Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 3 юли 2017, 14:09 ч.

Почина бебето ми

 • 28 055
 • 48
 •   1
Отговори
# 30
 • София
 • Мнения: 2 651
Еми да търсиш мъртво бебе.....

# 31
 • София
 • Мнения: 9 456
Отидох в неонатологията там една ми каза - вие се отказахте от детето сега нямате право да го Търсите. Което не е така.

Де факто сте се отказали - имали сте възможност да пожелаете да вземете тялото и да го погребете, но сте го оставили... Съжалявам, знам, че не сте разсъждавали така точно в онзи момент, но нещата стоят по този начин...
От друга страна, след толкова много години, оценявам, че да се погрижат те за тялото е милосърдно - не всеки може да отдели пари за погребение, а то също далеч не е евтино... още помня на урнополагането как един поп обикаляше около нас да я опее, а ние просто искахме да я положим в мир и покой... не съм ходила на гробища от много години - не мога. Наскоро мъж ми отиде при урната й и плати на едни цигани да я постегнат, да оправят избелелите надписи... Мисля, че ако с този си опит трябваше да избирам, щях да я оставя в болницата - в крайна сметка тя така и не излезе от там... Но за всеки е различно.

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 21:49 от Дзвер

# 32
 • Мнения: 18
Отидох в неонатологията там една ми каза - вие се отказахте от детето сега нямате право да го Търсите. Което не е така.


Не съм се отказала от детето ми, тази жена дори не разбра за случая. И пак казвам нещата са различни. Тук говорим за български гражданин който не фигурира никаде а си има акт за раждане и т.н.И да вече са минали 3г.,но аз тръгнах от миналата година по този труден път и не защото сега съм се сетила а защото се лекувах 2г.и благодарение на докторката с нейна помощ нещата станаха ясни. И не говорим за милостиня има си закони и ред който не са спазени. Юристката на централни гробища ми каза каква е процедурата по закон. Дори и да са го кримирали в екарисажа на болницата като мъртво родено пак трябва да има документация. И още нещо държаха ме 5 дни с изтекли води нормално ли е? И на същия ден на операцията искаха преди това да ме изпишат и то точно тази дето искаше да ме изпише тя направи операцията. Държа ме 7часа докато започне операцията и по време на операцията тя спря и дойде до главата ми и се държа арогантно още не беше извадила бебето и аз я помолих да довърши операцията. Спирам защото много се разтроих Cry Cry

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 23:44 от Poli_bebo

# 33
 • Мнения: 372
Време е да продължиш напред, причините за неразбориите с документите могат да бъдат различни, но станалото е факт. Нищо няма да постигнеш, освен да си вредиш психически. Знам, че е трудно, но погледни напред, не гледай назад.

# 34
 • Мнения: 1 031
Продължавай да търсиш истината,  с помощта  на Господ ще я намериш. Има много такива случаи. Майка  ми 1977година подобно на теб 28 седмица с паднала тапа- само и предизвикват раждане 900г.-момченце-живо два дни,после и казват-няма такова бебе..Тя от шок не пита повече. Също много арогантни доктори. Първото престъпление при нея и при теб  е умишлено предизвикване на  преждевременно раждане  без да има показатели  за това- стоях с пукнат мехур от 32до37-ма седмица. Водите  се възстановяват постоянно.
Слушай сърцето си и се бори за истината. Знам много причини да се крадат именно таккива деца, но смятам да ги спестя засега.

# 35
 • Мнения: 38 257
Z, само че тях са ги завели при починалото им бебе. Видели са го мъртво. Има голяма разлика, за да й даваш такива празни надежди, не мислиш ли?

# 36
 • Мнения: 1 031
Не става въпрос за празни надежди. Тя дори не може да е  сигурна нейното бебе ли е видяла.Става въпрос да открие  истината, какво, как и защо се е случило.

# 37
 • Мнения: 38 257
Тя не е била сама, бил е и бащата, и още хора. Ако някой е искал да крие нещо никога не биха ги допуснали до него.
Истината е ясна, въпросът е, че колкото по-скоро я приеме, толкова по-скоро ще може да продължи живота си.
Наистина има случаи, в които бебето изчезва, но този не е такъв.

# 38
 • Мнения: 1 031
До авторката- Моля - за имената на докторката.

# 39
 • Мнения: 18
[quote author=Не се сърди, човече link=topic=984786.msg35320918#msg35320918 date=
Тя не е била сама, бил е и бащата, и още хора. Ако някой е искал да крие нещо никога не биха ги допуснали до него.
Да пуснаха ни нас, но сестра ми която само тя разсъждаваше и се держеше нея не я пуснаха. ЗАЩО? А сега когато искам информация не ми дават пак питам ЗАЩО?

# 40
 • Мнения: 38 257
Нали не очакваш да пуснат цялата рода? Пускат най-близките.

# 41
 • Мнения: 18
До авторката- Моля - за имената на докторката.
Коя и защо? Моля кажи ми за нещата които знаеш?

# 42
 • Мнения: 18
[quote author=Не се сърди, човече
Не е цялата рода, аз мажът ми майка му  баща му майка ми и сестра ми. Значи 5 човека може а шестия който е на себе си не така ли? Ами ако беше и моя баща вместо сестра ми кво и той ли не може да си види внучето?

# 43
 • Мнения: 38 257
Според мен трябва да пускат родителите и евентуално техните родители.
Ако имаше нещо за криене нямаше да допуснат дори един, какво остава за няколко човека.
Съжалявам, но е време да приемеш истината...

# 44
 • Мнения: 18
Цитат на: Не се сърди, човече
Съжалявам, но е време да приемеш истината...
Коя истина те не ми дават информация, няма ни в системата на болницата дори като лежаща там не съществувам.А в изето на бебето пише друга майка друг номер на бебе и то за лекарство което струва над хиляда лева за една ампулка а те са 2.Никои не ти казва нищо. И само да ти кажа, че в момента СРП Прокурорът е образувал досъдебно производство и следствения отдел прави разследване. Така, че докато не разбера истината и ако има виновни за нещо трябва да си получат наказанието, чак тогава ще се оспокоя и ще мога да продължа на пред.

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 23:23 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт