пък не мога да го изхранвам:laughing:

# 607
Устинче да и изпапкам розовото шапи, ама голяма е сладурка - пу, да не му е Simple Smile

Шо - растат като гъбки сладурковците ни

Скрит текст:
Роузи, никой не знае тайните на човешкото сърце - гуш

Бамбина знае със сигурност само значението на една дума татиии - и го върти моя, ама на малкиьо си пръст. И баба казва - мама само три пъти, пуска изкушаващи усмивки и чаровни бебински щуротии, но мама държи фронта / за сега де , все някой трябва да го играе лошото ченге Simple Smile))

По отношение на млечните мисля да следвам схемата на Кристи. Аз за нас обессолявам, че то от сол не се яде бре братче, тая сол много зло прави, така че - обезсолявайте!

Оф, да ви кажа - ужасно ми се иска второ. Май, май нема да утрая до две годинки на Бамбинчето, както сме планували. Ей, тъй бременее ми се пак ...

# 608
Чуби, и на мен ми се бременее, но при нас едва ли ще се случи без лекарска намеса....тъй че ще мечтая засега Simple Smile .
Нашия момък заспа за поредната си дрямка и аз почивам до него, че ми взема тока.

# 609
Сhuby, на теория и на мен ми се бременнее ,ама много ни е малко жилището ,ако настъпят по добри времена...Heart
Юстина,супер сте:)))

# 610
Ох,Чуби хубаво е с две ,ама сега как навиквах баткото.С годинките стават още по-палави и непослушни и имам чувството,че бързо ще ми побелее косата покрай тях.Стисках зъби само и само да не изяде шамарите JoyА като си представя ,че и малката като порасне ще започне да се налага и проявява характер,направо не ми се мисли...
Афектирана съм сега и за това така пиша,но наистина не си представям къщата да е тиха,празна и подредена!

# 611
Аз изобщо не знам как се навих на второ дете. Ако не беше станало, по-скоро случайно, хич нямаше и да искам.
Не че синът ми е бил някаква хала, напротив, много кротко и добро дете е. Но тия болести, нерви, притеснения и стрес... Изобщо не са за мен. С баткото сто пъти бяхме по болници и какво ли не. Имах чувството, че просто ще се метна отнякъде.
Само като си представя, че всичко това ме чака отново и ми се реве. С глас.

# 612
  • Варна
Хей момичета мислете положително и ще ви се случват хубави неща... Целувки от мен и Гоги

# 613
Норичка, Гогето ти е одрал кожата! Много сте хубави!

# 614
Леле, нагледах се на красоти! Прекрасни дечица и прекрасни майки!!!

Общи условия

Активация на акаунт